Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΠΑΡΝΗΘΑ 2/3/08+ΑΕΡΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΒΟΥΝΑ

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ΠΑΡΝΗΘΑ 2/3/08+ΑΕΡΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΒΟΥΝΑ

ΠΑΡΑ την μεγαλη ζεστη που επικρατει απο την επομενη μερα και νυχτα!!!απο τις 18/2 αμεσως μετα το χιονι,η παρνηθα καταφερε,γιατι για κατορθωμα προκειτε να κραταει πολυ χιονι ακομη ακομη και πριν το καταφυγιο!!
    μια βολτα εκανα εκει την κυριακη και μετα κατεβηκα παραλια!!οπου τα βουνα στην ευβοια εντυπωσιαζουν με το χιονι τους!και δεν μιλαω για τα 1600 μετρα της διρφυς αλλα για πολυ χαμηλα βουνα ακομη και στην νοτια ευβοια!!
    αξιζει μια βολτα στην παρνηθα..........
    [i]

Edited by: ΓΙΑΝΝΗΣ "
    καμερα στον ευξεινο 420m τις ημερες με ενδιαφερον μονο http://dionisos.pblogs.gr/

ακυρο θέμα φίλε Γιάννη αν μείνει ως έχει.... χωρίς κάποια στοιχεία, φωτό κάτι που να έχει τουλάχιστον σχέση με το θέμα "καιρός γενικά".... <?:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-comfficeffice" /> Αλλιώς αν είναι μόνο για τη βόλτα στην όμορφη Πάρνηθα, υπάρχει και το δημοφιλές θέμα "Αλλες δραστηριότητες στα βουνά" αν έχει κάτι να προσφέρει καιρικά ή τουλάχιστον οπτικά για καιρικά θέματα ή φαινόμενα....καλώς, αλλιώς αν δεν κάνω λάθος, πρέπει να μετακινηθεί. "
    Παραδοσιακός Ξενώνας "Χοροστάσι" στον Παρθενώνα (Σιθωνία) και σε υψόμετρο 320μ.Για διακοπές δίπλα στο βουνό και την θάλασσα ταυτοχρόνως.
    Η Χαλκιδική....στα "πόδια" σας
    WWW.HALKIDIKIPARTHENON.GR

Comment

γιατι χρειαζονται και στοιχεια?
      για την μακεδονια που δεν εχει σχεση με τον καιρο,,ειναι εδω...και δεν ειδα κανενα εγγραφο!!!
      ενημερωνω οτι εχει ακομη πολυ χιονι!!!!να πατε βολτα ειναι σουπερ!Edited by: ΓΙΑΝΝΗΣ
      καμερα στον ευξεινο 420m τις ημερες με ενδιαφερον μονο http://dionisos.pblogs.gr/

Comment

να πάμε ρε Γιάννη με το καλό όταν κατεβούμε στην Ελλάδα και μακάρι να μας μπορέσει να μας ξεναγήσει και κάποιος απο εσάς που γνωρίζει το βουνό.

Το θέμα δεν είναι αυτό, το θέμα είναι ότι κατα τη γνώμη μου πάντα (που μπορεί να είναι λανθασμένη) το θέμα αυτό δεν προσφέρει κάτι. Είναι σαν μία προέκταση μιας Αναφοράς απο Αττική, για την οποία υπάρχει θέμα.

Θέμα για να πάμε βόλτα στην Πάρνηθα, το καταλαβαίνω όταν υπάρχει κάτι καιρικό που να μας δείχνετε με φωτό που έχουν κατα καιρούς ανέβει στο φόρουμ και ήταν φανταστικές.....

Θέμα όμως έτσι στο άσχετο για να πάμε βόλτα στην Πάρνηθα έτσι απλά επειδή είναι ωραία, χωρίς να υπάρχει το παραμικρό καιρικό στοιχείο στο θέμα, είναι απλά θέμα για άλλη ενότητα....αυτό λέω.
        Παραδοσιακός Ξενώνας "Χοροστάσι" στον Παρθενώνα (Σιθωνία) και σε υψόμετρο 320μ.Για διακοπές δίπλα στο βουνό και την θάλασσα ταυτοχρόνως.
        Η Χαλκιδική....στα "πόδια" σας
        WWW.HALKIDIKIPARTHENON.GR

Comment

Ο πατερας μου ηταν σε συνεδριο στην Αθηνα το Σ/Κ που μας περασε και γυρισε προχθες!!!Ειχε να μου πει τα εξης:Καιμακ αρκετα καλη χιονοκαλυψη πανω,Ολυμπος καλος κ αυτος πανω,Πηλιο ελαχιστα πανω πανω,Διρφυς λιγα πανω πανω,Παρνηθα τπτ και Αθηνα ελεινη ζεστη μου ειπε χαρακτηριστικα!!

Τα παραπανω τα ειδε απο το αεροπλανο οποτε μην βρισετε καποιοι!!!

Comment

ο πατερας σου απο το αεροπλανο απλα δεν ειδε καλά ο ανθρωπος!

Comment

Τον ρωτησα επιμονα αν ειχε χιονι εστω καπου εστω λιγο στην Αττικη κ μου ειπε οχι!!Δεν με νοιαζει βεβαια...εχει δεν εχει...για να λες οτι εχει λιγα θα εχει!!!Αλλα πολλη ζεστη μου ειπε....οχι οτι εμεις παμε πισω!

Comment

ενταξει απλα δεν ειδε σωστα!!η διρφυ εχει τραγικα πολυ χιονι αλλωστε απο τα 800 μετρα
                και η παρνηθα απο τα 1200Edited by: ΓΙΑΝΝΗΣ

Comment

O Γιάννης έχει δίκιο υπάρχει αρκετό χιόνι όχι μόνο στα ψηλά της Δίρφυς αλλά και στα πιο χαμηλά βουνά της Ευβοιας παρά την πολύ ζέστη. Ισως από το αεροπλάνω να μην φαίνεται καλά.

Comment

Originally posted by vasilitsa freak
                    Ο πατερας μου ηταν σε συνεδριο στην Αθηνα το Σ/Κ που μας περασε και γυρισε προχθες!!!Ειχε να μου πει τα εξης:Καιμακ αρκετα καλη χιονοκαλυψη πανω,Ολυμπος καλος κ αυτος πανω,Πηλιο ελαχιστα πανω πανω,Διρφυς λιγα πανω πανω,Παρνηθα τπτ και Αθηνα ελεινη ζεστη μου ειπε χαρακτηριστικα!!

Αν δεν πατήσεις Πήλιο δεν ξέρεις τι χιόνι έχει. Τον Μάιο πχ. του 2003 φαινόταν δε φαινόταν χιονούρα και είχε 3 μέτρα χιόνι…τεσπα για την ιστορία και μόνο το Πήλιο προχθές είχε χιόνι 200 μέτρα πάνω από την Δράκεια (600m) στην νότια πλευρά του!
                    "

Comment

δεν θα σας κρατησω αλλο σε αγωνια!!
                      για να δουμαι τι ειδα και εγω απο κοντα..απο τα 1100 μετρα στροφη πριν το καζινο-μεχρι τα 1200 και αν(δε ξερω ποσο ειναι το καταφυγιο)
                      [i]

"

Comment

Ωραιος[i]"

Comment

Originally posted by windy*
                          Originally posted by vasilitsa freak

Αν δεν πατήσεις Πήλιο δεν ξέρεις τι χιόνι έχει. Τον Μάιο πχ. του 2003 φαινόταν δε φαινόταν χιονούρα και είχε 3 μέτρα χιόνι…τεσπα για την ιστορία και μόνο το Πήλιο προχθές είχε χιόνι 200 μέτρα πάνω από την Δράκεια (600m) στην νότια πλευρά του!

Ρε φιλε τι ειδε ειπα!Οχι οτι ειναι ετσι!!Ασχετα με το εαν πρεπει κιολας να ειναι ετσι!!Απο την καμερα φαινεται αλλωστε!"

Comment

δειτε τηνη δευτερη και την τεταρτη φωτο...
                            η δευτερη με καμμενους κορμους..η τεταρτη στην ρεματια μεσα στην ομορφια..κοντραστ 2 εικονες,,απολυτη φρικη απολυτη φυση..........κριμα

Comment

Ειναι μεγαλο θεμα οτι η Παρνηθα κραταει ακομα χιονι.......

Φανταστειται ποσο ειχε βαλει πριν απο 15 μερες!!!!!

Comment

Working...
                              X