Announcement

Collapse
No announcement yet.

Ερώτηση!!!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ερώτηση!!!

Εχω κανει μια ερωτηση στο θεμα Σαββατο 23 Φεβρ." και επειδη δεν βλεπω απαντησεις το εκανα σαν αλλο θεμα.

Την βδομαδα που μας περασε ειδε καποιος/α ενημερωση απο το Χ/Κ/Π οτι θα εχει αγωνες καταβασης σστην περιφερειακη πιστα τις ημερομηνιες 23-24 Φεβρουαριου???
    Επειδη αυτη η κατασταση μου αλλαξε τα σχεδια το Σαββατο που ανεβηκα για σκι."
    εμείς οι βλάχοι όπως λάχει

Δεν εχω απαντηση φιλε μου στην ερωτηση σου γιατι δεν ειμουν εκει .....!Αλλα το γεγονος αυτο ειναι κατι πολυ συνηθησμενο και σε αλλα χιονοδρομικα......εχω ανεβει πολλες φορες στο βουνο και χωρις ανακοινωση ηταν κλειστες πιστες λογο αγωνων....!!! Ποσο μαλλον και στο βουνο σας που εχετε τοσα προβληματα να αντιμετωπησετε!Το δικαιο σου παντος δε θα το βρεις......
    ...Skiing is not a hobby.....Its a way of life.....
    fotini_kostoglou@yahoo.gr
    Facebook: Fotini Kostoglou

Comment

Δεν θελω να βρω τπτ.
      Απλα επειδη εξ' αιτιας αυτου του γεγονοτος αναγκαστικα να αλλαξω τα σχεδια μου, ηθελα να δω μηπως εγω πηγα ανημερωτος.
      Και νομιζω πως ειναι υποχρεωση τους να μας ενημερωνουν για κατι τετοια.

Comment

Η ενημερωση φιλε μου μπορει να γινει μονο απο την σελιδα πισοδεριου στο forum.... στο ταμειο που βγαζεις την καρτα σου.....και ισως απο τους λιφτιεριδες .......αν δεν εγινε τιποτα απο αυτα τοτε ειναι ανευθυνοι......πραγμα που αποδεικνυουν καθε μερα......

Comment

Η ενημερωση πρεπει να γινετε στην κεντρικη σελιδα και οχι την ημερα των αγωνων απο τους λιφτιεριδες.
          Χαιρω πολυ ρε φιλε, ματια εχω και βλεπω δεν χρειαζοταν να μου πουν οτι θα εχει αγωνες το καταλαβαινες απο την στιγμη που κατεβαινες απο το αυτοκινητο.

Comment

Το εχω αναφερει και αυτο φιλε μου ........Ας το ξαναπω λοιπον γιατι μαλλον δεν διαβαζεις........Η οποιαδηποτε ενημερωση πρεπει να γινεται ΚΑΙ απο την κεντρικη σελιδα στο forum.....

Αληθεια.....? Εισαι τοσο επιθετικος και στο σκι οσο και στο λογο σου???? Αν ναι .....τοτε πρεπει να εισαι πολυ καλος σκιερ........

Comment

Διαβασα οτι εγραψες...
              Απλα ανεφερα τι θα 'πρεπε να εχουν κανει πριν φτασουμε στο λιφτ.

Δυστυχως δεν ειμαι τοσο καλος σκιερ...

Comment

οταν φοναζαμε για την ενευθηνοτητα του πρωσοπικου,καποιοι μας αποκαλουσαν τρελους και σουρομενους

ΘΑ ΑΦΗΣΩ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ΣΕ ΕΝΑ ΠΕΤΑΛΟ G4

Comment

και τωρα που το θυμηθηκα που ειναι ολοι αυτοι που μας εκραζαν???

γιατι εχουν να εμφανιστουν βδομαδες???

Comment

Γιατι φιλε μου βαρεθηκαν να ασχολουνται........Το πολυ το μπλα-μπλα το βαριεται και ο παπας .........!!Γι'αυτο ερημωσε το βουνο σας......γιατι ο κοσμος αποφασισε, οσο κραταει ο καιρος, να κανει σκι σε κανενα αλλο χιον/κο.....!!!!

Comment

Κοιτα ρε που καταντησαμε να μας την λενε και αυτοι απο το Καϊμακ.
                      beauty χωρις να παραξηγηση αυτο που ειπα. Μια χαρα ειναι το βουνο σας αλλα εμας δεν μας κανει.
                      Ευτυχως φετος σας ευνοησε ο καιρος και κανατε σκι γιατι αλλες χρονιες οι μερες για σκι ηταν μετρημενες.

Edited by: vlaxos

Comment

Originally posted by slalom baby 4
                        και τωρα που το θυμηθηκα που ειναι ολοι αυτοι που μας εκραζαν???

γιατι εχουν να εμφανιστουν βδομαδες???
                        Αυτό είναι το προβλημά σας. Βλέπετε φαντάσματα τελικά!! Δεν εξηγούνται αλλιώς αυτα που γράφεις φιλε μου!!
                        Carpe diem quam minime credula postero

Comment

Originally posted by vlaxos
                          Κοιτα ρε που καταντησαμε να μας την λενε και αυτοι απο το Καϊμακ.
                          beauty χωρις να παραξηγηση αυτο που ειπα. Μια χαρα ειναι το βουνο σας αλλα εμας δεν μας κανει.
                          Ευτυχως φετος σας ευνοησε ο καιρος και κανατε σκι γιατι αλλες χρονιες οι μερες για σκι ηταν μετρημενες.
                          Κάλα δεν το συζητάμε. Να είσαι σίγουρος για αυτό. Απλά με αυτά που γράφεις αρχίζω να αμφισβητώ αν τελικά αληθεύουν όλα εκείνα που έγραφες για τα γεγονότα που έγιναν πάνω. [i] Ακόμα προσπαθώ να συνέλθω από τα γέλια... Α! μην ξεχνάς ότι το πάρκινγκ του Καϊμακ είναι πιο ψηλά από την κορυφή της Βίγλας!!!"

Comment

Originally posted by gsm1979
                            Αυτό είναι το προβλημά σας. Βλέπετε φαντάσματα τελικά!! Δεν εξηγούνται αλλιώς αυτα που γράφεις φιλε μου!!

δεν υπαρχουν φαντασματα φιλε μου.πισω απο σκοπιμοτητες ειναι ολα

Comment

Originally posted by slalom baby 4
                              Originally posted by gsm1979

δεν υπαρχουν φαντασματα φιλε μου.πισω απο σκοπιμοτητες ειναι ολα
                              Δεν μπορείς να φανταστεις τι σκοπιμότητες εχουμε όλοι!!!!![i] Μπραβο!!!! Μας αποκάλυψες!!!!!"

Comment

Working...
                              X