Announcement

Collapse
No announcement yet.

Ερώτηση!!!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Φιλε μου Vlaxo .......δεν παρεξηγουμε τοσο ευκολα.......[i] Γιατι δεν σου κανει το βουνο μας??? Εστω για μια μερα.......Δε δαγκωνουμε....Σου το υποσχομαι!!!!!!"
    ...Skiing is not a hobby.....Its a way of life.....
    fotini_kostoglou@yahoo.gr
    Facebook: Fotini Kostoglou

Comment

Originally posted by slalom baby 4
      και τωρα που το θυμηθηκα που ειναι ολοι αυτοι που μας εκραζαν???

γιατι εχουν να εμφανιστουν βδομαδες???
      Είναι στη Βασιλίτσα

Comment

gsm 1979 για ποια γεγονοτα μιλας???

Σε πολλα θεμετα εχω πει οτι το καθε βουνο εχει τα (+) και τα (-), εμενα το Καϊμακ δεν μ' αρεσει (πειραζει?). Το οτι το Καϊμακ εχει μεγαλυτερο υψος απο τα αλλα χ/κ δεν σημαινει οτι ειναι το καλυτερο. Γιατι απο αερα, απο ομιχλη και απο ανεμοσουρια αλλο τπτ εκει πανω.
        Και μην συγκρινουμε ομορφια Πισοδερι-Καϊμακ γιατι μην τρελαθω τωρα. Το Πισοδερι ειναι χιλιομετρα μπροστα!!!
        εμείς οι βλάχοι όπως λάχει

Comment

Originally posted by beauty
          Φιλε μου Vlaxo .......δεν παρεξηγουμε τοσο ευκολα.......[i] Γιατι δεν σου κανει το βουνο μας???  Εστω για μια μερα.......Δε δαγκωνουμε....Σου το υποσχομαι!!!!!!
          Φιλη μου δεν εχω κανενα προβλημα με το βουνο σας, απλα οταν ειμαι Φλωρινα προτημω Πισοδερι και οταν ειμαι Καβαλα προτημω Φαλακρο.
          Επειδη για φετος το σκι για μενα τελειωσε το προηγουμενο σ/κ, θα κρατησω την προσκληση σου για του χρονου. Ας ειμαστε καλα μεχρι τοτε!!!"
          εμείς οι βλάχοι όπως λάχει

Comment

δεν συγκρινετε το πισοδερι με τα ανεμοδαρμενα υψη ουτε σε ομορφια ουτε σε ποιοτητα χιοιου οσο για το υψος προπερσυ που μεχρι τα φωτα ειχε χιονι μονο το πισοδερι και η βασιλο που ηταν το καιμακ που ειναι ποιο ψηλο απο της 10 φορες που θα πας της 4 θα πετυχης καλ καιρο και η 3 φορες θα ειναι καθημερηνες
            http://www.skafotexniki.gr
            http://www.facebook.com/#!/group.php?gid=53949038923
            ΑΡΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ

Comment

Originally posted by gsm1979
              Δεν μπορείς να φανταστεις τι σκοπιμότητες εχουμε όλοι!!!!![i] Μπραβο!!!! Μας αποκάλυψες!!!!!

δεν καταλαβαινω γιατι μου κανεις επιθεση..........

εγω δεν μιλησα για σενα............

μια υποθεση εκανα......."

ΘΑ ΑΦΗΣΩ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ΣΕ ΕΝΑ ΠΕΤΑΛΟ G4

Comment

Working...
              X