Announcement

Collapse
No announcement yet.

Ερώτηση προς το μέλος sweetycloud

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by AKIS-EGIO
    Πωπωπω..είναι Θεός..ήταν mod για 3-4 μήνες και αντέγραψε τηλέφωνα, στοιχεία.Παναγία μου και Χριστέ μου. Τέτοια οργάνωση..ΘΕΟΣ. Άρα ο συγκεκριμένος κωδικός, χρησιμοποιείτε ως Δούρειος Ίππος από ένα κλειδωμένο μέλος.οπότε θα πρέπει να κλειδώσει και αυτός.και να επανέλθει όταν και εφ όσον επανέλθει και ο άλλος κωδικός στην παρέα μας.Επίσης εκανε κακή χρήση προσωπικών μου δεδομένων, αναφέροντας, δημόσια, την εταιρία στην οποία δουλευω.
    Εγώ είμαι Ο.Κ..κάλυψα την απορία μου. Το θέμα δεν έχει λόγο ύπαρξης. Καλό υπόλοιπο τριήμερο.
    ’κη σε εκτιμώ πολύ και το ξέρεις άλλα το σχολιό σου μου φαίνεται αρκετά ειρωνικό.
    Ο Γιάννης λοιπόν ήταν mod σχεδόν ένα χρόνο,όπως ο Γιάννης έχει κρατήσει και πολλά κείμενα από διαλόγους στο φόρουμ.
    Το τηλεφωνό σου το είχε γράψει όταν ήθελε να επικοινωνήσει μαζί σου για κάτι και έτσι και το έχει ακόμα.Αυτή την εξήγηση μου έδωσε ο άνθρωπος και μάλιστα πήρε τηλ να με ρωτήσει αν έχω και κάποιο άλλο τηλέφωνο εγώ μια και αυτό που έχει κκρατήσει δεν ανταποκρινώταν.

Comment

Originally posted by MountExplorer
      Αυτο ομως δεν εξηγει κατι αλλο... Οτι υπηρξε στιγμη που ενω ημουν μονο εγω Online απο ολους τους μοντ, κλειδωθηκε θεμα!
      Θα στο εξηγήσω εγώ Γιώργο, είναι πολύ απλό.

Πολλές φορές κι ενώ είναι συνδεδεμένα ταυτόχρονα πολλά άτομα μπορεί να μη φαίνονται όλοι σε όλους. Μπορεί να βλέπεις μόνο 2-3 συνδεδεμένους και να είναι άλλοι 10 ακόμα μέσα. Αυτό είναι λόγω bug που έχει το SR και το οποίο μάλλον δεν έχει επιλυθεί ακόμα.
      Λεωσθένης

Μετεωρολογικός Σταθμός Δροσιάς Αττικής: www.pefteixioni.com
      Καιρικό Ιστολόγιο: www.meteodrosia.blogspot.gr

Comment

Originally posted by erythreabeach
        Άκη σε εκτιμώ πολύ και το ξέρεις άλλα το σχολιό σου μου φαίνεται αρκετά ειρωνικό.
        Ο Γιάννης λοιπόν ήταν mod σχεδόν ένα χρόνο,όπως ο Γιάννης έχει κρατήσει και πολλά κείμενα από διαλόγους στο φόρουμ.
        Το τηλεφωνό σου το είχε γράψει όταν ήθελε να επικοινωνήσει μαζί σου για κάτι και έτσι και το έχει ακόμα.Αυτή την εξήγηση μου έδωσε ο άνθρωπος και μάλιστα πήρε τηλ να με ρωτήσει αν έχω και κάποιο άλλο τηλέφωνο εγώ μια και αυτό που έχει κκρατήσει δεν ανταποκρινώταν.
        Γιώργο (erythreabeach), επειδή ίσως, το έχεις παρεξηγήσει το post μου. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ, Η ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΣΚΕΨΗ, ΥΠΟΨΙΑ, ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΕΣΥ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΔΩΣΕΙ ΚΩΔΙΚΟΥΣ, Ή ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
        Τώρα.προς όλους τους υπόλοιπους φίλους. Δεν είναι και τόσο..κομψό" να μιλάμε για μέλος του οποίου ο λογαριασμός, είναι κλειδωμένος και δεν είναι σε θέση να απαντήσει. Το θέμα που έχει προκύψει εδώ και 1-2 ημέρες, έχει τελειώσει. Καλή συνέχεια και ΚΥΡΙΩΣ, καλή διασκέδαση (γιατί το forum υπάρχει ΚΑΙ για να διασκεδάζουμε) σε όλους τους χρήστες του. Καλή Αποκριά σε όλους σας.
        Edited by: AKIS-EGIO "
        ΑΚΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Web cam, live καιρός στο Αιγιο
        http://www.e-achaia.gr

Comment

έχεις δίκιο ’κη δεν μπορεί να έχει δημιουργηθεί ένα πρόβλημα να έχουν μπλοκαριστεί συγκεκριμένοι λογαριασμοί και να σχολιάζουμε ακόμα τα συγκεκριμένα μέλη.

Comment

Ο ΓΙΑΝΝΗΣ έχεις ιδιότητες mod ακόμα και τώρα είναι φως φανάρι...κλειδώθηκαν πόσα θέματα τη στιγμή ποθ δεν ήταν κανείς μοντ μέσα, όταν δεν είχε κάτι άλλο να πει..
            www.northmeteo.gr Μη αυτοματοποιημένες προγνώσεις για περιοχές της Ελλάδας

Comment

oste etsi o giannis e??? auta na ta blepoun merikoi merikoi pou ton ipostirizoun kai ton iperaspizonte kiolas!!!! Ntropi sas!![i]"

Comment

Ο Γιάννης παιδιά μπαίνει με τους κωδικούς του Γιώργου, δεν χρειάζεται να ψάχνετε μακρυά. Είναι φίλοι κολλητοί, και παλιά ο Γιώργος έμπαινε με λογαριασμό του Γιάννη Samerythrea αν δεν θυμάστε. Αν θέλετε περισσότερα έχω να σας πω, π.χ. που βρήκε ο Γιάννης ολόκληρη τη φοτο του Χιονοτρέλλα και την πόσταρε και μάλιστα μεγαλη?

Ο Γιάννης είναι ένα άτομο που μαζεύει και κρατάει αρχείο από το φόρουμ απλά για να νιώθει πως έχει το πανω χέρι και απειλεί!!! Αν είναι δυνατόν, ποιος νοιαζεται για όλα αυτά, και ποιον μπορεί να απειλήσει αυτός ο κύριος αέρας κοπανιστός. Όλο τον ακούμε να ψεύδεται και να απειλεί, πόσους θα έστελνε στα δικαστηρια κτλ κτλ... Δεν τον μάθατε ακόμα... Και σας πληροφορώ πως ό,τι και να επικαλείται με τον Βατικιώτη είναι καθαρά στη φαντασία του, ο Βατικιώτης ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ δεν του έδωσε την εντύπωση πως μπορεί να αλωνίζει στο φόρουμ. Προσωπικά εμένα ο Βατικιώτης με πήρε τηλεφωνο και με ρώτησε πριν κάνει μοντ τον Γιάννη. Δεν τον ξέρει καλά καλά τον άνθρωπο.

Αυτοί που δίνουν στον Γιάννη την εντύπωση πως μπορεί να αλωνίζει είναι οι ίδιοι οι μοντς. Μην ξεχνάτε πως είμαι ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ που του έχω κλείσει 2 φορές το λογαριασμό, αλλά και τις 2 όλοι οι άλλοι μοντς έπεσαν πάνω μου να με φάνε για να ξααμπεί. Μάλιστα, την τελευταία φορά ο Kabman δήλωσε τον ξαναβάζω μέσα με προσωπική μου ευθύνη".

Ηδού λοιπόν ποιος προστατεύει τον Γιάννη, και όχι ο Βατικιώτης όπως νομίζετε.Edited by: zink_titanum "
                Over and out.

Comment

re ΓΙΑΝΝΗ se pirane xamparei re!!!!!! TOra den se xeplenei oute o iordanis o potamos!!!!! Eyxaristoume poli zink!!!! Kai thermi paraklisi pos olous, osoi xeroun kati parapano giauto to atomo na ta bgaloun ola dimosia!! Epitelous na xeskepastei auto to prosopo....

Comment

Σταύρο έχεις αποδείξεις ότι ο Γιάννης έχει τις αρμοδιότητες που λες???
                    Εγώ μπορώ να σου εγγυηθώ ΄για το αντίθετο γιατί ο Γιάννης είναι φίλος μου και τον ξέρω πάρα μα πάρα πολύ καλά όπως ξέρω και τα αρνητικά του όπως ξέρω και το ότι είναι πολύ καλό παιδί και μεγάλη καρδιά και τώρα βλέπω να συνεχίζεται παρά την απουσία του μια ιστορία εσείς.
                    Μια ιστορία που με κάνει και εμένα να αμφιβάλω για αυτά που του καταλογίζω πολλές φορές όταν μιλάμε για το ποιος ξεκινάει την πρόκληση και ποιος την συνεχίζει.
                    Κύριοι αυτοί την στιγμή ο Γιάννης είναι εκτός και συνεχίζετε να ασχολείστε μαζί του αυτή είναι η αλήθεια και αυτό δείχνει ότι σας αρέσει αυτή η κόντρα.
                    Είναι η πρώτη φορά που τον υποστυρίζω γιατί με τους δικού σου πρέπει να είσαι ποιο αυστηρός στην κριτική σου άλλα τώρα βλέπω και άλλα πράγματα.
                    ΄
                    Σε ποιους λες Κώστα ντροπή τους ποιοι έπρεπε να ντρέπονται επιτέλους σταματήστε να ανοόιγετε το στώμα σας και να αμπολάτε ότι σας κατέβει.

Όποιος ξανά συνεχίσει αυτή την ιστορία θα βγαίνει εκτός σας το λέω να το ξέρετε.
                    ΈΛΕΟΣ ΠΟΙΑ!!!!!!!!

Comment

Μάκη δεν θα σου απαντήσω δε εσένα,ο Γιάννης μου έχει κάνει πολλές φορές πόλεμο εδώ στο φόρουμ για να του δώσω οποιουσδήποτε κωδικούς μου.
                      Έχω μία προσωπικότητα κύριε Μάκη δεν παίζω εγώ με το φόρουμ όπως κάνεις εσύ αυτό το γνωρίζει όλο το φόρουμ εκτός από έναν δυο που τους αρέσει η αναμπομπούλα και ο εντυποσιασμός.

Οι κωδικοί δεν είναι τίποτε άλλο παρά το username του mod και το δικό μου φαίνεται πάντα όταν είμαι μέσα.
                      Θα ζυτήσω από τον Βατικιώτη την Τρίτη να σε καλέσει να δώσεις τις ανάλλογες εξηγίσεις για αυτά που λες και δεν θα το αφήσω έτσι.
                      Αν δεν το πράξει θα σηκωθώ και θα φύγω κύριε zink.
                      Η υπομονή έχει και τα οριά της κυρίως όταν λείπει η σοβαρότητα εδώ μέσα.Edited by: erythreabeach

Comment

ntropi se osous ton ipostirizoun erythrea!!! Mas exi katabrisei o anthropos!! einai proklitikotatos kai kanei panta to foroum ano kato kai kai kai kai kai.....!! Ego prosopika to stamato edo. Apaxio na xanaasxolitho me auto to foroum...

Comment

Εσένα Μάκη ποιος σε προστατεύει δεν ξέρω πραγματικά,και πως αποκαλείς τον εαυτό σου mod με μια ώρα κάθε εβδομάδα που έμεπαινες στο φόρουμ και διάβαζες όλα τα θέματα των τελευταίων 7ημερών.
                          Άσε ρε Μάκη που θα μας κάνεις και μάθημα τώρα πως λειτουργούν οι mods.Edited by: erythreabeach

Comment

Originally posted by erythreabeach
                            Μάκη δεν θα σου απαντήσω δε εσένα,ο Γιάννης μου έχει κάνει πολλές φορές πόλεμο εδώ στο φόρουμ για να του δώσω οποιουσδήποτε κωδικούς μου.
                            Έχω μία προσωπικότητα κύριε Μάκη δεν παίζω εγώ με το φόρουμ όπως κάνεις εσύ αυτό το γνωρίζει όλο το φόρουμ εκτός από έναν δυο που τους αρέσει η αναμπομπούλα και ο εντυποσιασμός.

Οι κωδικοί δεν είναι τίποτε άλλο παρά το username του mod και το δικό μου φαίνεται πάντα όταν είμαι μέσα.
                            Θα ζυτήσω από τον Βατικιώτη την Τρίτη να σε καλέσει να δώσεις τις ανάλλογες εξηγίσεις για αυτά που λες και δεν θα το αφήσω έτσι.
                            Αν δεν το πράξει θα σηκωθώ και θα φύγω κύριε zink.
                            Η υπομονή έχει και τα οριά της κυρίως όταν λείπει η σοβαρότητα εδώ μέσα.
                            ποιες εξηγήσεις κύριε Γιώργο??
                            Για απάντα εσύ πρώτα σε 3 ερωτησούλες:
                            1. Μπορεί να μπει ο μοντ και να μην φαίνεται συνδεδεμένος? Η δική μου απάντηση είναι ναι, φυσικά.
                            2. Έμπαινες παλιά με λογαριασμό του Τιάννη?
                            3. Που βρήκε ο Γιάννης τη φωτό του χιονοτρέλλα σε μεγάλο μέγεθος με καλή ανάλυση και όχι πεπλατυσμένη όπως στο αβατάρ του?

Έχε υπόψη σου δε, ότι εμένα ο Βατικιώτης δεν με ενοχλεί για σαχλαμάρες.
                            Over and out.

Comment

O Γιάννης πριν 4χρόνια κύριε zink είχε φτιάξει κατά λάθος δύο λογαριασμούς όταν πρωτο μπήκε στο φόρουμ και πήρα εγώ τον ένα αλλάζοντας φυσικά τον κωδικό.
                              Αυτός το ανακάληψε από τους δυο μας το φόρουμ και μάλιστα μετά από 6μήνες άλλαξα και το username,άσε τα υπόλοιπα σου είπα και πάλι ότι θα κληθείς να δώσεις εξηγίσεις και αν χρειαστεί θα ελεχθεί και ο υπολογιστής του Γιάννη απλά για να φανεί πόσο χαμηλά πέφτεις για να κάνεις κριτική που δεν μπορείς να κάνεις αλλιώς.
                              Με τον Γιάννη έχουμε κοντραριστεί πάρα πολλές φορές για θέματα του φόρουμ που δεν έχουμε ποτέ κοντραριστεί για άλλα θέματα .Έχουμε φτάσει σε σημείο να μην μιλιώμαστε για εβδομάδες για τέτοια θέματα και μάλιστα όταν ήμουν και mod.Θα ήμουν πολύ αφελής κύριε Μάκη ή αλλιώς επίτιμε mod για να δώσω το username μου σε οποιονδήποτε και ακόμα περισσότερο στον Γιάννη.Ούτε στον ίδιο τον Βατικιώτη δεν θα το έδινα δεν είμαι ούτε παιδάκι του Δημοτικού ούτε κανένας που κατέβηκε από καμιά σπηλιά.

Comment

όσο για το πρώτο ερώτημα θα σου πω ότι εγώ όταν μπάινω φαίνομαι πάντα συνδεδεμένος,με το που μποαίνω με βλέπει ο Γιάννης ο dirfi πάντα και μου στέλνει pm.
                                Δεν έχω λόγους εγώ να μην φαίνεται η συνδεσή μου που μπορεί να έχετε άλλοι.

Comment

Working...
                                X