Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

φιλε agathe πιο τρελα απο μενα δεν εχεις σιγουρα για το σκι.........αν θελεις να κανεις σκι αδιαφοροντας για τις καιρικες συνθηκες και αδιαφοροντας για το αν το χιονοδρομικο ειναι κλειστο να κανεις στο βουνο διπλα στο σπιτι σου που την ευθυνη δεν την εχει κανεις.....και οχι σε ενα χιονοδρομικο που την ευθυνη την εχουν αλλοι....! Οτι και να συμβει αλλους θα πανε μεσα.....
    ...Skiing is not a hobby.....Its a way of life.....
    fotini_kostoglou@yahoo.gr
    Facebook: Fotini Kostoglou

Comment

Κατ' αρχην θα σας ζητουσα να μην μπερδευετε τις ομαδες μας εδω περα, εδω ειναι snowreport και οχι (fun club ομαδας). Ο καθενας υπογραφει οπως θελει και μαγκια του.

beute μαλλον δεν κανεις σκι ή μαλλον εισαι απο αυτους που κανουν σκι μονο οταν εχει καλη θερμοκρασια και ωραιο καιρο. Καποιοι αλλοι ομως γουσταρουν και το σκι στον αερα, στην ομιχλη, στο απατητο, ενω χιονιζει αλλα και υπο αλλες συνθηκες. Οι περιπτωσεις που λεει ο agathos με νυχτερινο σκι και αλλα τετοια περιεργα ειναι για λιγους και ειναι σκηνικα που σου προσφερουν τρομερα συναισθηματα.

Μετα το αλλο που δεν μπορω να καταλαβω ειναι τι προβλημα θα μπορουσαν να αποφερουν τα σκι στην πιστα??? Τι φοβηθηκε ο Τορτοκας μην του χαλασουν την πιστα??? Και επισης ο Τορτοκας θα πρεπει να καταλαβει πως αν καποιος ηθελε να του κανει ζημια στα μηχανηματα θα το εκανε παρα πολυ ευκολα και χωρις να καταλαβει απο που του ηρθε.

Δεν ειμαστε εγκληματιες!!! Τρελαμενοι με το σκι ειμαστε!!! Και επειδη καποιοι κανουν το παν για να μας χαλουν την διαθεση οσο πιο συχνα μπορουν εμεις συνεχως θα προσπαθουμε να βρουν εναλακτηκες λυσεις για να τσουλαμε.

Καποιοι στην αρχη μιλουσαν για τσιφλικια. Αυτα που δεν σας αρεζαν μην τα κανατε τωρα οι ιδιοι!
      εμείς οι βλάχοι όπως λάχει

Comment

φιλε μου vlaxe μονο αυτο που λες δεν ειμαι ......κανω χρονια σκι και μαλιστα τις περισσοτερες φορες στο καιμακ που ολοι γνωριζεται οτι ειναι το πιο τρελο βουνο απο θεμα συνθηκων.......να βρισκομαι πανω στην καρεκλα μονη μου, με το ανοιγμα του χιονοδρομικου, με τρελο αερα και θερμοκρασια -20!!!!!!!και να κατεβαινω μονη μου.....!!!!Δεν καταλαβαινω Χριστο.........ουτε απο χιονι ,ουτε απο αερα,ουτε απο κρυο!!!!!!!!!!!!!!!!Το σαββατο ανεβηκα καιμακ και με σταματησαν στον Αγιο Αθανασιο γιατι λογο αερα το χιον.κο ηταν κλειστο.....! Τι επρεπε να κανω κατα την δικη σας κριση ? Εσεις που εχετε περισσοτερη τρελα απο εμενα? να παω απο αλλο δρομο,κρυφα , για να κανω σκι ??????[i] οχι βεβαια.......εκανα μεταβολη ....το γκαζοσα και βρεθηκα σε αλλο χιον.κο που ηταν ανοιχτο και ελιωσα στο σκι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!"

Comment

Τοτε αναθεωρω για αυτα που ειπα.
          Αρα θα ξερεις και πως ειναι να κανεις τρελες!!!

Το σκηνικο που λες δεν εχει σχεση με αυτο που λενε τα παιδια οτι εγινε το βραδυ. Γιατι και οι ιδιοι δεν εκαναν σκι την ημερα που ηταν κλειστο το βουνο λογο αερα. Για το βραδυ ομως μας λενε οτι οι συνθηκες ηταν καλες και εκτος αυτου οτι ανεβηκαν με ευθυνη τους και αφου ενημερωσαν τον αρμοδιο για την κινηση τους.

Αν καταλαβες καλα το προβλημα ηταν οτι φοβηθηκαν οι αρμοδιοι μηπως οι σκιερ προκαλεσουν ζημιες στα λιφτ και οχι θεμα ασφαλειας για την σωματικη τους ακεραιοτητα!!!
          Καταλαβες τωρα γιατι βγηκαν απο τα ρουχα τους τα παιδια???
          εμείς οι βλάχοι όπως λάχει

Comment

[i]"

Comment

σου ειπα οτι ενοιμερωσαμε πρωτα και μετα ανεβηκαμε δεν ανεβηκαμε κρυφα οπως πολυ καλα λεει και ο βλαχος και απλα ξανα λεω οτι το μονο που φοβηθηκαν ηταν να μην δουμε οτι η κατασταση στην κορυφη δεν ηταν οσο τραγικη ελεγαν με τον αερα που ειχε το σαββατο το καιμακ δουλευει συνεχεια ουτε καρεκλακια χτυπουσαν ουτε τιποτα και με το που εμπενες στα δεντρα εκοβε τελειως οσο για το αγραματη και ανεγκεφαλη που εγραψες σε ξανα λεω ποια εισαι εσυ που θα κρινεις την τρελα μας αν νομιζεις οτι ειναι ηλιθιο αυτο που καναμε σε προκαλω να το κανεις καμια μερα και μετα να μηλας και να κρινεις ανθρωπους
              http://www.skafotexniki.gr
              http://www.facebook.com/#!/group.php?gid=53949038923
              ΑΡΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ

Comment

Φιλε μου στο καιμακ εφτασα 8:00 το πρωι και δεν με αφησαν να ανεβω γιατι ειχε ισχυρους ανεμους.........!Το ιδιο και την κυριακη........!

Comment

Το προβλημα στην Ελάδα είναι ότι δεν έχουμε μάθει να σεβόμαστε τους νόμους και ιδιαίτερα τις ευθύνες των άλλων. Αν όλοι εσείς παθένατε κάτι έστω και με την προφορική άδεια που σας έδωσε ο υπεύθυνος θα σας βλέπαμε στα κανάλια να τον κατηγορείται γιατί σας έδωσε αυτην την άδεια. Πολυ απλά ο άνθρωπος προσπάθησε να προστατεύσει τον εαυτό του από τη στιγμή που ότι γίνει εκεί είναι υπεύθυνος αυτός είτε είναι ανοιχτο το Χ.Κ. είτε όχι. Προσπαθήστε να πουλήσετε τον ίδιο τσαμπουκά σε κανένα Χ.Κ. του εξωτερικού. Όχι μόνο δεν θα περάσει αλλά ούτε καν θα το τολμήσετε!
                  Carpe diem quam minime credula postero

Comment

προφανως εχετε μπερδευτοι μου φαινετε δεν μου λες η θαλλασες ειναι κανενος δηλ οταν πας καπου και το μπιτσ μπαρ ειναι κλειστο δεν κανεις μπανιο????????????? εαυτος το βουνο το νοικιαζει και δεν ειναι ιδιοκτητο φιλε μου ο καθενας μπορει να ανεβει και να κατεβει οποτε θελει με δικο του τροπο απλος ειναι υπευθηνος μονο ενα σε ωρα λειτουργιας του χ/κ. Αν π/χ παει και κανει καποιος μπανιο σε μια πισινα την ωρα που ειναι κλειστη και πνιχτη μπορεις να κατηγορισεις το ιδιοκτητη που δεν ηταν εκει ο ναυαγωσοστης δηλ ενας που κανει λαγκ λαουφ μου λες οτι δεν μπορει να ανεβει να προπονηθη αφου κλειση το χ/κ.

το καλοκαιρη δηλ αν κανεις ορειβασια απαγορευετε να ανεβεις.

Τα βουνα φιλε μου οπως και η θαλλασες ειναι για ολους και δεν ειναι ιδιοκητα ωστε να μπορουν να αρνηθουν την προσβαση τους σε κανεναν καταλαβες
                    ΑΡΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ

Comment

Το μόνο που κατάλαβα είναι το πόσο άσχετος είσαι! Ναι, αν πας και πνιγείς σε μια πισίνα ξενοδοχείου και δεν έχει ναυαγοσώστη θα κλείσουν μέσα και τον ιδιοκτήτη. Έτσι λοιπόν αν πας και χτυπήσεις σε έναν ελεγχόμενο χώρο, όπως οι πίστες ενός Χ.Κ., για τον οποίο υπάρχουν κάποιοι υπεύθυνοι θα κυνηγήσουν αυτούς τους υπεύθυνους. Συμφωνώ ότι είναι υπερβολικά τα περι δολιοφθορών αλλά συλλογιστήτε και τις ευθύνες κάποιων άλλων ανθρώπων και ελάτε στη θέση τους όταν πρέπει να αντιμετωπίσουν ανθρώπους σαν και εσάς που δεν υπακούν στις υποδείξεις τους. Εννοείται ότι αν αληθεύουν και οι ισχυρισμοί σας περί κυνηγητού κλπ που γίναν δεν συμφωνώ με αυτές τις τακτικές. Αλλά ξαναρωτώ: θα τολμούσατε να κάνετε κάτι τέτοιο σε Χ.Κ. του εξωτερικου? Γιατί από όσο είμαι σε θέση να ξέρω αν δεν υπακούς σε υποδείξεις εκεί, απλά σε διώχνουν. Και εκεί τα βουνά δεν είναι ιδιοτικά όπως ακριβώς και εδώ.

Comment

Κατάλαβες?!

Comment

εκει φιλε δεν θα σε κυνιγουσαν σαν τον φυγα θα σε περιμεναν και οπως ειπες θα σε εδιωχναν και εδω μπορουσε να κανει το ιδιο και οχι να στηνει μπλοκα με ρατρακ και να πεταγονται οι υπαλυλοι του σαν μπατσοι λες και ειναι αστυνομικη και δεν καναμε και τιποτα στο κατω κατω και αν θες να ξερεις του καναμε και προταση να παε μαζι επανω για να δουμε αν οντως ο καιρος ειναι οπως λεει και δεν δεχτηκε γιατι??????
                          ΑΡΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ

Comment

...και σχετικα με αυτο που ρωτησαμε νωριτερα, δηλαδη αφου κλεισει το χκ (4μ.μ.) δεν μπορει καποιος να κανει προπονηση στο λαγκ λαουφ 'η στο ορειβατικο σκι???
                            εσυ gsm1979 τι λες? οπως προαναφερθηκε ο κυριος υπευθηνος ειναι υπευθηνος για τις ωρες που δειλωνει οτι το χκ λειτουργει. οχι για αλλες ωρες. αλλα δεν θελεις να καταλαβεις οτι το προβλημε ειναι αλλο! ξαναδιαβασε τι γραφει ο agathos3 και θα καταλαβεις. (μεγαλο παιδι εισαι αν κρινω απο το 1979, θα καταλαβεις)
                            good friends don let you do stupid things...alone!

Comment

αυτο ακριβως ειχα προτεινει και εγω για το προηγουμενο σαββατο αλλα αν διαβασες σε προηγουμενο ποστ, στο τελος αρνηθηκαν... ειπαμε. δεν θελουν να εχουμε αποψη και εκτιμησεις ιδιοις ομασι" . και στην τελικη δεν εχουμε σκοπο ουτε διαιτητες να ειμαστε ουτε εφορευτικη επιτροπη. απλα οι φετινοι υπευθηνοι δεν εχουν δειξει καλα δειγματα γραφης! "
                              good friends don let you do stupid things...alone!

Comment

Ναι φίλε μου. 28 χρονών είμαι και ξεκίνησα πριν από 22 χρόνια να κάνω σκι σε αυτό το βουνό, το οποίο πίστεψέ με το λατρεύω. Ήμουν αθλητής σε επίπεδο πρωταθλητισμού. Από τότε δεν έχω ανέβει σε βουνό μόνο αν είμαι άρρωστος ή αλλοι λόγοι δεν το επιτρέπουν. . Έχω όμως να ανέβω εκεί 2-3 χρόνια γιατί είχα πρόβλημα με την αξιοπιστία των ανθρώπων εκει. Οπως καταλαβαίνεις δεν θα ήθελα να κάνω τον συνήγορό τους σε καμία περίπτωση. Όπως επίσης αν πρόσεξες τι έγραψα δεν συμφωνώ και με τις μεθόδους που χρησιμοποίησαν όπως ισχυρίζεστε. Αλλά είτε μας αρέσει είτε όχι δεν έχουμε ούτε τα δεδομένα ούτε μπορούμε εξ όψεος να κρίνουμε αν ένα Χ.Κ. μπορεί να λειτουργήσει. Στην τελική αυτοι είναι που κάνουν κουμάντο εκεί πάνω και εμείς είμαστε υποχρεωμένοι από νόμο να υπακούμε στις υποδείξεις τους. Αυτό κάνουν οι πολιτισμένοι. Όσον αφορά την προπόνηση για lang lauf αυτοί όπως και οι αθλητές καταβάσεων πάνε το πρωι που ανοίγει το Χ.Κ. για προπόνηση. Το παράδειγμα είναι τουλάχιστον ατυχές.

Comment

Working...
                                X