Announcement

Collapse
No announcement yet.

X.K. 3-5 Πηγάδια

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by gsm1979
    Δεν γνωριζομαστε προσωπικα αλλα δεν παρεξηγουμε κιολας.
    Χαίρομαι που το ακούω [i]. Και εννοείται ότι οι παρατηρήσεις μου είναι εντελώς ειλικρινείς και καλοπροαίρετες."

Comment

Δεν γνωριζομαστε προσωπικα αλλα δεν παρεξηγουμε κιολας. Αν θελει ο οποιοσδηποτε να παρεξηγηθει βρισκει λογο απο το παραμικρο. Παντως η προσκληση ειναι ανοιχτη για καιμακ (ή μαλλον για Κρεμαση) στην Μαρια

[i]Γιώργο δεκτή η πρόσκληση με 1 όρο...θέλω ήλιο να μου το εγγυηθείς να μην ανεβω τσαμπά.. αααααααααα!!!!!!!!! και καθημερινη ποτέ Σ/Κ"
      :confused::bump2:

Comment

• Originally posted by maria30
        Originally posted by gsm1979
        Δεν γνωριζομαστε προσωπικα αλλα δεν παρεξηγουμε κιολας. Αν θελει ο οποιοσδηποτε να παρεξηγηθει βρισκει λογο απο το παραμικρο. Παντως η προσκληση ειναι ανοιχτη για καιμακ (ή μαλλον για Κρεμαση) στην Μαρια

[i]Γιώργο δεκτή η πρόσκληση με 1 όρο...θέλω ήλιο να μου το εγγυηθείς να μην ανεβω τσαμπά.. αααααααααα!!!!!!!!! και καθημερινη ποτέ Σ/Κ
        Τοτε μιλαμε για μεσα Φεβρουαριου που θα μπορω να ανεβω και καθημερινη. "
        Carpe diem quam minime credula postero

Comment

• ok θα μιλησουμε να το κανονισουμε..

Comment

• Σήμερα είναι τέλεια πάνω μιλησα πριν λίγο και έχει στην κορυφή φοβερές πούδρες..την δουλειά μου μέσα...τυχεροι οι λίγοι που το απολαμβάνουν..

Comment

• Originally posted by maria30
              Σήμερα είναι τέλεια πάνω μιλησα πριν λίγο και έχει στην κορυφή φοβερές πούδρες..την δουλειά μου μέσα...τυχεροι οι λίγοι που το απολαμβάνουν..
              Θ'ΑΝΕΒΩ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 09:00 ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΠΡΩΤΟΣ ΝΑ ΠΑΡΩ ΠΑΡΘΕΝΙΑ!

Comment

• ta pigadia t eswsan t kanonia th eprepe k alla xionodromika se xamhla upsometra na to kanoun auto
                http://meteocam.gr/panorama/

Comment

• Είναι δύσκολο μιας και στα περισσότερα χ/κ δεν υπάρχει η δυνατότητα δημιουργίας λίμνης για την τροφοδοσία των κανονιών λόγω της μη ύπαρξης ισβοριών ή αν υπάρχει το κόστος είναι εξαιρετικά μεγάλο. Στα Πηγάδια εκμεταλεύτηκαν τα νέρα που τους έδωσε η φύση. [i]"

Comment

• Originally posted by tmsmast
                    Είναι δύσκολο μιας και στα περισσότερα χ/κ δεν υπάρχει η δυνατότητα δημιουργίας λίμνης για την τροφοδοσία των κανονιών λόγω της μη ύπαρξης ισβοριών ή αν υπάρχει το κόστος είναι εξαιρετικά μεγάλο. Στα Πηγάδια εκμεταλεύτηκαν τα νέρα που τους έδωσε η φύση. [i]
                    "

Comment

Originally posted by tmsmast
                      Είναι δύσκολο μιας και στα περισσότερα χ/κ δεν υπάρχει η δυνατότητα δημιουργίας λίμνης για την τροφοδοσία των κανονιών λόγω της μη ύπαρξης ισβοριών ή αν υπάρχει το κόστος είναι εξαιρετικά μεγάλο. Στα Πηγάδια εκμεταλεύτηκαν τα νέρα που τους έδωσε η φύση. [i]

ίσβορος-ισβόρι= φυσικές πηγές που ενώνονται στη συνέχεια για να δημιουργηθούν τα ποτάμια!Edited by: tmsmast "

Comment

• Originally posted by tmsmast
                        Originally posted by gsm1979
                        Originally posted by tmsmast

ίσβορος-ισβόρι= φυσικές πηγές που ενώνονται στη συνέχεια για να δημιουργηθούν τα ποτάμια!
                        Ευχαριστω για την διευκρινηση. Πρωτη φορα συναντω την λεξη αυτη..."

Comment

• αντε και λίγο φυσικό χιονακι στη βάσηEdited by: skiaiva
                          www.ski-aiva.gr

Comment

• Αν ψάξεις λίγο πολλές περιοχές στην Ελλάδα έχουν αυτή την ονομασία γιατί έχουν πηγές [i]"

Comment

• Originally posted by skiaiva

αντε και λίγο φυσικό χιονακι στη βάση
                              Αντε γιατί με πιάνει η στεναχώρια βλέποντας την πρασινάδα [i] Edited by: tmsmast "

Comment

• sorry για το ασχετο αλλα
                                ποσο εχει ενοικιαση snowbord+boots?
                                3-5πηγαδια.
                                Εχει διαφορες τιμες?
                                Για σαββατο.

Comment

Working...
                                X