εγω δεν ειπα οτι ο μεκ δουλευε στον τοττι ειπα οτι εχει δουλεξει σε χ/κ και φυσικα θελει πολυ θαρος και κανεις δεν ειπε οτι εκανε κακο που μπενει στο φορουμ εγω δεν ειμαι κολητος με τον τοττι φιλε εγω ανεβηκα στο χ/κ πρωτη φορα στο χ/κ πριν 4 χρονια και αν ενεβενεις απο παλια πες μας τωρα οτι το βουνο εχει καλυτερες παροχες απο αλλες χρονιες η οτι οι πιστες ειναι καλητερες μεχρι τωρα εσυ φενεσε να εισαι κολητος μ τον κυριο τορτοκα γιατι μονο εσυ τα βλεπεις καλυτερα τα πραγματα εσυ δεν μου λες ενεβηκες στο βουνο πολλες φορες παλιοτερα κα σου ειπαν ξερεις ειναι κλειστο λογο αερα η οτι εχει ανεμοσουρια στο πισοδερι και ειναι κλειστη????
Announcement
Collapse
No announcement yet.
ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ
Collapse
X
-
ναι και εγω και ο βλαχος και ο σλαλομ και ο στελιος και ο μεκ και ο πρεζιντεντ και ο νορθ και ο ταζζ ειμαστε οι μιση κολητη του τοττι και η αλλη μιση υπαληλη οσο για τα τροχοσπιτα φιλε cioba μια και τα ξερης φενεται απο μεσα και εσυ ολα εχουν αδεια μια και ξερεις οτι ο νομαρχης αγαπα πολη τον τοττι και θα τον αφηνε να εχει 50 παρανομα τροχοσπιτα ακου φιλε εγω δεν ειμαι φλορινιοτης ουτε και η ποιο πανω που ανεφερα ειναι ολοι κανουμε πολλα χ/μ ιδιως ο στελιος που ειναι απο λαρισα και θα επρεπε αντι η νομαρχια και ο τορτοκας να το εκτιμισει και να δει τι μπορει να κανει για να φερει παραπανω αντι να θελει να μας διοξει. εφυγα μετα απο 5 χρονια στα 3/5 πηγαδια που ειναι 75 χ/μ αποπ το σπιτι μου για αυτον τον λογο γιατι δεν μας εκτημουσαν και απο οτι φενετε παει να γινει το ιδιο και στην βιγλα δεν μπορει ολη και η 50 τροχοσπιταδες να μην τους νοιαζει το καλο του βουνου και να τους νοιαζε το καλο καποιου αλλου εγω δεν κανω 200 χ/μ για τον τοττι τα κανω για το βουνο καταλαβες;http://www.skafotexniki.gr
http://www.facebook.com/#!/group.php?gid=53949038923
ΑΡΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ
Comment
-
Ανέβηκα ενώ ενημερωνόμουν ότι έχει χιόνι και έβρισκα λάσπη και χορτάρια. Με λίγα λόγια, ξεκίνησα από Θεσσαλονίκη, αφού τηλεφώνησα στο χκ και με διαβεβαίωσαν ότι όλα ήταν καλά, έκανα 180 χλμ, διέλυσα τη σανίδα μου, λασπώθηκα και γύρισα πίσω. Καλή φάση.
Τότε όμως κανείς δε διεκδικούσε αποζημιώσεις, κανενός η σωματική ακεραιότητα δεν κινδύνευε και κανείς δεν έβγαινε να μιλήσε με αυτόν τον απαράδεκτο τρόπο λες και είναι στο γήπεδο και μιλάει στον κολλητό του και να λέει ¨τι μας λες τώρα ρε τόττη, ποιός νομίζεις ότι είσαι, άντε πήγαινε να γίνεις τσομπάνης καλύτερα¨. Δε λέω ότι δεν υπάρχουν προβλήματα αλλά σαν ένας άνθρωπος που αγαπά το βουνό, με ενοχλεί να υπάρχουν δύο μέτρα και δύο σταθμά.
Στην τελική ρε παιδιά, έγινε ένας δημόσιος διαγωνισμός και κάποιος κέρδισε. Αν κάποιος είναι σχετικότερος και πιο άξιος ας έδινε τα λεφτά να το πάρει αυτός το χκ. Αυτό για μένα είναι επιχειριματική μαγκιά, όλα τα άλλα είναι παιδιάστικα.
Το θέμα δεν είναι αν κάνεις λάθη στη δουλειά σου αλλά πόση διάθεση έχεις να διορθωθείς. Συμμετοχή και απάντηση στο φόρουμ δεν είχα δει από άλλες διοικήσεις άρα μόνο και μόνο αυτό δείχνει και διάθεση για βελτίωση αλλά και πρόθεση να ακούσει τα παράπονα.
Comment
-
Αφου ο λες οτι εχει δουλεψει χρονια σε χ/κ, κ ο ιδιος λεει οτι παει χρονια πισοδερι, τοτε ή δουλευε στο πισοδερι επι Τοττη, ή ειπες οτι κ καλα δουλευε σε χ/κ απλα κ μονο για να δημιουργησεις εντυπωσεις, ή ο mek ειναι 50 ετων που δεν παιζει... Οποτε ασ'το, καταλαβαμε.
Επισης το οτι εχεις παρα καλες σχεσεις με το σαλε κ το προσωπικο του Τοττη το εχεις παραδεχτει(μαλιστα εχεις παραδεχτει οτι τα πινετε μαζι...)
Απο κει κ περα εσυ που εισαι εξυπνος απο εμενα, πες μου, γιατι αποφασισε ο κος Τορτοκας να κλεισει το χ/κ το Σαββατο;;;
Αντε πες μας γιατι μονο εσυ ξερεις την πλεκτανη κ τα σατανικα σχεδια του Τορτοκα.
Περιμενω απαντηση.
Comment
-
Το ξαναγραφω γιατι το εγραψα βιαστικα την πρωτη φορα....
Ειπες πως ο mek εχει δουλεψει χρονια σε χ/κ, κ ο ιδιος λεει οτι πηγαινει χρονια στο πισοδερι. Αρα ή δουλευε στο πισοδερι επι Τοττη, ή ειπες ψεματα οτι δουλευε σε χ/κ για να δημιουργησεις εντυπωσεις(που δεν το πιστευω), ή ο mek ειναι 50 ετων (που δεν <<παιζει>>...) Οποτε ασ'το. Καταλαβαμε.
Επισης το οτι εχεις παρα καλες σχεσεις με το σαλε κ γενικα με το προσωπικο του Τοττη το εχεις παραδεχτει(μαλιστα εχεις παραδεχτει οτι τα πινετε μαζι...)
Απο κει κ περα εσυ που εισαι πιο εξυπνος απο εμενα, πες μου, γιατι αποφασισε ο κος Τορτοκας να κλεισει το χ/κ το Σαββατο;;;
Αντε πες μας γιατι μονο εσυ ξερεις την πλεκτανη κ τα σατανικα σχεδια του Τορτοκα.
Περιμενω απαντηση.
Comment
-
Φιλε jonnhy Bravo επιχειρηματικη μαγκια δεν ειναι καποιος να αγορασει μια επιχειρηση......αυτο ειναι το ευκολο......η μαγκια ειναι να την λειτουργησει σωστα και να την κανει αποσβεση.......!!!Δεν φτανει η καλη διαθεση.....αυτα ειναι για τις γυναικουλες......χρειαζονται εργα......και ως γνωστον....ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΕΤΡΑΕΙ .......παντα!!!!!!! Και αυτο που βλεπω ειναι οτι ερημωνει το βουνο σιγα-σιγα!!!!!!...Skiing is not a hobby.....Its a way of life.....
fotini_kostoglou@yahoo.gr
Facebook: Fotini Kostoglou
Comment
-
μπες στα περσινα θεματα και φετος στην αρχη για να δεις αν το καναμε θεμα η οχι η αν δεν το σχολιασαμε αρνιτικα ακομα και φετος το καναμε θεμα και γραψαμε οτ πυστευαμε να μην γινουν τα ιδια λαθη εσυ ομως επικεντρονεσε στη περσινη χρονια που πουθενα δεν ειχε χιονι και οχι στης αλλες χρονιες που κανενας μα κενενας δεν βγηκε ποτα να πει οτι η πστες ειναι απατητες η οτι ειναι κλειστο το χ/ λογο αερα εγω δεν θυμαμε καμια φρα το χ/κ να εχει κλειση απο αερα κι οσο για τον giοba πυστευω οτι κρατησε το χ/κ κλειστο με λιγο αερακη γιατι το προσοπικο δεν ειναι εμπειρο να δουλεψει το βουνο σε ολες της συνθηκες καιρου παρα μονο αν εχει ηλιο οσο για τον μεκ θα βγει το απογευμα να στα πει ο ιδιος οσο για αν τα πινω μαζι του ελα και εσυ ενα σκ καιαν δεν κατσει να πιει και μαζι σου μετα να μου πεις με ολους τους πελατες του εχει καλες σχεσεις και εχει κατσει να πιει καμια φορα και κατι μαζι τους αυτο δεν με κανει κολητο εγω δεν ειμαι απο φλωρινα στο χω ξανα πειhttp://www.skafotexniki.gr
ΑΡΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ
Comment
-
Επιχειρηματική μαγκιά είναι να παίρνεις αυτό που θέλεις και εννοείται να το τρέχεις και σωστά. Όπως είπα, αν ήταν σωστοί άλλοι ας το παίρναν αυτοί. Αφού ξέρουν τόσο καλά τα του βουνού θα μπορούσαν να βγάλουν κέρδος ακόμα και αν αναγκάζονταν να δώσουν παραπάνω λεφτά. Για μένα γυναικίστικες συμπεριφορές δεν είναι οι καλές προθέσεις αλλά το να χάνεις μια δουλειά και μετά να κλαίγεσαι και να γκρινιάζεις σαν ¨γυναικούλα¨όπως λες κι εσύ.
Comment
-
Ακομα κ ετσι να ειναι, τοτε εκλεισε για λογους ασφαλειας. Οσο για το βραδυ Σαββατου, δεν ξερω τι παιχτηκε αλλα απο κατω οταν κοιτουσες την κεντρικη ψηλα, εβλεπες τις σκιες των δεντρων να πηγαινουν περα δωθε οποτε σιγουρα ειχε αερα επανω.Originally posted by Agathos3
πυστευω οτι κρατησε το χ/κ κλειστο με λιγο αερακη γιατι το προσοπικο δεν ειναι εμπειρο να δουλεψει το βουνο σε ολες της συνθηκες καιρου
Επισης γενικα, κ την Κυριακη ενω στην βαση ειχε απλα κρυο, επανω στην κορυφη ειχε πολυ αερα που ξαφνιαζε. Οποτε το να λεμε πως το Σαββατο το βραδι δεν ειχε αερα ειναι ανοητο αφου δεν εχει καμια σημασια τι συνθηκες επικρατουσαν στο σαλε κ στα τροχοσπιτα αλλα τι γινοτανε στην κορυφη.
Comment
-
re si goni εμενα δενμε νοιαζει ποιος το εχει αρκει να κανει καλα την δουλεια του εγω δεν μπορω να αναλαβω ενα χ/κ γιατι δεν τα ξερω ολα αλλα οπως σου ειπα ομως κανω πολλα χρονια σκι και μπρω να κρινω καποια πραγματα το θεμα ειναι πως ο κυριος που ανελαβε δεν εχει ξανα ασχολιθι με το χιονι ουτε για χομπι και σε ροτω δεν ειναι υποχρεωση της νομαρχιας να πει ελα εδω τι θες το βουνο εχεις μηχανηματα εχεις προσωπικο εχεις γνωσεις ξερεις απο βουνα και οχι να τα αναθετει και μετα να ψαχνει να βρει προσωπικο και μηχανηματα αναρωτηθηκες τι θα γινοταν στης γιορτες αν χαλουσε το μοναδικο μηχανημα που ειχαν τοττες το σκευτικες καθολου απλα πρεπει στην επομενη δημοπρασια να την κανουν απο το καλοκαιρη και με βασικα κριτηρια για τους ενδιαφερομενους εχω αδικο?????????http://www.skafotexniki.gr
ΑΡΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ
Comment
-
σας ευχαριστω για την προταση που μου κανετε,να παρω του χρονου εγω και ο αγαθος το βουνο.ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ,παντος οχι ευχαριστω.οσο για καποιους που μου την ειπαν οτι δουλεβα στον τοττη,θα τους απαντησω πως οχι δεν δουλεψα ποτε στο χ.κ.
δεν ειμαι χαζος να αφησω την ΔΕΗ για να δουλεβο στο χ.κ,εκει απλα κανω το κεφι μου.οσο για το ρατρακ που λετε να τους μαθουμε εμεις να το οδυγουν,αυτο ναι γινετε γιατι εχω την Α! αδεια χειριστου αν ξερετε τι συμενει αυτο.
τωρα σαν πιτσιρικας ναι ασχολουμουν με καμπινκ οχι ομως στο πισοδερι.και τωρα το θεμα δεν εχει να κανει με τι δουλειες εκανα εγω.το θεμα ειναι οτι εκει πανω εγιναν πολλα λαθη ,αλωστε ολη μας κανουμε λαθη,αλλα δεν θα μας βγαλουν και χαζους.
τωρα αν εσεις θεωριτε μαγκα εναν ανθρωπο που ονομαζη καποιους που δεν γνωριζει μεθυστακες,ποσο περισοτερο καποιους που ειναι καθε σ.κ εκει και του αφηνουν λεφτα,τοτε αυτον τον ανθρωπο εγω δεν τον χαρακτιριζω μαγκα αλλα ηλοιθιοΜΗΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ
Comment

Comment