Announcement

Collapse
No announcement yet.

X.K. 3-5 Πηγάδια

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by beauty
    Originally posted by SANTAM
    <t> <t> </t></t><table width=99%"><t><tr> <td>Originally posted by SANTAM

απο οτι γνωριζω εχει καθημερινες ( 1-2 φορες την εβδομαδα ) απο θεσσαλονικη ο tzimas kai to explosivo...βαζουν λεωφορειο....</td></tr></t></table>

Πολλα πρακτορεια βαζουν λεωφορεια για τα Πηγαδια ...ακομα και καθημερινες .....ο φιλος ρωτησε για το Χ.Κ ....Βαζει το ιδιο το Χ.Κ λεωφορεια....?????

Γιατι υπαρχει στην Ελλαδα Χ/Κ ν βαζει δικο του λεωφορειο και δεν το ηξερα???

Αυτο λεμε φιλε μου ......οτι κανενα Χ.Κ. στην Ελλαδα δεν εχει βαλει λεωφορειο για οποιαδηποτε μεταφορα!!!!
    και ομως αυτο συνεβαινε παλιοτερα!!!!!
    κυριως τα πηγαδια , αλλα και αλλα χιονοδρομικα μισθωνανε λεωφορειο τις καθημερινες απο σαλονικη (δε πληρωνες λεφωρειο , μονο λιφτ-παςς , ελαχιστος κοσμος στο βουνο κλπ)
    . μαλιστα , μια σαιζον θυμαμαι πριν 5-6 χρονια ειχαν οργανωθει ως εξης: τριτη ελατοχωρι , τεταρτη πηγαδια , παρασκευη καιμακ!!
    επειδη σκιαρω κυριως borovec εχω να ασχοληθω 2-3 σαιζον με τα χιονοδρομικα της ελλαδας κ δεν το ψαξα. φετος ομως με κοβω για εδω οποτε ρωταω αν ξερει κανεις τι εχει απογινει εκεινο το προγραμμα
    "
    χιονια στο καμπαναριο

Comment

• Οποιος εχει ανεβει τις τελευταιες μερες ας μας κανει μια καλη ενημερωση...γιατι την κατασταση του αγαπημενου μας χκ [i] ..να ξερουμε πως ειναι οι πιστες κ το χιονι! "
      Το προσωπο του καθενος ειναι ψυχης καθρεφτης...

Comment

• Loof να τα εκατοστήσεις! [i]"

Comment

• ευχαριστω πολυ tirol να σαι καλα!

Comment

• Καμιά ενημέρωση παιδιά από πάνω?Θα κάνουμε καθόλου αύριο 9-11?Πως είναι τα πράγματα απο χιόνι?
            live to ride another day.....

Comment

• < =-" ="text/; =utf-8">< name="ProgId" ="Word.">< name="Generator" ="Microsoft Word 10">< name="Originator" ="Microsoft Word 10"><a href="file:///C:%5CDOCUME%7E1%5CVAGVAN%7E1%5CLOCALS%7E1%5CTemp%5 Cmsohtml1%5C01%5Cclip_filelist.xml" target="_blank"> Ωρες ώρες απορώ που τη βρίσκουν την ενημέρωση στο snow report. Για σήμερα 27-02-2010 στα πηγάδια έλεγε:
              1) Εχει να χιονίσει απ τις 15-02-2010.
              Εγώ σήμερα που ανέβηκα χιόνιζε απ το βράδυ μέχρι τις 10 το πρωί.
              2) Το χιόνι είναι παγωμένο.
              Εγώ βρήκα τα Πηγάδια με 10 πόντους πούδρα απ τη χθεσινή χιονόπτωση
              3) Ο άνεμος θα είναι ασθενής ΒΔ.
              ΒΔ ήταν αλλά οι καρέκλες κόντευαν ν ακουμπήσουν στις κολόνες απ τον αέρα.
              Αρα λοιπόν ή μας κοροιδεύουν ή βαριούντε να κάνουν σωστή ενημέρωση και κάνουν copy paste της προηγούμενης μέρας.
              Να μη μιλήσω και για τα ύψη χιονιού."
              http://vanzelsdiary.blogspot.com/

Comment

• [QUOTE=VANZELL]< =-" ="text/; =utf-8">< name="ProgId" ="Word.">< name="Generator" ="Microsoft Word 10">< name="Originator" ="Microsoft Word 10"><a href="file:///C:%5CDOCUME%7E1%5CVAGVAN%7E1%5CLOCALS%7E1%5CTemp%5 Cmsohtml1%5C01%5Cclip_filelist.xml" target="_blank"> Ωρες ώρες απορώ που τη βρίσκουν την ενημέρωση στο snow report. Για σήμερα 27-02-2010 στα πηγάδια έλεγε:
                1) Εχει να χιονίσει απ τις 15-02-2010.
                Εγώ σήμερα που ανέβηκα χιόνιζε απ το βράδυ μέχρι τις 10 το πρωί.
                2) Το χιόνι είναι παγωμένο.
                Εγώ βρήκα τα Πηγάδια με 10 πόντους πούδρα απ τη χθεσινή χιονόπτωση
                3) Ο άνεμος θα είναι ασθενής ΒΔ.
                ΒΔ ήταν αλλά οι καρέκλες κόντευαν ν ακουμπήσουν στις κολόνες απ τον αέρα.
                Αρα λοιπόν ή μας κοροιδεύουν ή βαριούντε να κάνουν σωστή ενημέρωση και κάνουν copy paste της προηγούμενης μέρας.
                Να μη μιλήσω και για τα ύψη χιονιού.

Μήπως έχεις μπερδέψει τις μέρες ? Γιατί σήμερα Κυριακή στα πηγάδια δεν χιόνιζε είχε ήλιο , το χιόνι ήταν άψογο μέχρι και τις μία το μεσημέρι και ήταν από τις Κυριακές που δεν είχε κόσμο. Το Σάββατο όμως και χιόνισε και το χιόνι έγινε σούπα πολύ νωρίτερα και είχε και πιο πολύ κόσμο.</A>Edited by: maria30 "
                :confused::bump2:

Comment

• Αναφέρομαι στο Σάββατο 27-02. ’λλα έλεγε το snow report κι άλλα είδα.
                  http://vanzelsdiary.blogspot.com/

Comment

• Ξανατονίζω ότι η εμημέρωση του SR είναι ενημέρωση από το ίδιο το Χ/Κ.Δεν μπορέι να ξέρει το SR τί γίνεται στα Πηγάδια ή στο Φαλακρό.Ούτε μπορεί να αμφισβηήσει τον υπευθυνο ενημέρωσης του κάθε Χ.Κ.,γιατί πολύ απλά δεν είναι παρών στο εκάστοτε Χ.Κ.Και η ενημέρωση για τις πίστες και για τα ύψη χιονιού και οτιδήποτε άλλο αφορά την λειτουργεία των Χ.Κ δίνεται από τα ίδια τα Χ.Κ.

Comment

• Καλημέρα σας,

Την Κυριακή είναι η 1η ημέρα που θα ανέβω στα 3-5 κι έχω μεροικές ερωτήσεις.
                      Οι αγώνες σε ποια πίστα θα πραγματοποιηθούν?θα είναι κλειστά κάποια Lift?
                      Έχει αυτή τη στιγμή άλματα στο χκ ή έχουν λιώσει?

ευχαριστώ

Comment

• Οι αγώνες γίνονται συνήθως στο κάτω μέρος του Αριστοτέλη(κενρική) ή επειδή είναι ερασιτεχνική μπορεί να γίνουν στην κάτω μέρος του Φίλιππου(μαύρη). Κάνενα λιφτ δεν κλείνει εκτός αν 'εχει πολύ αέρα. Αλματα δεν ξέρω αν έχει. Είσαι πάντως τυχερός γιατί δίνει καλα χιόνια για Σ/Κ . Καλά να περάσεις.Edited by: maria30

Comment

• Τυχερός???
                          απο Κυριακή τα δίνει.......θα επιστρέφω Αθήνα τότε...

Comment

• Καποιος τυχερός από πάνω σήμερα? Το χιόνι πως είναι?, γιατί μου είπαν ότι στην Ναουσα είναι βαρύ και υγρό, το σκεφτομαι για Πεμπτη

Comment

• Originally posted by maria30
                              Καποιος τυχερός από πάνω σήμερα? Το χιόνι πως είναι?, γιατί μου είπαν ότι στην Ναουσα είναι βαρύ και υγρό, το σκεφτομαι για Πεμπτη

ειναι λιγο βαρυ το χιονακι στη ναουσα αυριο θα ανεβω για σκι θα βαλω και καμια φωτο προς το παρον βαζω απο ναουσα

[i]

[I

MG]http://i430.photobucket.com/albums/qq24/skiaiva/CIMG0285.jpg[/IMG]

"
                              www.ski-aiva.gr

Comment

• αντε ρε παυλαρα και μεισ εδω ξανθη εχουμε χιονακι μπολικο...!!!

Comment

Working...
                                X