Announcement

Collapse
No announcement yet.

Στύγα 2

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Στύγα 2

Καλησπέρα σε όλους και όλες! Σκεφτόμαστε να ανέβουμε για Σαββατοκύριακο στο Χιονοδρομικό με την παρέα μου (4 άτομα). Κάνουμε όλοι snowboard (ο πιο καινούργιος 3 χρόνια και ο παλαιότερος 6). Θα ήθελα να ρωτήσω για την πίστα Στύγα 2: Εάν είναι εύκολη ή δύσκολη, πλάτος, κλίση κτλ. Δυστυχώς και τις 2 φορές που έχω ανέβει (πέρυσι και πρόπερσι), ήταν κλειστή[i] Περιμένουμε τη γνώμη σας...

Ευχαριστώ προκαταβολικά"

Η Στυγα 2 κατα την γνωμη μου τωρα ειναι ακομη πιο ευκολη απο οτι παλαιοτερα. Την εχουν διαπλατυνει στην αρχη της . Τα προηγουμενα χρονια ειχε ενα στενο κομματι δυσκολο αλλα τωρα εχει γινει ολη πλατια . Ειναι πολυ ωραια πιστα και με την εμπειρια που εχετε δεν θα υπαρχει προβλημα να την κατεβειτε. Το καλο ειναι οτι μπορεις να βγεις εκτος πιστας δεξια η αριστερα και να παιξεις μπαινοντας και βγαινοντας απο την πιστα κατι που μεγαλωνει την διαρκεια της καταβασης.

Comment

δεξια και αριστερα αν πας μαλλον καποια ζημια θα κανεις στα σκι η στο σανιδι
      ορεινα μαντρια αρκαδιας

Comment

Και εγω θελω να ανεβω στυγα 1η φορα και δεν ξερω πως ειναι,αν εχει κανεις φωτογραφιες να δουμε ακομα καλυτερα.Το 1ο κομματι καπου το ειδα σε φωτο εδω μεσα,παρακατω τι να γινετε?[i]"

Comment

Αυτό που ήθελα να μάθω περισσότερο από όλα, είναι η κλίση που έχει... Και αυτό γιατί η κοπέλα της παρέας είναι λιγο... φοβιτσιάρα (αν και κάνει 3 χρόνια)...

Comment

Λιγο στο ξεκινημα θεωρειται λιγο αποτομη μετα χαλαρωνει πολυ εχει μεγαλο πλατος ..μια χαρα πιστα ειναι ..απο ενα σημειο και μετα γινεται πολυ ευκολη ..!

Comment

στο ξεκινημα της εχει μια στροφη οπου ειναι λιγο αποτομη σκεψου περιπου στην αρχη του αχιλλεα αλλα μετα ειναι πολυ βατη και πολυ πλατια. Αντε καλες καταβασεις

Comment

αν και τα εχετε πει ολα μεχρι τωρα,εγω θα πω το εξης για την κοπελα που φοβαται,αν τα βρει σκουρα το πολυ πολυ να κατεβει με φρενο το κοματι που ειναι στην αρχη που ειναι λιγο αποτομο!
                μαμ...κακα...SNOWBOARD και νανι!

http://instagram.com/liapos

Comment

Originally posted by liapos7
                  αν και τα εχετε πει ολα μεχρι τωρα,εγω θα πω το εξης για την κοπελα που φοβαται,αν τα βρει σκουρα το πολυ πολυ να κατεβει με φρενο το κοματι που ειναι στην αρχη που ειναι λιγο αποτομο!

να πως εχει γεμισει πετρες η αρχη της στυγας....[i]"

Comment

λολ!εχεις δικιο αλλα τι να κανουμε;ολοι μας κατεβαζουμε χιονι,αλλος πιο πολλυ κι αλλος λιγοτερο [i]"
                    μαμ...κακα...SNOWBOARD και νανι!

http://instagram.com/liapos

Comment

Εγω στην αρχη τη στροφη την αποφευγω και κανω μια μικρη εσωτερικη παρακαμψη, για να μου βγει και αλματακι!(με προσοχη παντα, μην κατεβαινει κανεις αμεριμνος!) Παντως σημερα, αντε να μετρησα 3 πετρες.Μια χαρα ηταν. [i]"

Comment

αλήθεια?? είναι ακόμα οκ το χιόνι??

[i]"

Comment

Δεν ξέρω αν έχεις ήδη πάει πάνω...τώρα είδα την ερώτησή σου για τη Στύγα 2 (...Νεφέλη)

Ισχύει ότι ειπώθηκε από τα παιδιά παραπάνω...ιδού και οι φωτογραφίες:
                          Με το που κατέβεις από το lift της Στύγας ( ....άμα δεν έχεις γεράσει από το χρόνο που θα χεις χάσει [i]) θα είσαι κι εσύ ένας από τους ευτυχισμένους ανθρώπους που αντίκρυσαν αυτό:

Λίγο δεξιότερα από το αστεροσκοπείο του Αρίσταρχου διακρίνεται η αρχή της κατηφόρας με την απότομη κλίση που σου λεγαν...είναι το 1 από 2 σχετικά δύσκολα κομμάτια της Στύγας

Από κάτω αυτό το κομμάτι φαίνεται έτσι:

Και μετά συνεχίζει κάπως έτσι...

Και μετά συνεχίζει με ακόμα πιο ήπια κλίση μέχρι να ξαναδυσκολέψει στο σημείο που η πίστα περνά κάτω από το καρεκλάκι της Στύγας

Με λίγη προσοχή ...δε θα χει κανένας σας πρόβλημα ...στο κάτω κάτω όλα στο μυαλό είναι
                          Edited by: powda "

Comment

Σήμερα ήταν από της μέρες όπου αν δεν υπήρχε η Στύγα 2 δεν θα κάναμε σκι!

Πάλι καλά το χιόνι ήταν ικανοποιητικό, ιδίως μετά τις 12 που μαλάκωσε λίγο.....

η αλήθεια είναι ότι περίμενα πολύ χειρότερα.....

άντε να χιονίσει λιγάκι.....

Comment

θα χιονισει θα χιονισει που θα παει;
                              la grave....

Comment

Working...
                              X