γιατι δεν περνεις ενα τηλ το χιονοδρομικο να ρωτησεις να μαθεις;
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Στύγα 2
Collapse
X
-
Originally posted by bazzπήρα εγώ κατά τις 4παρα και μου είπαν ότι άμα το επιτρέψουν οι καιρικές συνθήκες θα την ανοίξουν
thanks για την ενημερωση. δυστυχως δεν μπορεσα να παρω νωριτερα. αλλα επισης δυστυχως με αυτη την απαντηση ειναι σαν να μην σου λενε τιποτα...
και για οσους δεν βολευονται με τα συρομενα, δεν μενει και τιποτα να κανεις
Comment
-
Originally posted by clouseauOriginally posted by bazzπήρα εγώ κατά τις 4παρα και μου είπαν ότι άμα το επιτρέψουν οι καιρικές συνθήκες θα την ανοίξουν
thanks για την ενημερωση. δυστυχως δεν μπορεσα να παρω νωριτερα. αλλα επισης δυστυχως με αυτη την απαντηση ειναι σαν να μην σου λενε τιποτα...
και για οσους δεν βολευονται με τα συρομενα, δεν μενει και τιποτα να κανεις
Παντως στον Παρνασσό μονο για χιονοπολεμο κανει το χιονι...[i]"
Comment
-
clouseau αν δεν μπορεις να παρεις το πιατακι ή την αγκυρα αυριο μιας και δεν θα εχει πολυ κοσμο θα εχεις οση ωρα χρειαζεσαι για να τα μαθεις!πιστεψε με δεν ειναι δυσκολο!διωξε οσο αγχος εχεις,να εχεις χαλαρα τα ποδια σου οταν σε τραβαει και θα τα καταφερεις! σκι κανεις ή snowboard;μαμ...κακα...SNOWBOARD και νανι!
http://instagram.com/liapos
Comment
-
snowboard κανω πλεον. δηλαδη εχω κανει 3 φορες[i] αλλα ειμαι εξοπλισμενος και πωρωμενος! σκι εκανα μερικα χρονια και ουτε τοτε μπορουσα τα συρομενα!
τελικα μαλλον τζιφος για αυριο. δυσκολη η κοπανα. πολλες υποχρεωσεις.
θα το παλεψουμε μεχρι τελευταιο δεπτερολεπτο...
παντως ο Παρνασσος εχει χιονι ρε παιδια ειδικα μετα το χτεσινο
"
Comment
-
Παντως υπαρχει ενα δικιο....Ειδικα στην αγκυρα Αρτεμις" ποσους snowboarders(κυριως) λυπηθηκα να προσπαθουν να την παρουν και να πεφτουν...ε μετα απο καποια φαση σταματαγαν το λιφτ για να ανεβουν οι απελπισμενοι...(αντι να βγουν λιγο εξω να σε βοηθησουν να την παρεις ) Παλι καλα να λες
"
Comment
-
παιδια τα πιατακια και οι αγκυρες δεν εχουν φτιαχτει για snowboard μιας και το σκι υπηρχε απο πολυ νωριτερα!απλα ''βολευτικαμε'' κι εμεις με αυτα (κι εγω snowboard κανω)!βεβαια παιζει και λιγο ρολο το αν θα ειναι ο διαδρομος καλα στρωμενος γιατι αν δεν ειναι σε παει οπου θελει!
clouseau την κυριακη θα ειμαι πανω,αν θες σου δειχνω τι και πως για πιατακι/αγκυρα!μαμ...κακα...SNOWBOARD και νανι!
http://instagram.com/liapos
Comment
-
thanks! αν ανεβω Κυριακη θα ειδοποιησω[i]Originally posted by liapos7παιδια τα πιατακια και οι αγκυρες δεν εχουν φτιαχτει για snowboard μιας και το σκι υπηρχε απο πολυ νωριτερα!απλα ''βολευτικαμε'' κι εμεις με αυτα (κι εγω snowboard κανω)!βεβαια παιζει και λιγο ρολο το αν θα ειναι ο διαδρομος καλα στρωμενος γιατι αν δεν ειναι σε παει οπου θελει!
clouseau την κυριακη θα ειμαι πανω,αν θες σου δειχνω τι και πως για πιατακι/αγκυρα!
"
Comment
-
Συμπασχω παιδια οταν μαθαινα κι εγω την Αγκυρα (που ειναι πιο ευκολη απο πιατακι για την σανιδα) την πρωτη φορα που την πηρα ξεκιναω μια χαρα κ πεφτω σε ενα σαμαρακι εκει που τελειωνουν τα ελατα στο διαδρομο της κ μετρησα καμια 50αρια μετρα κατηφορα αναποδα εκει περα πολυ πικρα!Θελει λιγο υπομονη κ κυριως καθημερινη να μην εχει κοσμο για να εξασκηθεις.Παντως Λιαπο εχεις δικιο δεν ειναι φτιαγμενα για σανιδα κ ειδικα για ψηλους οπως εγω ."Originally posted by JiKLΠαντως υπαρχει ενα δικιο....Ειδικα στην αγκυρα Αρτεμις" ποσους snowboarders(κυριως) λυπηθηκα να προσπαθουν να την παρουν και να πεφτουν...ε μετα απο καποια φαση σταματαγαν το λιφτ για να ανεβουν οι απελπισμενοι...(αντι να βγουν λιγο εξω να σε βοηθησουν να την παρεις ) Παλι καλα να λες
keep walking keep searching
Comment

Comment