Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΣΕΛΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΛΙΑ

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by TURMS
    εγω παιδια πιστευω οτι τις πιστες δεν τις πατησαν καθολου...τουλαχιστον σαββατο που πηγα εγω αυτη την εντυπωση εχω...δεν λεω, εχετε δικιο σε καποια αλλα πιστευω οτι απο παρασκευη προς σαββατο οι πιστες δεν ηταν καθολου πατημενες
    Ρε TURMS το βουνό εκτός από το αρσούμπασι ήταν εντελώς άδειο από χιόνι μόνο χορταράκια υπήρχαν. Εγώ ημουνα βέβαια στα Πηγάδια αλλά τουλάχιστον από τα τελευταία 25 χρόνια που ασχολούμαι με το σκι ξέρω πως είναι πάρα πολύ δύσκολο να προετοιμαστούν οι πίστες σε μία μέρα με μία στρωση χιονιού και με συνεχή χιονόπτωση. Νομίζω πως οι άνθρωποι εκεί χρειάζονται λίγη κατανόηση και πιστεύω πως κάνανε σημαντική προσπάθεια, γιατί όπως και να το κάνουμε το Σ/Κ ήταν το πρώτο που θα δούλευαν κανονικά...

Comment

δεν διαφωνω
      απλα πιστευω οτι δεν τις πατησαν καθολου
      οχι οτι τις πατησαν αλλα μετα επειδη ηταν φρεσκο το χιονι εγινε χωρακι...

Snow is on my D.N.A.-ζητειται δουλεια στις Δολομιτικες Αλπεις

Comment

μεθαυριο θα ξαναπαω
        θα πω νεοτερα

Comment

δεν διαφωνω
          απλα πιστευω οτι δεν τις πατησαν καθολου
          οχι οτι τις πατησαν αλλα μετα επειδη ηταν φρεσκο το χιονι εγινε χωρακι...

Τις πατησαν. Το γνωριζω αυτο. Αλλα περα απο αυτο αν δεν τις ειχαν πατησει ολο το χκ θα ηταν μια απεραντη πουδρα το πρωι οταν ανοιξαν οι αναβατηρες. Αντιθετως το πρωι οι πιστες ηταν ομορφα διαμορφωμενες αλλα λογω του φρεσκου χιονιου εγιναν χωραφια. Και κατι ακομα: παρολο που μπροστα στον Πλατιτσα το χιονι ηταν πατημενο τα ποδια μας βουλιαζαν.

Υπομονη λιγες μερες.
          www.seli-ski.gr

Comment

τι να σου πω φιλε μου
            εγω διαφωνω
            δεν ξερω ισως εχεις δικιο
            εγω παντως δεν ειδα πουθενα μα πουθενα ιχνη απο ρατρακ
            κ δεν ειναι δυνατον να περασε πια τοσος κοσμος που να σβησαν τα ιχνη...
            μπροστα στις ενοικιασεις που περνουσαν ολοι, περαστικοι, για καφε, σκιερ κλπ φαινοταν ιχνη απο ρατρακ...στις πιστες εγω δεν ειδα...ακομα κ εκει που δεν πηγαινε κοσμος...

Comment

Εδω δωσανε σε λειτουργεια το αρσούμπασι μονο με πουδρα! Και για την αλλαγη των τιμων δεν ειδα να αναφερεται κατι... ΕΛΛΑΔΑΡΑ με τις αρπαχτες σου λεμεεε!
              Life was a Party...

Comment

ΜΕΤΑ ΤΙΣ 12 ΠΟΥ ΠΗΓΑ ΕΓΩ ΠΑΙΔΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΙΣΤΕΣ ΕΙΧΑΝ ΠΑΤΗΣΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΙΑ ΦΟΡΑ.ΗΤΑΝ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ,ΑΣΕ ΠΟΥ ΕΙΧΕ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΠΟ ΜΙΑ ΠΙΣΤΑ ΔΙΚΗ ΤΟΥ.(ΜΕΤΑ ΤΙΣ 12 ΛΕΜΕ).
                ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΜΕΡΕΣ ΣΕ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ (ΓΙΑ ΜΕΝΑ) ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟΥ....... ΜΟΝΟ ΧΙΟΝΙ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΣΕΛΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑ,ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ... [i]
                "
                KEEP THE FLAME ALIVE

Comment

θα διαφωνησω όσον αφορα το προσωπικο αλλα nevermind
                  ας ριξει λιγο χιονι ακομα και θα βρεθει ακρη

Comment

satoyrios maλλον σε αλλο ΧΚ πηγες... το σαββατο ηταν πατιμενεσ οι πιστες? διαβασε λιγο πιο πανω πλιζ.
                    Life was a Party...

Comment

τι να σου πω φιλε μου
                      εγω διαφωνω
                      δεν ξερω ισως εχεις δικιο
                      εγω παντως δεν ειδα πουθενα μα πουθενα ιχνη απο ρατρακ
                      κ δεν ειναι δυνατον να περασε πια τοσος κοσμος που να σβησαν τα ιχνη...
                      μπροστα στις ενοικιασεις που περνουσαν ολοι, περαστικοι, για καφε, σκιερ κλπ φαινοταν ιχνη απο ρατρακ...στις πιστες εγω δεν ειδα...ακομα κ εκει που δεν πηγαινε κοσμος...

Φιλε Turms, ισως να ξεχνας πως μεχρι το πρωι του Σαββατου χιονιζε. Ειναι λογικο να μην φαινονται τα ιχνη του ρατρακ, αν και νομιζω πως ειδα ιχνη και στην κεντρικη και στην Μουσων. Anyway, αυτη ειναι η αποψη μου, απλα αυτο που θελω να πω ειναι πως με υποθεσεις δεν θα επρεπε να καλιεργουμε ενα αρνητικο κλιμα.
                      www.seli-ski.gr

Comment

koita...ουτε εγω ειμαι 100% σιγουρος...ισως κανω κ λαθος...
                        οπως κ να εχει το παραβλεπουμε κ παμε για αλλα...

Comment

αλλα σιγουρα θα μπορουσαν να κανουν καποια μαθηματα στο προσωπικο...περι ευγενειας, πως να βοηθας αυτον που πεφτει κλπ....
                          τελος παντων...ας τα αφησουμε αυτα...

Comment

εγω παιδια πιστευω οτι τις πιστες δεν τις πατησαν καθολου...τουλαχιστον σαββατο που πηγα εγω αυτη την εντυπωση εχω...δεν λεω, εχετε δικιο σε καποια αλλα πιστευω οτι απο παρασκευη προς σαββατο οι πιστες δεν ηταν καθολου πατημενες
                            Από την Παρασκευή το βράδυ ήμουν στο Σέλι και όλο το βράδυ της Παρασκευής πατούσαν συνέχεια τις πίστες!Οι άνθρωποι δεν κοιμήθηκαν καθόλου με κακες καιρικές συνθήκες, για να έρθετε όλοι έσεις που γκρινιάζετε για να κάνετε σκι και να διασκεδάσετε!ΗΜΑΡΤΟΝ ΠΙΑ!Αν δεν ξέρετε λοιπόν μην μιλάτε!Μόλις πριν λίγο γύρισα από το βουνό και δεν υπάρχει βράδυ που δεν πατάνε!Και όχι μια φορά, αλλά 10!!!!!!Τόσο καιρό δεν είχε χιόνι γκρινιάζετε,χιόνισε και εσείς συνεχίζετε!Τι σας φταεί λοιπόν?Όσο για την συμπεριφορά των ανθρώπων που δουλεύουν στο Σέλι, είναι οι κάλύτερη που υπάρχει απ' όλα τα χιονοδρομικά της Ελλάδας!

Comment

ΦΙΛΕ PSYNOA ΕΓΩ ΤΟ ΔΙΑΤΥΠΩΣΑ ΛΑΘΟΣ ΕΝΝΟΟΥΣΑ ΠΩΣ Η ΚΑΘΕ ΠΙΣΤΑ ΕΙΧΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΙΑ ΛΩΡΙΔΑ ΠΑΤΗΜΕΝΗ Ο Χ Ι ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΠΙΣΤΑ ΠΑΤΗΜΕΝΗ...
                              KEEP THE FLAME ALIVE

Comment

Ε όχι ρε παιδιά να μιλάμε και για το προσωπικό.... Νομίζω αν όχι είμαι σίγουρος πως στα 2 Χ/Κ της Ημαθίας Σέλι και Πηγάδια είναι οι πιο έμπειροι στην Ελλάδα ε! μην είμαστε και πλεονέκτες, σε ότι δεν μας βολέυει αντε γκρίνια!

Comment

Working...
                                X