Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΕΛΙ

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Πάλι καλά που μου είπατε να μην πάμε! Ευχαριστώ πολύ παιδιά!
    (Αν και θα πέρναμε ένα τηλ πριν ξεκίνησουμε, μήπως και μας λέγανε τι παίζει πάνω..)

Να τώρα και η επόμενη ερώτηση!!
    Για αύριο πως πιστεύετε θα είναι ? Πάλι πολύ αέρα δίνει??( αν και λεει απ'ότι είδα Ασθενής στο snowreport)
    Ή και αύριο θα είναι έτσι τα πράγματα?!

No SNOW ... No future !!!

Comment

• Καθυστερημένη απάντηση προς Αννυ:
      Με τη Γκόλφω πήγα με χειμερινά λάστιχα.
      Για αύριο (Τετάρτη) θα έχει ελάχιστο αέρα με συννεφιά αλλά πολύ κρύο -10β !
      Το θέμα όμως είναι αν θα είναι έτοιμο το χκ μετά απο τέτοια χιονοθύελλα...
      Χρήστος Κυριακόπουλος

Comment

• Μπα... δεν το νομίζω... Αλλά οι μόνοι που μπορούν να σου απαντήσουν είναι οι άνθρωποι του ΧΚ αύριο το πρωί!!!
        Χιόνια στο καμπαναριό (ή όπου νά ναι τέλος πάντων...)

Comment

• Ξέρουμε καθόλου από τι ώρα περίπου σηκώνουν τα τηλ?

Comment

• Παιδιά τα πράγματα είναι δύσκολα επάνω... και με τον δρόμο και με τις διακοπές ρεύματος. Μην βιάζεστε να ξεκινήσετε.
            Εχετε υπόψιν οτι το χιόνι δεν έχει σταματήσει να πέφτει και αν δεν σταματήσει δεν πατάνε πίστες. H φωτό είναι ενδεικτική της κατάστασης

[ATTACH=CONFIG]1564[/ATTACH]
            Last edited by snowgrooomer; 07/02/2012, 04:24 PM.

Comment

• Originally posted by kyr View Post
              Καθυστερημένη απάντηση προς Αννυ:
              Με τη Γκόλφω πήγα με χειμερινά λάστιχα.
              Για αύριο (Τετάρτη) θα έχει ελάχιστο αέρα με συννεφιά αλλά πολύ κρύο -10β !
              Το θέμα όμως είναι αν θα είναι έτοιμο το χκ μετά απο τέτοια χιονοθύελλα...
              Χρήστο σκεφτόμουν να ανέβω με το leon με χιονοκουβέρτες αλλά τελικά καθίσαμε στ αυγά μας όταν είδαμε τον καιρό!

Comment

• Ευχαριστώ snowgroomer για την ενημέρωση.. Δηλαδή απ' ότι καταλάβα ούτε για αύριο προτείνεις ν' ανέβουμε...
                Έχω να τσουλήσω 3 εβδομάδες λόγω της εξεταστικής μου.. Οπότε καταλαβαίνεις πόσο ανυπόμονη είμαι ..

Comment

• Originally posted by annie_ View Post
                  Ευχαριστώ snowgroomer για την ενημέρωση.. Δηλαδή απ' ότι καταλάβα ούτε για αύριο προτείνεις ν' ανέβουμε...
                  Έχω να τσουλήσω 3 εβδομάδες λόγω της εξεταστικής μου.. Οπότε καταλαβαίνεις πόσο ανυπόμονη είμαι ..
                  Να 'σαι καλά.. και 'γω ανυπόμονος είμαι...αλλά..
                  γιά οτι νεότερο...stay tuned

Comment

• Οκ!! Αν μαθεις κάτι καινούριο, ξέρεις ε?
                    Κατευθείαν το ποστάρεις ότι ώρα και να ναι!!

Comment

• Originally posted by annie_ View Post
                      Οκ!! Αν μαθεις κάτι καινούριο, ξέρεις ε?
                      Κατευθείαν το ποστάρεις ότι ώρα και να ναι!!
                      Η τελευταία ενημέρωση είναι οτι προσπαθούν να κρατήσουν τον δρόμο ανοικτό...καταλαβαίνεις

Comment

• παιδια συμπασχω με την Annie αν εχετε οποιαδηποτε ενημερωση ... πειτε το...
                        sigpic

Comment

• πολύ φοβάμαι πως αυτό το σκ δεν θα μπορούμε να κάνουμε σκι. Έχει βάλει τόσο χιόνι μέχρι τώρα και πρόγνωση λέει για non stop χιονόπτωση μέχρι και τη δευτέρα το απογευμα σε συνολο 125 εκατοστά. ξεχωρίζουν τα : παρασκευή, σάββατο, κυριακή βράδυ 20, 14, 17 εκ. αντίστοιχα + δευτέρα πρωί ως απόγευμα 30 εκ.

βασικά θα βουλιάξουμε......δεν θα τσουλίσουμε...!!

Comment

• για αποψε και αυριο δε δινει υφεση των φαινομενων???
                            sigpic

Comment

• Το Σέλι σήμερα 10 το πρωί ειχε 70 εκ. (στα ανεμοσουρια 1μ).
                              Ο δρόμος ανοιγμένος μόνο μια λωρίδα. Με 10εκ. επάνω στο ανοιγμένο κομμάτι.
                              Χάλασε το εκχιονιστικό του χιονοδρομικού σήμερα το απόγευμα (έμαθα δεν είδα - επίσημα).
                              Εαν δεν ανέβηκε μηχάνημα να ανοίξει τον δρόμο πάρα πολύ δύσκολη η πρόσβαση.

Comment

• Comment

Working...
                                X