Announcement

Collapse
No announcement yet.

Λύση -Aναφορά προβλημάτων!!!!

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Λύση -Aναφορά προβλημάτων!!!!

Θα παρακαλούσα σε ήπιους τόνους και με ηρεμία να γράψετε ότι προβλήματα θεωρείται ότι έχετε είτε με συμπεριφορές είτε με ότιδήποτε άλλο ώστε να πάρει τέλος αυτή η ιστορία.
    Αν και καλύτερα θα ήταν μια Πανελλήνια συνάντηση,σε πρώτη φάση θα κάνουμε αυτό όμως.
    Μια πολιτσιμένη συζύτηση ,εδώ όλα συγκεκτρωμένα και όχι διάσπαρτα στα θέματα.

Να γραφτούνε εδώ μέσα εννοείς τα προβλήματα που πιστεύεις ότι υπάρχουνε στο φόρουμ εννοείς Γιώργο?

Νομίζω ότι αυτό το θέμα θα γίνει ένα μπάχαλο ΑΠΛΑ.

τα προβλήματα τα γνωρίζετε πολύ καλά, αφού και πολλά χρόνια είστε μέλη, και πολλές ώρες στο φόρουμ έχετε ξοδέψει, αλλά και πολλά π.μ έχετε λάβει απο πολλά πολλά άλλα μέλη....
    Παραδοσιακός Ξενώνας "Χοροστάσι" στον Παρθενώνα (Σιθωνία) και σε υψόμετρο 320μ.Για διακοπές δίπλα στο βουνό και την θάλασσα ταυτοχρόνως.
    Η Χαλκιδική....στα "πόδια" σας
    WWW.HALKIDIKIPARTHENON.GR

Comment

Γιώργο πιστεύω οτι το έχουμε κουράσει σε συζητήσεις επι των συζητήσεων. Καταλαβαίνω την πρόθεσή σου να βελτιώσουμε την κατάσταση μέσα από δημοκρατική συζήτηση αλλά έχει αποδειχθεί κατ επανάληψην οτι ορισμένα μέλη δεν παίρνουν από λόγια.
      Τα μέλη αυτά είναι γνωστά σε όλους μας και πρέπει να γίνει κάτι δραστικό. Μια αυστηρή προειδοποίηση σε όλους ονομαστικά και μετά τέλος. Έχει παραγίνει το κακό.
      Συκιές-Επταπύργιο Θεσσαλονίκης
      200μ.
      hhttp://users.otenet.gr/~eptapirg/

Μ.Σ.Χορτιάτη 570μ.
      http://www.hortiatis570.gr/weather

Comment

Originally posted by erythreabeach
        Αν και καλύτερα θα ήταν μια Πανελλήνια συνάντηση,σε πρώτη φάση θα κάνουμε αυτό όμως.
        Μια πολιτσιμένη συζύτηση ,εδώ όλα συγκεκτρωμένα και όχι διάσπαρτα στα θέματα.
        +++111111111111 [i]
        Δεν αποποιούμαι των ευθυνών...αλλά το συνδρομο της άψυχης οθόνης πρέπει μόνο με μια παλελληνια συνάντηση να καταπολεμηθεί!!!!!
        Το έχω πει επανηλημένα!!!!!!!!!!!!!!!

Δεν θα σχολιάσω για τα προβλήματα!
        Φτάνει πρέπει να ηρεμίσω.....και να ηρεμίσουμε...
        ο καθένας θα κρατήσει τη στάση του και εγώ τη δική μου...

Ας μην αναλλωθώ άλλο... "

www.northmeteo.gr
        Φιλυρο Θεσσαλονίκης - Οικισμός Γερακίνα 400μ.

Comment

Δε μπορώ παρά να συμφωνήσω με το Χρυσόστομο 100%....

Γιώργο νομίζω ότι γνωρίζεις καλύτερα απο όλους....(όπως και οι υπόλοιποι μοντς φυσικά)

Και κάποια πράγματα μου έχεις εξηγήσει και κάποια άλλα σου έχω αναλύσει και εγώ....είμαι σίγουρος ότι γνωρίζεις προβλήματα και καταστάσεις....
          Παραδοσιακός Ξενώνας "Χοροστάσι" στον Παρθενώνα (Σιθωνία) και σε υψόμετρο 320μ.Για διακοπές δίπλα στο βουνό και την θάλασσα ταυτοχρόνως.

Comment

Γιώργο,θα μου επιτρψεις να σε συγχαρώ για το μεράκι που δείχνεις γι αυτό τον διαδικτιακό χώρο..Φίλε μου,τα προβλήματα τα προκαλούν συνεχώς τα ίδια άτομα..Πάρε για παράδειγμα τα 2 θέματα που ανοίχτηκαν σήμερα για την Θεσσαλονίκη,ένα για τον Χορτιάτη και εναν για τον Χολομώντα.Το πρώτο έχει ίδη πόσες σελίδες με ανούσια ποστ ( που τα ξεκινάει 1 άτομο πάντα) και το 2ο θεμα,απλά το κλέιδωσες και ΠΟΛΥ καλά εκανες,γιατί ΠΑΛΙ 2 άτομα το ξεφτιλίσανε και γεμίζανε σελίδες με ηρωνικά σχόλια και εικόνες...Τι άλλο να πω.
            http://www.northmeteo.gr/weather/ O καιρός ζωντανά στον Χορτιάτη Θεσσαλονίκης + κάμερα.

Comment

Για αυτό λέω ρε παιδιά να γίνει συήτηση εδώ να φανούν όλες οι απόψεις ώστε τα άτομα που δημιουργούν θελημένα ή αθέλητα είτε λόγω αφθορμιτισμού είτε άλλης αιτίας να λάβουν τα μηνύματά τους.
              Πολιτσιμένα και όμορφα,δεν νομίζω ότι έχει κάποιος να χωρίσει κάτι με κανέναν εδώ.

Comment

Προτείνω, γιατί νομίζω ότι όλοι έχουμε κουραστεί με τα ιδία και τα ιδία,[b] ο κάθε mod (και εννοώ ΟΛΟΙ οι mods) να στείλουμε ένα ΡΜ με τα ονόματα από τα 7-8 άτομα που πιστεύουμε ότι δημιουργούν ΠΑΝΤΑ φασαρίες, στον admin. Τα ονόματα που θα είναι κοινά από όλους μας να διαγραφούν από το forum.
                [b]
                ΑΚΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Web cam, live καιρός στο Αιγιο
                http://www.e-achaia.gr

Comment

Originally posted by AKIS-EGIO
                  Προτείνω, γιατί νομίζω ότι όλοι έχουμε κουραστεί με τα ιδία και τα ιδία, ο κάθε mod (και εννοώ ΟΛΟΙ οι mods) να στείλουμε ένα ΡΜ με τα ονόματα από τα 7-8 άτομα που πιστεύουμε ότι δημιουργούν ΠΑΝΤΑ φασαρίες, στον admin. Τα ονόματα που θα είναι κοινά από όλους μας να διαγραφούν από το forum.

Καλή ιδέα νομίζω....θα αποφευχθούν συζητήσεις επι συζητήσεων, οι οποίες δεν αποσκοπούν σε κάτι νομίζω. Ισα ίσα που μπορεί να επιφέρουν και άλλους τριγμούς.

Comment

Χωρίς να αφήσουμε περιθόριο ’κη από δω και πέρα μήπως και κάποιοι το καταλάβουν????
                    Προτίνεις άμεσα τώρα???
                    Θα προτιμούσα χωρηγηθεί ένα περιθόριο λίγων ημερών και μετά.
                    Να έχει ενημερωθεί και το SR γι αυτό.

Comment

Originally posted by erythreabeach
                      Χωρίς να αφήσουμε περιθόριο ’κη από δω και πέρα μήπως και κάποιοι το καταλάβουν????
                      Προτίνεις άμεσα τώρα???
                      Θα προτιμούσα χωρηγηθεί ένα περιθόριο λίγων ημερών και μετά.
                      Να έχει ενημερωθεί και το SR γι αυτό.
                      Αφου ξερετε λιγο πολύ ποιοί είναι...
                      Πάντως η κατάσταση έχει ξεφύγει και ενα παράδειγμα είναι το ποστ
                      με την Χαλκιδική...[i] τωρα το διαβασα και επαθα πλάκα με
                      το τι εγινε... ελεος...

"
                      Προγνωση Καιρού Κοζάνης - 710μ.
                      Τί Λωζάνη, τί Κοζάνη.. Χιόνια η μιά και χιόνια η άλλη...
                      www.westmacedonia.gr

Comment

Ναι Γιώργο. Αμεσα τώρα. Θα ενημερωθεί ο admin (άρα και το επίσημο SR) και όταν απαντήσουν σε αυτό όλοι οι mods, ο admin να βγάλει ανακοίνωση. Αντε, να τελειώνουμε μια για πάντα με αυτό το χάλι. Edited by: AKIS-EGIO
                        ΑΚΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Comment

Originally posted by AKIS-EGIO
                          Προτείνω, γιατί νομίζω ότι όλοι έχουμε κουραστεί με τα ιδία και τα ιδία,[b] ο κάθε mod (και εννοώ ΟΛΟΙ οι mods) να στείλουμε ένα ΡΜ με τα ονόματα από τα 7-8 άτομα που πιστεύουμε ότι δημιουργούν ΠΑΝΤΑ φασαρίες, στον admin. Τα ονόματα που θα είναι κοινά από όλους μας να διαγραφούν από το forum.
                          [b]
                          Σεβαστή η άποψή σου...Αλά καλό θα ήταν να βλέπαμε τα πραματα λίγο σφαιρκά!
                          Δε μυγιάζομαι όπως μπορεί να νομίζεις...αλλά δεστα αντικειμενικά και όχι ενα ξερό...συγκεκριμένα 7 άτομα τα διαγραφούν.... [i]"

www.northmeteo.gr
                          Φιλυρο Θεσσαλονίκης - Οικισμός Γερακίνα 400μ.

Comment

Παντελή μην ξεχνάς ότι είμαστε και εμείς μέλη της ίδιας παρέας εδώ.
                            Δεν θέλω κρίνω την τύχη των άλλων στο φόρουμ που γράφουμε μήνες και χρόνια μαζί σε μια νύχτα.
                            ’λλα και επειδή δεν μπορεί να ταλαιπορείται το φόρουμ όλο θα έλεγα να γνωστοποιηθεί σε όλους μήπως και αλλάξει το πράγμα ,αν όχι σε λίγες μέρες και δικαίως ποια να γίνει αυτή η κίνηση.

Comment

Originally posted by xionotrela
                              Σεβαστή η άποψή σου...Αλά καλό θα ήταν να βλέπαμε τα πραματα λίγο σφαιρκά!
                              Δε μυγιάζομαι όπως μπορεί να νομίζεις...αλλά δεστα αντικειμενικά και όχι ενα ξερό...συγκεκριμένα 7 άτομα τα διαγραφούν.... [i]
                              Σεβαστή και η δικιά σου άποψη.
                              Αλλά μια ερώτηση. Από πού έβγαλες το συμπέρασμα ότι ΔΕΝ τα βλέπω σφαιρικά?"
                              ΑΚΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Comment

Working...
                              X