Announcement

Collapse
No announcement yet.

X.K. 3-5 Πηγάδια

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by maria30
    Μόλις κατέβηκα από πάνω η μέρα απλά τέλεια..από που να αρχίσω τέλειες καλοπατημένες πίστες,  ήλιος, λίγος κόσμος , άψογο χιόνι το οποίο ακόμα και στις μιαμισή το μεσημέρι ήταν σε άριστη κατάσταση...μόνο κάτω στην βάση σούπιασε .....Πήγάδια χωρίς ίχνους πάγου τέλεια και λίγα λέω όσοι ήταν πάνω σήμερα απόλαυσαν μία από τις καλύτερες μέρες τις σεζόν..
    Aύριο θα είναι η καλύτερη μέρα όλων των εποχών,άπνοια,ήλιο και καλή θερμοκρασία.Λέω να κάνω καμιά 20ριά κατεβασιές και να τελειώσω ένα σωληνάρι αντηλιακό!

Comment

• 04/01/2009 Δήλωση στο Snowreport.Αν αυτή η χιονόπτωση συνεχισθεί και αύριο τότε θα είμαστε εντάξει μέχρι και τον Μάρτιο" είπε ο Ακης Ταμπούρης.
      Έπεσε μέσα ο αρχηγός!"

Comment

• Originally posted by maria30
        Originally posted by PRESIDENT
        χωρις.....παγο...[i]..τρεξτε να προλαβουμε.......................

Ήξερα ότι είσαι fun του πισοδερίου, αλλά δείχνεις να τραβάς μεγάλο ζόρι για τα πηγάδια ....άντε στο πισοδέρι σου και άπάλλαξε μας από την κακόβουλη παρουσία σου...και μην πεις ότι αυτο ήταν χιούμορ δεν πείθεις πια ..είσαι και μεγάλος άνθρωπος

ΕΙΜΟΥΝΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ 7 ΧΡΟΝΙΑ............τα 5 με τροχοσπιτο.οπότε οτι και να μου λες δεν με πυθις ..........Επίσης οσα γνωστα μου ατομα ανεβενουν ακομα και τωρα ολοι εχουν το ιδιο προβλημα .....ΠΑΓΟ....μεχρι απελπισιας .η παρουσια μου δεν ειναι κακοβουλη..μαλον προσπαθεια πίεσης για να βελτιώσουν τα πραγματα στο χκ αν ποτε μπορεσουνε να αποβαλουνε το δημοσιονομικό συστημα που τους κατατρεχη ισως αλαξη και η νοοτροπία προς τους πελατες του συγκεκριμενου χκ.............και ισως γιατι οπως λες ειμαι μεγαλος ανθρωπος να ξερω και κατι παραπανω για την εκει νοοτροπία του κυριου ταμπουρι και παπα,,,,,,,,,,,,,,ως προς τον τροπο λητουργιας του χκ.............όσο για το ζόρι μου ισως και να εχω αν σκεφτείς οτι η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ του χκ ειναι ενας λογος που εφυγα τοσο μακρια ..μένω στα τρικαλα του νομου ημαθιας.... και ομως πηγαίνω τοσο μακρια μαλών κατι παραπανω παρεχουν στο εκει χκ.......περισοτερα σε πμ........
        "
        http://www.skafotexniki.gr
        ΤΣΟΥΛΑΤΕ ΓΕΝΝΑΙΟΙ

Comment

• Αλλη μια καλή μέρα στα πηγάδια,κατέβηκα πριν λίγο γιατί το χιόνι σούπιασε αρκετά κάτω..Αριστοτέλης άψογος. Καλή μέρα σήμερα,αν και η χθεσινή ήταν από τις κορυφαίες...κόσμος όχι πολύς, ζέστη, ήλιος...άντε και καλό καλοκαίρι.[i]"
          :confused::bump2:

Comment

• Η τέλεια μέρα σήμερα!

Comment

• Απίστευτη ημέρα για σκι η σημερινή.....
              Ημουν απο τους πρώτους που κατέβηκε την κεντρική....
              και μπορώ να πω οτι ήταν τέλεια πατημένη,μακάρι να ήταν
              ετσι πάντοτε....
              Μετά τισ 12 όμως τα πράγματα αλλάζανε,η θερμοκρασίες
              βλέπεις δεν αφήνανε περιθώρια για πολλά πολλά,θα συμφωνήσω με τη μαρία....
              Δεν ξέρω αν πήγατε Λούκι σήμερα,αλλά φαντάζομαι θα παρατηρήσατε κάτι πάνω αριστερά[i]
              Ειχαν πατήσει καινουρια πίστα ψήλα στην κορυφη και κατέλειγε στην αρχη απ το λουκι....
              Για να πας εκεί βέβαια έπρεπε να παρεισ το βανακι με τις ερπιστριες και μετά να κατεβεις απο εκει....
              Φιλος μου που πήγε εκει πάντως και κατέβηκε μου είπε πως ήταν τέλεια.....
              Λέτε του χρόνου να γίνει κάτι καλο....

"

Comment

• Κανένας από πάνω ? 'Εμαθα ότι την Κυριακή δεν ήταν και ότι καλύτερο και ότι είχε κόσμο? Μου φαίνεται ότι η σεζόν τελειωσα για τα πηγάδια αν και έχει οριστεί το κλείσιμο στις 20 Απριλίου.Λογικά θα δουλεύουν με το συρόμενο του Αριστοτέλη που έχει και πολύ χιόνι και κρατάει περισσότερο...

Comment

• Μόλις κατέβηκαν κάποιοι φίλοι από πάνω και μου είπαν ότι δεν τους άφησαν να κάνουν σκι,ότι είχε αέρα και ότι το βουνό, από το Π/Σ/Κ έχει τρελή διαφορά σήμερα ήταν να το βλέπεις και να κλαις..

Comment

• treles thermokrasies s ola t vouna eliwse olo t kainourgio xioni p eixe pesei twra trwei k t palio
                    http://meteocam.gr/panorama/

Comment

• Originally posted by herman
                      Πάντα τα ίδια ....
                      ΟΤΑΝ ΕΧΕΙ ΡΙΞΕΙ 40+ cm ΧΙΟΝΙ ΟΙ ΠΙΣΤΕΣ ΣΕ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΧΡΟΝΟ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΧΩΡΑΦΙΑ .
                      Τόσο δύσκολο είναι να το καταλάβουν κάποιοι ;
                      Το πρόβλημα στα πηγάδια είναι ότι έχει μόνο μια πιστά ( και αυτή δύσκολή ) με αποτέλεσμα
                      να κατεβαίνουν όλοι από αυτήν . Οι αρχάριοι και οι μέτριοι κατεβαίνουν φρενάροντας και όταν έχει φρέσκο πατημένο χιόνι η πίστα να γίνεται χωράφι και όταν έχει χαμηλές θερμοκρασίες η πιστά να ξυρίζεται .
                      Την Κυριακή που ήμουν εκεί για τους αγώνες ( αναβλήθηκαν λόγω της κατάστασης της πίστας ) η πιστά το πρωί ήταν πατημένη και στο τέλος της ημερας μέτρια . Δεν την χαρακτηρίζω χωράφι γιατί την έχω δει και σε χειρότερη κατάσταση .

νομιζω πως συμφωνο αλλα το προβλημα δεν ειναι μονο στα 3/5 αλλα και σε αλλα χ/κ δεν εχει κανενα μια μεγαλη και καλη πιστα για αρχαριους με αποτελεσμα η μεγαλες πιστες να τραβανε και ατομα που δεν ξερουν καλο σκι με συνεπεια να κατεβαινουν φρεναριστα αλλα και να ενοχλουν και αυτους που ξερουν...........αποψη μου παντα .........

http://www.skafotexniki.gr
                      http://www.facebook.com/#!/group.php?gid=53949038923
                      ΑΡΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ

Comment

• συμφωνω αγαθε μαζι σου τα πηγαδια χρειαζοντε οποσδειποτε 1 -2 γαλαζιες πιστες για να αποσυμφοριθει ο αριστοτελης
                        ....ο τρελος του χωριου

Comment

• Originally posted by Agathos3
                          Originally posted by herman
                          Πάντα τα ίδια ....
                          ΟΤΑΝ ΕΧΕΙ ΡΙΞΕΙ 40+ cm ΧΙΟΝΙ ΟΙ ΠΙΣΤΕΣ ΣΕ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΧΡΟΝΟ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΧΩΡΑΦΙΑ .
                          Τόσο δύσκολο είναι να το καταλάβουν κάποιοι ;
                          Το πρόβλημα στα πηγάδια είναι ότι έχει μόνο μια πιστά ( και αυτή δύσκολή ) με αποτέλεσμα
                          να κατεβαίνουν όλοι από αυτήν . Οι αρχάριοι και οι μέτριοι κατεβαίνουν φρενάροντας και όταν έχει φρέσκο πατημένο χιόνι η πίστα να γίνεται χωράφι και όταν έχει χαμηλές θερμοκρασίες η πιστά να ξυρίζεται .
                          Την Κυριακή που ήμουν εκεί για τους αγώνες ( αναβλήθηκαν λόγω της κατάστασης της πίστας ) η πιστά το πρωί ήταν πατημένη και στο τέλος της ημερας μέτρια . Δεν την χαρακτηρίζω χωράφι γιατί την έχω δει και σε χειρότερη κατάσταση .

νομιζω πως συμφωνο αλλα το προβλημα δεν ειναι μονο στα 3/5 αλλα και σε αλλα χ/κ δεν εχει κανενα μια μεγαλη και καλη πιστα για αρχαριους με αποτελεσμα η μεγαλες πιστες να τραβανε και ατομα που δεν ξερουν καλο σκι με συνεπεια να κατεβαινουν φρεναριστα αλλα και να ενοχλουν και αυτους που ξερουν...........αποψη μου παντα .........

Το ιδανικό βουνό είναι το Σελι , πίστες για αρχάριους ( Συνδετικό , Λούκι ) , μεσαίου επίπεδου (Αρσούμπασι , κεντρική ) και για προχωρημένους ( Πηγάδια , Πισοδέρι ).

Comment

• Έμαθα ότι αυτό το Σ/Κ θα γίνουν οι αγώνες των ερασιτεχνων και έπαθα[i]...πως στο καλό θα τους κάνουν, αφού από ότι φαίνεται στις κάμερες το βουνό και το χιόνι είναι σε άθλια κατάσταση... Ξέρεις κανείς τίποτα σχετικό?"

Comment

• Δυσκολο το βλεπω

Comment

• Και εγώ αλλά θα μεταφέρουν λέει χιόνι και θα γίνουν το ξέρω από άτομο που είναι μέσα στα πράγματα και θα είναι κριτής στον αγώνα...η αλήθεια είναι πως δεν μπορώ να καταλάβω πως παίρνουν τέτοιο ρίσκο μιας και ότι και να κάνουν το χιόνι φαίνεται πολύ χάλια[i]"

Comment

Working...
                                X