Announcement

Collapse
No announcement yet.

Ερώτηση προς το μέλος sweetycloud

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ερώτηση προς το μέλος sweetycloud

Το έγραψα και αλλού, αλλά χάθηκε και το πήρε ο αέρας. Ζητώ προκαταβολικά την κατανόηση σας για το άσχετο που ανοίγω..αλλά φοβάμαι αρκετά σχετικό με την λειτουργία του forum. Ξαναγράφω παρακάτω το post-ερώτηση προς το μέλος sweetycloud. Το μέλος αυτό είχε γράψει αυτά
    <a href=http://forum.snowreport.gr/forum_posts.asp?TID=14511" target="_blank">http://forum.snowreport.gr/forum_posts.asp?TID=14511</a>

Μετά προς εμένα, έγραψε τα παρακάτω
    Originally posted by sweetycloud
    προσπαθησα να σας στειλω π.μ. αλλα ηταν γεματο.προσπαθησα να σας παρω τηλεφωνο αλλα εχετε δωσει το τηλ. της π&κ χρηματιστηριακης της πατρας ως προσωπικο.
    αρα μην απορειτε γιατι δεν μιλησαμε σε π.μ.
    και δεν χρειαζεται να λυπασε
    Αγαπητή/αγαπητέ sweetycloud ,επιτρέψτε μου σας παρακαλώ μια ερώτηση. Πώς μπήκατε στην καρτέλα μου και βρήκατε τα τηλέφωνα επικοινωνίας μου που έχω δηλωμένα, την στιγμή που ΜΟΝΟ όσοι έχουν δικαιώματα mod ή admin μπορούν να τα δουν?. Παρακαλώ απαντήστε μου γιατί είμαι πολύ περίεργος. Ευχαριστώ.

Υ.Γ. Θερμή παράκληση στα υπόλοιπα μέλη να ΜΗΝ απαντήσουν σε αυτό το TR.

Υ.Γ. Νο2….Επίσης…προκαλώ, άπαντες, να κοιτάξουν το προφίλ μου, και να προσπαθήσουν να βρουν το τηλέφωνό μου. Όποιος το βρει…..θα τον κεράσω μπύρα.
    Edited by: AKIS-EGIO "
    ΑΚΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Web cam, live καιρός στο Αιγιο
    http://www.e-achaia.gr

επισης να ρωτησω ποιος μου εκανε ban χθες βραδυ

Comment

Γιάννη....έκανα μια παράκληση.....μάλλον δεν θελεις να την ακούσεις.
      ΑΚΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Comment

Originally posted by giannis42
        επισης να ρωτησω ποιος μου εκανε ban χθες βραδυ
        Επιτέλους μην προκαλείς άλλο κι εσύ...

Σορρυ Ακη...Edited by: beach-snow

http://weatherparty.blogspot.gr/
        Η καλύτερη εποχή μετά το χειμώνα, είναι απλά ο επόμενος χειμώνας!!!

Comment

συγνωμην αλλα δεν προκαλω, εκανα μια ερωτηση στισ 11.24 και απαντηση δεν πηρα, αν η ερωτηση μου ειναι προκλητικη ας την σβησει ενας μοντ.

ΥΓ...μαλλον και εγω οπως και ο Ακης τα ιδια λεμε..ΤΕΛΟΣ
          Edited by: giannis42

Comment

Originally posted by AKIS-EGIO
            Γιάννη....έκανα μια παράκληση.....μάλλον δεν θελεις να την ακούσεις.
            Αν εκανα κατι λαθος ..πες μου

Comment

Εγώ μίλησα για τα χθεσινά, αλλά δεν έχει νόημα να πω περισσότερα...Ομως να ξέρεις ότι κι εμένα πρόσφατα κλειδώθηκε ο λογαριασμός μου χωρίς να τον πειράξει κανένας (ή μήπως όχι, ενώ πριν λίγο και πάλι με πέταξε έξω και δεν μπορούσα να στείλω μηνύματα!!!

Comment

Originally posted by beach-snow
                Εγώ μίλησα για τα χθεσινά, αλλά δεν έχει νόημα να πω περισσότερα...Ομως να ξέρεις ότι κι εμένα πρόσφατα κλειδώθηκε ο λογαριασμός μου χωρίς να τον πειράξει κανένας (ή μήπως όχι, ενώ πριν λίγο και πάλι με πέταξε έξω και δεν μπορούσα να στείλω μηνύματα!!!
                ζητησα συγνωμη για τα χθεσινα...απο ολους εκτος απο εναν...οσο για το ban εγω ημουνα εκτος απο εχθες....χωρις να το γνωριζει καποιος mod....ο ΑΚΗΣ εχει δικαιο να ρωταει..

Comment

Αρα να ξεμπανάρουν και τον Γιάννη και τον χιονοτρέλα και όλους...και πάλι από την αρχή το φόρουμ στη φωτιά έτσι; Ατιμωρησία κι άγιος ο θεός...Ο πάτος δεν μου έχει απαντήσει κάποιος που θα πάει!!!

Comment

δεν καταλαβα τι λες ...εγω εβρισα για την ΕΛΛΑΔΑ... εσυ δεν ξερω τι λες....

Comment

Για να σου λύσω την απορία ’κη μην ξεχνάς ότι ο Γιάννης μέχρι πριν 6μήνες ήταν mod και έχει κρατήσει τηλέφωνα των mods αυτό έμαθα και εγώ.
                      Μάλιστα με ρώτησε και το κινητό σου άλλα δεν μπορούσα να το δώσω χωρίς την συγκαταθεσή σου.

Comment

Originally posted by erythreabeach
                        Για να σου λύσω την απορία ’κη μην ξεχνάς ότι ο Γιάννης μέχρι πριν 6μήνες ήταν mod και έχει κρατήσει τηλέφωνα των mods αυτό έμαθα και εγώ.
                        Μάλιστα με ρώτησε και το κινητό σου άλλα δεν μπορούσα να το δώσω χωρίς την συγκαταθεσή σου.
                        Αυτο ομως δεν εξηγει κατι αλλο... Οτι υπηρξε στιγμη που ενω ημουν μονο εγω Online απο ολους τους μοντ, κλειδωθηκε θεμα!

Comment

Πωπωπω..είναι Θεός..ήταν mod για 3-4 μήνες και αντέγραψε τηλέφωνα, στοιχεία.Παναγία μου και Χριστέ μου. Τέτοια οργάνωση..ΘΕΟΣ. Άρα ο συγκεκριμένος κωδικός, χρησιμοποιείτε ως Δούρειος Ίππος από ένα κλειδωμένο μέλος.οπότε θα πρέπει να κλειδώσει και αυτός.και να επανέλθει όταν και εφ όσον επανέλθει και ο άλλος κωδικός στην παρέα μας.Επίσης εκανε κακή χρήση προσωπικών μου δεδομένων, αναφέροντας, δημόσια, την εταιρία στην οποία δουλευω.
                          Εγώ είμαι Ο.Κ..κάλυψα την απορία μου. Το θέμα δεν έχει λόγο ύπαρξης. Καλό υπόλοιπο τριήμερο.

Edited by: AKIS-EGIO
                          ΑΚΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Comment

Προσωπικά πιστεύω ότι μπαίνει με λογαριασμό administrator και κάνει ότι θέλει...

Έχει τύχει σε θέμα που του πάω κόντρα, έχω το δικαίωμα φαντάζομαι, να γίνω suspend σε χρόνο dt. Μετά από 1 μέρα μου έστειλε και π.μ. που ήταν σαν να μου μιλούσε ο ιδιοκτήτης.

Έχω στείλει mail στην ιδιοκτησία και στο τέλος επισύναψα και τα τηλέφωνα μου. Δεν θέλω να γράψω πιο σοβαρά πράγματα γιατί δεν έχουμε φτάσει εκεί ακόμα. Απλά ο τύπος δεν έχει καταλάβει ότι το ίντερνετ δεν είναι παιδική χαρά και δεν μπορεί να λέει ο καθένας ότι θέλει. Η δυσφήμηση είτε στον δρόμο, είτε στην δουλειά, είτε στο ίντερνετ είναι το ίδιο...’σε που νομίζει ότι είμαστε όλοι 20χρονα και αυτός ο αστυνομικός με τις γνωριμίες που έχει το πάνω χέρι...Τραγικά πράγματα...

Επειδή τυχαίνει να γνωρίζω κάποιες καταστάσεις και από άλλο φόρουμ με παρόμοια επισκεψιμότητα ξέρω ότι εκεί ο ιδιοκτήτης επιδίωκε καυγάδες κτλ. γιατί ανέβαινε τρελά η επισκεψιμότητα. Αυτό έχει αποτέλεσμα περισσότερα / ακριβότερα banner κτλ.

Δεν λέω ότι γίνεται το ίδιο εδώ απλά το αναφέρω ως προβληματισμό...Μακάρι να μην ισχύει εδώ πέρα. Η όλη κατάσταση όμως μου δίνει το δικαίωμα να προβληματίζομαι.

Comment

Originally posted by MountExplorer
                              Originally posted by erythreabeach
                              Αυτο ομως δεν εξηγει κατι αλλο... Οτι υπηρξε στιγμη που ενω ημουν μονο εγω Online απο ολους τους μοντ, κλειδωθηκε θεμα!
                              Αυτή την απορία Γιώργο θα στη λύσει ο Π.Βατικιώτης μόνο και δεν ξέρω ποια είναι η σκοπιμότητα να ανακυκλώνεται τώρα.
                              Αν θέλεις να σου πω και κάτι άλλο ο Γιάννης πέρα από ένα απλό μέλος δεν έχει καμία άλλη διακιοδοσία στο φόρουμ μας.Αυτό είναι το μόνο σίγουρο,αν ο Πάνος έχει ορίσει κάποιους κρυφούς mods αυτό θα ήταν καλό άλλα επειδή τον ξέρεις και τον ξέρω είμαι σχεδόν σίγουρος ότι δεν έχει προχωρήσει σε μια τέτοια κίνηση.
                              Πρώτον θα μας είχε ενημερώσει και 2ον δεν ασχόλείται τόσο σε βάθος με το φόρουμ.

Comment

Working...
                              X