Announcement

Collapse
No announcement yet.

X.K. 3-5 Πηγάδια

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• το Χ/Κ πρέπει να το μετονομάσουν σε 3-5 Παγάκια...

Comment

• Ειλικρινα δεν εχω διαθεση να ασχοληθω αλλο[i]

Εγω ειπα οτι παρατηρησα παγο στον αριστοτελη και λιγοτερο στον παραδεισο (μπορει να ειχε και περισσοτερο τι να πω)
      Απλα ολοι εσεις που αμφιβαλλετε ησασταν πανω εκεινη τη μερα?? Το ειδατε με τα ματια σας??
      Δε με ενδιαφερει τι γινεται αλλες μερες ουτε με ενδιαφερει τι γινεται τα τελευταια 5 χρονια ουτε τιποτα. Ειπα οτι ειδα.
      Εγω πηγα και ειδα παγο στον Αριστοτελη τη συγκεκριμενη μερα, δηλαδη θελετε να με βγαλετε τρελο???

"

Comment

• Originally posted by samrna_ski
        Ειλικρινα δεν εχω διαθεση να ασχοληθω αλλο[i]

Εγω ειπα οτι παρατηρησα παγο στον αριστοτελη και λιγοτερο στον παραδεισο (μπορει να ειχε και περισσοτερο τι να πω)
        Απλα ολοι εσεις που αμφιβαλλετε ησασταν πανω εκεινη τη μερα?? Το ειδατε με τα ματια σας??
        Δε με ενδιαφερει τι γινεται αλλες μερες ουτε με ενδιαφερει τι γινεται τα τελευταια 5 χρονια ουτε τιποτα. Ειπα οτι ειδα.
        Εγω πηγα και ειδα παγο στον Αριστοτελη τη συγκεκριμενη μερα, δηλαδη θελετε να με βγαλετε τρελο???

Δεν μπορω να καταλαβω σε ποιον απεφθυνεσαι .........

Διαφωνω με τον φιλο harder....και οχι μαζι σου...."
        ...Skiing is not a hobby.....Its a way of life.....
        fotini_kostoglou@yahoo.gr
        Facebook: Fotini Kostoglou

Comment

• μην τρελαίνεσαι φιλε.
          σχεδον πάντα έχει πάγο. ’λλες φορες λίγο, άλλες πολύ. Φανερό ή κρυμένο...ειδικα κατω απο τα sticks. Ασε αυτη η κεντρικη που συνηθως ειναι χωραφι...
          Έχω φαει τα μουτρα μου αρκετες φορες... γιαυτο και ειχα να παω πανω απο ένα χρονο. Δοκιμασα φετος και την πατησα παλι...(και 16 ευρω...)
          Ετσι εβαλα ενα τελος στην δικη μου ταλαιπωρια και σε αυτη των υποστηρικτων του Χ/Κ.
          Τους απάλλαξα απο την παρουσια μου

Comment

• Πηγαινα πηγαδια για παρα πολλα χρονια.....μια ζωη με παγο στον αριστοτελη και στον Παραδεισο......Και φετος που δοκιμασε 2-3 φορες παλι παγος.....εφυγα με μελανιες...
            ...Skiing is not a hobby.....Its a way of life.....
            fotini_kostoglou@yahoo.gr
            Facebook: Fotini Kostoglou

Comment

Ειλικρινα δεν εχω διαθεση να ασχοληθω αλλο[i]Εγω ειπα οτι παρατηρησα παγο στον αριστοτελη και λιγοτερο στον παραδεισο (μπορει να ειχε και περισσοτερο τι να πω)Απλα ολοι εσεις που αμφιβαλλετε ησασταν πανω εκεινη τη μερα?? Το ειδατε με τα ματια σας??Δε με ενδιαφερει τι γινεται αλλες μερες ουτε με ενδιαφερει τι γινεται τα τελευταια 5 χρονια ουτε τιποτα. Ειπα οτι ειδα.Εγω πηγα και ειδα παγο στον Αριστοτελη τη συγκεκριμενη μερα, δηλαδη θελετε να με βγαλετε τρελο???
              ρε φίλε , δε σε αμφισβητώ... ¨οταν λέω ότι ο Αριστοτέλης έχει πιο σπάνια πάγο σε σχέση με το Παράδεισο μιλάω γενικά ..όχι για τη Παρασκευή."
              www.vermiobees.blogspot.com

Comment

• Παιδια συγνωμη για το υφος μου.
                Beauty δεν αναφερομουν σε σενα.
                Το θεμα ειναι απλο, μονο βασιλιτσα και καιμακ απο εδω κ μπρος.
                Ολη τη σεζον επεσα 2 φορες και στα πηγαδια μεσα σε 1 μερα επεσα 5!!!
                Συγνωμη κα παλι για το υφος μου [i]
                "

Comment

• Προσωπικά προτιμώ τα Πηγάδια για πολλούς λόγους ... (απόσταση από το σπίτι μου, πίστες , ομορφιά ..συνήθεια κτλ. κτλ.) . Το καιμάκ το θεωρώ αδιάφορο ...όσο χιόνι κι αν έχει ...αξίζει μόνο στην αρχή της σεζόν και στο τέλος όπου είναι το μοναδικό με χιόνι καλό...κατά τα άλλα δε λέει και πολλά ...
                  www.vermiobees.blogspot.com

Comment

• Τα πηγαδια ειναι πολυ ομορφο χκ και αμα τα πετυχεις με καλο χιονι ειναι super
                    Πρεπει να εισαι λιγο τυχερος ομως για να συμβει αυτο ειδικα τα τελευταια 2-3 χρονια.

Comment

Παιδια συγνωμη για το υφος μου.

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ...........θα σε μαλώσω..ξεχασες το πισοδερι...............
                      "
                      http://www.skafotexniki.gr
                      ΤΣΟΥΛΑΤΕ ΓΕΝΝΑΙΟΙ

Comment

• Originally posted by PRESIDENT
                        Originally posted by samrna_ski
                        Παιδια συγνωμη για το υφος μου.

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ...........θα σε μαλώσω..ξεχασες το πισοδερι...............
                        Δεν το ξεχασε οταν εισαι πρωτος.......εννοειται"

Comment

• Είναι γεγονός οτι τα Πηγάδια έχουν πάγο και δεν καταλαβαίνω τον λόγο που την πέσατε στον φίλο.. Παρ όλα αυτά όμως παραμένει ένα αξιόλογο χιονοδρομικό στην βόρεια χώρα, που άμα το πετύχεις στις μέρες του, βγάζεις άγρια γούστα!!
                          Συκιές-Επταπύργιο Θεσσαλονίκης
                          200μ.
                          hhttp://users.otenet.gr/~eptapirg/

Μ.Σ.Χορτιάτη 570μ.
                          http://www.hortiatis570.gr/weather

Comment

• Φετος ανεβηκα καθημερινη μετα απο χιονοπτωση ο αριστοτελης απλα super η καλυτερη κοκκινη πιστα!

Comment

• παιδια για εναν καλο σκιερ δεν υπαρχει καλυτερο χιονοδρομικο στην Ελλαδα.για εναν αρχωριο δεν ειναι και οτι καλυτερο..κοκκινη πιστα σαν τον αριστοτελη απο την κορυφη μεχρι κατω με αυτο το επιπεδο δυσκολιας συνανταας μονο εξωτερικο...
                              GREEKSNOWREPORT..

Comment

• Originally posted by snowmike@
                                παιδια για εναν καλο σκιερ δεν υπαρχει καλυτερο χιονοδρομικο στην Ελλαδα.για εναν αρχωριο δεν ειναι και οτι καλυτερο..κοκκινη πιστα σαν τον αριστοτελη απο την κορυφη μεχρι κατω με αυτο το επιπεδο δυσκολιας συνανταας μονο εξωτερικο...
                                έτσι ακριβώς είναι!

Comment

Working...
                                X