Announcement

Collapse
No announcement yet.

Λύση -Aναφορά προβλημάτων!!!!

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Συμφωνώ Γιωργο ... σας κατανοώ και σας παραδέχομαι για το μεράκι
    και το χρόνο που σπαταλάτεεδώ μέσα... στο να βελτιώσετε τα πράγματα..
    απλά ελπίζω πως αυριο θα ανοίξω το pc μου και δεν θα δω πάλι την ιδια κατάντια στο φορουμ...
    Δεν μπορώ αλλο... κουράστηκα να διαβάζω ανούσια και απαράδεκτα
    πράγματα... Ειρωνίες χλευασμούς και κοροϊδιες ..και πάντα απο τους ιδιους..

Ειναι τελικά μερικοί αδιόρθωτοι.. και πρέπει επιτελους να τελειώνει το θέμα..
    εχει δίκιο ο Ακης... Αμμεσα...!!
    Δεν ειμαι ο κατάλληλος βεβαια για να κρίνω.. αλλά λέω την άποψη μου
    σαν ενα παλιό μέλος 3-4χρονια εδώ μεσα...
    Edited by: Siourds
    Προγνωση Καιρού Κοζάνης - 710μ.
    Τί Λωζάνη, τί Κοζάνη.. Χιόνια η μιά και χιόνια η άλλη...
    www.westmacedonia.gr

Comment

Originally posted by AKIS-EGIO
      Originally posted by xionotrela
      Σεβαστή η άποψή σου...Αλά καλό θα ήταν να βλέπαμε τα πραματα λίγο σφαιρκά!
      Δε μυγιάζομαι όπως μπορεί να νομίζεις...αλλά δεστα αντικειμενικά και όχι ενα ξερό...συγκεκριμένα 7 άτομα τα διαγραφούν.... [i]
      Σεβαστή και η δικιά σου άποψη.
      Αλλά μια ερώτηση. Από πού έβγαλες το συμπέρασμα ότι ΔΕΝ τα βλέπω σφαιρικά?
      Ειναι μέσα σε αυτό που έγραψα...
      Ενα ξερό 7 ατομα διαγραφή...
      Δες και τη συμπεριφορά του Γιάννη...
      Γιατί πρέπει να πέσουν οι μασκες... Ειμαι και εγώ σε αυτούς τους 7
      Εβρισα τους Μοντ σήμερα???
      Μια επισήμανση που έκανα για κατι που μπορεί να είναι και λανθασμένο δηλαδη για τον Γιάννη? Ειναι κακό?
      Η παρεξήγηση πάει σύννεφο Δυστυχως πάλι παρασύρομαι και αθετώ το πρ΄ψτο μου ποστ σε αυτό το θέμα... Edited by: xionotrela "

www.northmeteo.gr
      Φιλυρο Θεσσαλονίκης - Οικισμός Γερακίνα 400μ.

Comment

γι αυτό ανοίχτηκε το θέμα Παντελή για να εκφράσουμε όλη την αποψή μας και να δούμε τι θα κάνουμε.
        Όλα τα παιδιά εδώ τα αισθάνομαι μια παρέα ,δεν νομίζω ότι είναι δύσκολο κάποιοι να το καταλάβουν ότι είμαστε μια ωραία παρέα που μοιραζόμαστε το χόμπι μας τις αναφορές τις αναλύσεις μας και τις εμπειρίες μας.
        Θέλω να γίνει μια τελευταία προσπάθεια μήπως και,εάν όχι τότε και εγώ με πολύ βαριά καρδιά θα συμφωνήσω με την λύση του ’κη γιατί η δουλειά μας αυτή είναι εδώ να διαφυλάσεται το φόρουμ.
        Αλλιώς θα τα παρατήσω καλύτερα είναι.

Comment

Συμφωνώ απόλυτα με τον Ακη, πρέπει να καθαρίσει σύντομα η κατάσταση. Αν αυτό είχε γίνει πριν μερικούς μήνες όταν το έλεγα ανοιχτά στο Γιώργο, τώρα δεν θα είχαμε αυτό το αίσχος...
          Το μεγάλο πρόβλημα του φόρουμ είναι ο μη σεβασμός, η ειρωνία, η έντονη αμφισβήτηση και οι μπηχτές από ορισμένους συγκεκριμένους σε άλλα μέλη τα οποία αρπάζονται και δημιουργείται χάος. Θεωρώ ότι αν ξανασυμβεί μέλος να βρίζει, να βάνει άσεμνες και βρώμικες φωτό κάθε είδους και να μεταχειρίζεται γλώσσα πεζοδρομίου, να φεύγει άμεσα και διαπαντός. Στα λοιπά παραπτώματα να υπάρχει διαβάθμιση. Πρέπει επιτέλους να σεβαστούν όλοι τους κανόνες που πρέπει να έχουμε ώστε το φόρουμ να παραμείνει ενεργό και δυναμικό. Α ξέχασα μέλη τα οποία ως ηθικοί αυτουργοί βάζουν εσκεμμένα φωτιά δημιουργώντας κρίση κι αυτοί πρέπει να αποχωρούν ανάλογα. Δεν μπορεί η πλειοψηφία εδώ μέσα να είναι τυπική και να υπάρχουν καμια 10αριά τύποι να χαλάνε την παρέα και όλες τις συζητήσεις. Αν ακούγατε παλιότερα θα είμασταν καλά τώρα και όλα θα είχαν αποφευχτεί. Ειδάλλως όλη αυτή η διαδικασία δεν θα έχει κανένα νόημα...Edited by: beach-snow

http://weatherparty.blogspot.gr/
          Η καλύτερη εποχή μετά το χειμώνα, είναι απλά ο επόμενος χειμώνας!!!

Comment

Έτσι είναι... [i]
            Απλά αυτή η τελευταία ευκαιρία έχει δοθεί πολλές φορές και μόν τελευταία δεν ειναι..
            "
            Προγνωση Καιρού Κοζάνης - 710μ.
            Τί Λωζάνη, τί Κοζάνη.. Χιόνια η μιά και χιόνια η άλλη...
            www.westmacedonia.gr

Comment

Το πρόβλημα είναι ότι μάλλον θα μπαναριστούν αυτοί που έχουνε κατα τα φαινόμενα, ή κατα την άποψη μερικών, προβλήματα τελευταία. Αντί για να μπαναριστούν κάποιοι που δημιουργούνε προβλήματα διαχρονικά.

Εδώ θα μαστε και θα το συζητάμε παρέα πάλι.
              Παραδοσιακός Ξενώνας "Χοροστάσι" στον Παρθενώνα (Σιθωνία) και σε υψόμετρο 320μ.Για διακοπές δίπλα στο βουνό και την θάλασσα ταυτοχρόνως.
              Η Χαλκιδική....στα "πόδια" σας
              WWW.HALKIDIKIPARTHENON.GR

Comment

ΝΑΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ!!!ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΤΗΛΕΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΕΠΕΙΔΗ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΤΡΕΛΛΑ ΛΕΜΕ ΚΑΙ 5 ΛΑΛΑΚΙΕΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ!!!!ΕΓΩ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΓΥΡΙΖΕΙ ΣΕ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ
                ΣΑΣ ΧΕΡΕΤΩ ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ 15 ΣΟΒΑΡΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ!!!!!!!! ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΣΑΚΩΝΕΣΤΕ ΚΙΟΛΑΣ!!!!
                καμερα στον ευξεινο 420m τις ημερες με ενδιαφερον μονο http://dionisos.pblogs.gr/

Comment

Καλό είναι παντως να αποφασίσουν οι μοντς όπως και να χει.

Ισως να είναι και ένας απο τους αχαρους" ρόλους του μοντ αυτός...."
                  Παραδοσιακός Ξενώνας "Χοροστάσι" στον Παρθενώνα (Σιθωνία) και σε υψόμετρο 320μ.Για διακοπές δίπλα στο βουνό και την θάλασσα ταυτοχρόνως.
                  Η Χαλκιδική....στα "πόδια" σας
                  WWW.HALKIDIKIPARTHENON.GR

Comment

Originally posted by ΓΙΑΝΝΗΣ
                    ΝΑΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ!!!ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΤΗΛΕΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΕΠΕΙΔΗ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΤΡΕΛΛΑ ΛΕΜΕ ΚΑΙ 5 ΛΑΛΑΚΙΕΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ!!!!ΕΓΩ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΓΥΡΙΖΕΙ ΣΕ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ
                    ΣΑΣ ΧΕΡΕΤΩ ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ 15 ΣΟΒΑΡΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ!!!!!!!! ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΣΑΚΩΝΕΣΤΕ ΚΙΟΛΑΣ!!!!
                    πάντως θα συμφωνήσω ως προς το ρουφιανιλίκι άλλα θα διαφωνήσω για το 5.
                    Αν ήταν μόνο 5 που λέγονται κάθε μέρα δεν θα υπήρχε κανένα πρόβλημα.

Επίσης δεν μπορεί να μην παρθεί κανένα μέτρο επειδή δεν είμαστε επιστήμονες.

Θα πω όμως και στον Κώστα ότι κάποιο διάστημα πριν που εφάρμοζα την δική μου τακτική η οποία μπορεί να με κούραζε δεν γινόντουσαν σε τέτοιο μέγεθος επεισόδια.
                    Θα το θυμούνται οι περισσότεροι.
                    Στην συνέχεια υπήρξε απαίτηση από το σύνολο για μεμονομένα περιστατικά που δημιουργόντουσαν ότι το μπαν θα ήταν η λύση.
                    Φυσικά αποδείχτηκε ότι το προσωρινό τουλάχιστον μπαν δεν είναι μια και κάποιοι θεωρούν μετά μερολυπτικά και γενικεύονται οι κόντρες.
                    Αυτό ζούμε εδώ και κάποιο διάστημα ελπίζω να το έχετε καταλάβει.
                    Μόνο αν ήταν απρόσωποι οι mods θα γινόταν δουλειά με τα ban.

Comment

αμφισβητήθηκε η δουλειά που γινόταν τότε με μεταφορά ασχέτων ποστ ,απόκρυψη άμεση ,συνεχή συζήτηση κα πολλά.
                      Ένα ban θα έλυνε προβλήματα άλλα φάνηκε το πόσο μεγάλη δουλειά γινόταν τώρα.

Comment

Γιωργο ( Ερυθρεα) τα πμ σου...

Πιστεψτε φίλοι μου του φόρουμ ότι θα του κλαυτώ!....Edited by: xionotrela

www.northmeteo.gr
                        Φιλυρο Θεσσαλονίκης - Οικισμός Γερακίνα 400μ.

Comment

έλα οκ!!

Comment

Οταν κάποιοι δεν καταλαβαίνουν από τίποτα, δεν σέβονται τίποτα, δημιουργούν συνέχεια προβλήματα, ή νομίζουν ότι είναι οι γενικοί νταραβερτζήδες εδώ μέσα και συνάμα αμφισβητίες των πάντων, φέρνοντας αναστατώσεις, τότε πολύ απλά πρέπει να βλέπουν άμεσα την πόρτα της εξόδου. Δεν καταλαβαίνουν αλλοιώς...Και θα σου επαναλάβω Γιώργο γιατί δεν φαίνεται ότι κατάλαβες...Πριν ήταν τόσο χάλια που πήγαμε στα μπαν, αλλά αυτά δεν έγιναν σωστά και δυναμικά, αλλά παρακαλετά και αναιμικά. Θέλει βούρδουλα μερικές φορές ο Ελληνας δεν γίνεται διαφορετικά Γιώργο. Κι εδώ μέσα είμαστε μια μικρογραφία της κοινωνίας. Η παρέα που λες δεν υπάρχει, γιατί έτσι το έχουν επιλέξει κάποιοι ελάχιστοι. Θα τους αφήσουμε ανενόχλητους να συνεχίσουν το...έργο τους;Το θέμα είναι επίσης αν ο γενικός αυτού του σάιτ ο Βατικιώτης συμφωνεί με όλα αυτά και θέλει να διαιωνίζονται οι εντάσεις, ή επιτέλους θέλει να δώσει μια λύση. Και η λύση είναι η πόρτα της εξόδου για αυτούς που δημιουργούν μόνιμα προβλήματα, καθώς και μια σύντομη ανακοίνωση κανόνων συμπεριφοράς. Δεν μπορούμε επιτέλους να ανεχόμαστε το υβρεολόγιο ορισμένων κάφρων που νομίζουν ότι βρίσκονται σε αλάνες ή λιμάνια...Βάλτε ένα τέλος και θα δείτε μετά πως θα ηρεμήσει το φόρουμ.Edited by: beach-snow

http://weatherparty.blogspot.gr/
                            Η καλύτερη εποχή μετά το χειμώνα, είναι απλά ο επόμενος χειμώνας!!!

Comment

Καλήμερα και απο μενα και καλη εβδομαδα να εχετε. Σαν εξω απο τον χορο και διαβαζοντας τα κλειδωμενα θεματα σημερα το πρωι με καθαρο μυαλο" ενα μου ερχετε στο νου. Οτι οσοι συμετειχαν σε αυτη την φαρσοκωμοδια (Ειδικα στο θεμα Χολωμωντα) οτι ηλικια και να εχουν το μυαλο τους δεν πρεπει να ξεπερνα τα 12 ετη. Γιωργο καλη η κινηση σου να διακομωδισεις το θεμα (οντως ηρεμησαν τα πνευματα) αλλα οπως ειδες μερικοι δεν παιρνουν χαμπαρι απο τετοια. Προτινω να βγαλετε ονοματα στην φορα με ανακοινωση απο Admin για να ξερουν ποιοι ειναι στην μαυρη λιστα και απο εδω και στο εξης να υπαρχει αυστητοτερη "αστυνομευση" (οσο ειναι εφικτο απο 3 ατομα που πολυμπαινουν για να τσεκαρουν) Ισως η "μαυρη λιστα" (χωρις να μπαναριστουν για αρχη) να συνετισει μερικους. Οσοι δεν συνετιστουν ξερετε τι πρεπει να κανετε."

Comment

Και κατι αλλο. Φιλοι απο Θεσσαλονικη μην μπαινετε στο κοπο καθε φορα που καποιος (ενας δυο καθε φορα) σας αμφισβητει (ειτε λεγετε Θανασης ειτε Κωστας ειτε Γιαννης ειτε Βαγγελης δεν εχει σημασια ποιος η το ονομα) να βαζετε ολους εμας στον ιδιο κουβα γιατι αυτο ισως ειναι η μεγαλυτερη αιτια που ξεκινανε οι καυγαδες αυτου του στυλ (γιατι μετα περνουν αμπαριζα και οι μη θιγομενοι)

Και κατι τοπικιστικο: Καποιος (δεν θυμαμε ποιος) συγκρινε τα θεματα της Διρφυς με τον Χολομωντα) Ελεος. Δεν βαζει 400 χιλιοστα καθε 3 μερες σε οποιαδηποτε περιοχη της Ελλαδας. Μην τρελαθουμε κιολλας. Αν δεν ειναι αυτο αξιο αναφορας καιρικης τοτε ποιο ειναι??????????????????
                                Edited by: dirfi

Comment

Working...
                                X