Originally posted by TURMS
Announcement
Collapse
No announcement yet.
ΣΕΛΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΛΙΑ
Collapse
X
-
Ρε TURMS το βουνό εκτός από το αρσούμπασι ήταν εντελώς άδειο από χιόνι μόνο χορταράκια υπήρχαν. Εγώ ημουνα βέβαια στα Πηγάδια αλλά τουλάχιστον από τα τελευταία 25 χρόνια που ασχολούμαι με το σκι ξέρω πως είναι πάρα πολύ δύσκολο να προετοιμαστούν οι πίστες σε μία μέρα με μία στρωση χιονιού και με συνεχή χιονόπτωση. Νομίζω πως οι άνθρωποι εκεί χρειάζονται λίγη κατανόηση και πιστεύω πως κάνανε σημαντική προσπάθεια, γιατί όπως και να το κάνουμε το Σ/Κ ήταν το πρώτο που θα δούλευαν κανονικά...
-
Originally posted by TURMSδεν διαφωνω
απλα πιστευω οτι δεν τις πατησαν καθολου
οχι οτι τις πατησαν αλλα μετα επειδη ηταν φρεσκο το χιονι εγινε χωρακι...
Τις πατησαν. Το γνωριζω αυτο. Αλλα περα απο αυτο αν δεν τις ειχαν πατησει ολο το χκ θα ηταν μια απεραντη πουδρα το πρωι οταν ανοιξαν οι αναβατηρες. Αντιθετως το πρωι οι πιστες ηταν ομορφα διαμορφωμενες αλλα λογω του φρεσκου χιονιου εγιναν χωραφια. Και κατι ακομα: παρολο που μπροστα στον Πλατιτσα το χιονι ηταν πατημενο τα ποδια μας βουλιαζαν.
Υπομονη λιγες μερες.www.seli-ski.gr
Comment
-
τι να σου πω φιλε μου
εγω διαφωνω
δεν ξερω ισως εχεις δικιο
εγω παντως δεν ειδα πουθενα μα πουθενα ιχνη απο ρατρακ
κ δεν ειναι δυνατον να περασε πια τοσος κοσμος που να σβησαν τα ιχνη...
μπροστα στις ενοικιασεις που περνουσαν ολοι, περαστικοι, για καφε, σκιερ κλπ φαινοταν ιχνη απο ρατρακ...στις πιστες εγω δεν ειδα...ακομα κ εκει που δεν πηγαινε κοσμος...
Snow is on my D.N.A.-ζητειται δουλεια στις Δολομιτικες Αλπεις
Comment
-
ΜΕΤΑ ΤΙΣ 12 ΠΟΥ ΠΗΓΑ ΕΓΩ ΠΑΙΔΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΙΣΤΕΣ ΕΙΧΑΝ ΠΑΤΗΣΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΙΑ ΦΟΡΑ.ΗΤΑΝ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ,ΑΣΕ ΠΟΥ ΕΙΧΕ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΠΟ ΜΙΑ ΠΙΣΤΑ ΔΙΚΗ ΤΟΥ.(ΜΕΤΑ ΤΙΣ 12 ΛΕΜΕ).
ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΜΕΡΕΣ ΣΕ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ (ΓΙΑ ΜΕΝΑ) ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟΥ....... ΜΟΝΟ ΧΙΟΝΙ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΣΕΛΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑ,ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ... [i]
"
KEEP THE FLAME ALIVE
Comment
-
Originally posted by TURMSτι να σου πω φιλε μου
εγω διαφωνω
δεν ξερω ισως εχεις δικιο
εγω παντως δεν ειδα πουθενα μα πουθενα ιχνη απο ρατρακ
κ δεν ειναι δυνατον να περασε πια τοσος κοσμος που να σβησαν τα ιχνη...
μπροστα στις ενοικιασεις που περνουσαν ολοι, περαστικοι, για καφε, σκιερ κλπ φαινοταν ιχνη απο ρατρακ...στις πιστες εγω δεν ειδα...ακομα κ εκει που δεν πηγαινε κοσμος...
Φιλε Turms, ισως να ξεχνας πως μεχρι το πρωι του Σαββατου χιονιζε. Ειναι λογικο να μην φαινονται τα ιχνη του ρατρακ, αν και νομιζω πως ειδα ιχνη και στην κεντρικη και στην Μουσων. Anyway, αυτη ειναι η αποψη μου, απλα αυτο που θελω να πω ειναι πως με υποθεσεις δεν θα επρεπε να καλιεργουμε ενα αρνητικο κλιμα.www.seli-ski.gr
Comment
-
Από την Παρασκευή το βράδυ ήμουν στο Σέλι και όλο το βράδυ της Παρασκευής πατούσαν συνέχεια τις πίστες!Οι άνθρωποι δεν κοιμήθηκαν καθόλου με κακες καιρικές συνθήκες, για να έρθετε όλοι έσεις που γκρινιάζετε για να κάνετε σκι και να διασκεδάσετε!ΗΜΑΡΤΟΝ ΠΙΑ!Αν δεν ξέρετε λοιπόν μην μιλάτε!Μόλις πριν λίγο γύρισα από το βουνό και δεν υπάρχει βράδυ που δεν πατάνε!Και όχι μια φορά, αλλά 10!!!!!!Τόσο καιρό δεν είχε χιόνι γκρινιάζετε,χιόνισε και εσείς συνεχίζετε!Τι σας φταεί λοιπόν?Όσο για την συμπεριφορά των ανθρώπων που δουλεύουν στο Σέλι, είναι οι κάλύτερη που υπάρχει απ' όλα τα χιονοδρομικά της Ελλάδας!Originally posted by TURMSεγω παιδια πιστευω οτι τις πιστες δεν τις πατησαν καθολου...τουλαχιστον σαββατο που πηγα εγω αυτη την εντυπωση εχω...δεν λεω, εχετε δικιο σε καποια αλλα πιστευω οτι απο παρασκευη προς σαββατο οι πιστες δεν ηταν καθολου πατημενες
Comment

Comment