Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΠΑΡΑΙΤΟΥΜΑΙ ΔΙΟΤΙ.............

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ΠΑΡΑΙΤΟΥΜΑΙ ΔΙΟΤΙ.............

ΣΕ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΜΟΥ ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ ΜΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙO ΒΑΤΙΚΥΩΤΗ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΤΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΜΟΝΤΕΡΑΙΤΟΡ ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΑ ΟΠΩΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΜΕ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΜΕ ΨΗΦΙΣΑΝ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ ΣΧΕΔΟΝ Η ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΜΟΥ ΣΤΑ ΠΟΣΤ.
    ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ <ΘHΤΕΙΑΣ> ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΗΤΑΝ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΥΧΟΝ ΚΟΝΤΡΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΑΣΧΕΤΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΠΟΨΕΙΣ ΕΠΙ ΘΕΜΑΤΩΝ.
    ΟΙ ΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΠΑΡΑΙΤΟΥΜΑΙ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΨΗ ΠΟΥ ΕΧΩ ΓΙΑ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΚΑΙΡΟΣ>
    ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΑΞΙΟΛΟΓΑ ΜΕΛΗ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΑ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΣΕ ΠΕΡΑΣ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΘΕΣΗ ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ ΘΕΩΡΩ ΕΠΙΣΗΣ ΑΝΑΓΚΑΙΟ ΝΑ ΕΝΑΛΑΣΟΝΤΑΙ Σ ΑΥΤΗ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΥΠΟΨΙΑ ΜΕΡΟΛΗΨΙΑΣ Η ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΕΞΟΥΣΙΑΣ.
    ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ 4ΕΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΚΑΙ <ΚΑΡΕΚΛΑ>Η <ΟΝΟΜΑ>ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ Σ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΛΟΓΙΚΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ.ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ?
    ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΒΟΡΕΙΑ ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΝΟΤΙΑ ΕΛΛΑΔΑ..ΟΛΟΙ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΜΑΣΤΕ!!
    ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Ο ΜΟΝΤΕΡΑΙΤΟΡ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΓΙΑΤΙ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΤΙΚΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΕΙ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΣΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ.ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΧΡΟΝΟΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΠΕΡΑΣΕ.ΑΡΚΕΙ.
    ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΜΟΥ ΚΑΤΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΩΣ ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΣΥΝΗ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ Ο ERYTREABEACH ΕΝΑ ΜΕΛΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ.
    ΕΓΩ ΠΑΡΑΜΕΝΩ ΕΔΩ ΕΙΤΕ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ ΕΙΤΕ ΟΧΙ!!(ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΩ)
    ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ Η ΘΕΣΗ.ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΑΠΛΟΥ ΜΕΛΟΥΣ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΠΡΙΝ ΧΡΟΝΙΑ...ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΑΥΤΗ Η ΘΕΣΗ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΤΕΡΑΙΤΟΡ.
    Ας ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΑΡΑΤΗΡΗΤΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΣΚΥΤΑΛΗ ΚΑΙ ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΕΠΙΤΕΛΌΥΣ!!
    ΤΑ ΧΙΟΝΙΑ ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΝ!!!!
    Edited by: ΓΙΑΝΝΗΣ "
    καμερα στον ευξεινο 420m τις ημερες με ενδιαφερον μονο http://dionisos.pblogs.gr/

Originally posted by ΓΙΑΝΝΗΣ
    ΣΕ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΜΟΥ ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ ΜΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΩ ΒΑΤΙΚΥΩΤΗ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΤΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΜΟΝΤΕΡΑΙΤΟΡ ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΑ ΟΠΩΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΜΕ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΜΕ ΨΗΦΙΣΑΝ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ ΣΧΕΔΟΝ Η ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΜΟΥ ΣΤΑ ΠΟΣΤ.
    ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ <ΘΥΤΕΙΑΣ> ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΗΤΑΝ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΥΧΟΝ ΚΟΝΤΡΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΑΣΧΕΤΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΠΟΨΕΙΣ ΕΠΙ ΘΕΜΑΤΩΝ.
    ΟΙ ΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΠΑΡΑΙΤΟΥΜΑΙ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΨΗ ΠΟΥ ΕΧΩ ΓΙΑ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΚΑΙΡΟΣ>
    ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΑΞΙΟΛΟΓΑ ΜΕΛΗ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΑ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΣΕ ΠΕΡΑΣ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΘΕΣΗ ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ ΘΕΩΡΩ ΕΠΙΣΗΣ ΑΝΑΓΚΑΙΟ ΝΑ ΕΝΑΛΑΣΟΝΤΑΙ Σ ΑΥΤΗ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΥΠΟΨΙΑ ΜΕΡΟΛΗΨΙΑΣ Η ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΕΞΟΥΣΙΑΣ.
    ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ 4ΕΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΚΑΙ <ΚΑΡΕΚΛΑ>Η <ΟΝΟΜΑ>ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ Σ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΛΟΓΙΚΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ.ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ?
    ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΒΟΡΕΙΑ ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΝΟΤΙΑ ΕΛΛΑΔΑ..ΟΛΟΙ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΜΑΣΤΕ!!
    ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Ο ΜΟΝΤΕΡΑΙΤΟΡ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΓΙΑΤΙ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΤΙΚΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΕΙ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΣΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ.ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΧΡΟΝΟΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΠΕΡΑΣΕ.ΑΡΚΕΙ.
    ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΜΟΥ ΚΑΤΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΩΣ ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΣΥΝΗ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ Ο ERYTREABEACH ΕΝΑ ΜΕΛΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ.
    ΕΓΩ ΠΑΡΑΜΕΝΩ ΕΔΩ ΕΙΤΕ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ ΕΙΤΕ ΟΧΙ!!(ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΩ)
    ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ Η ΘΕΣΗ.ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΑΠΛΟΥ ΜΕΛΟΥΣ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΠΡΙΝ ΧΡΟΝΙΑ...ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΑΥΤΗ Η ΘΕΣΗ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΤΕΡΑΙΤΟΡ.
    Ας ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΑΡΑΤΗΡΗΤΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΣΚΥΤΑΛΗ ΚΑΙ ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΕΠΙΤΕΛΌΥΣ!!
    ΤΑ ΧΙΟΝΙΑ ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΝ!!!!
    ΩΡΑΙΟΣ
    ΑΛΛΑ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΗΤΑΝΕ ΤΟ ΠΟΙΟ ΩΡΑΙΑΟ ΜΑΚΑΡΙ ΓΙΑΝΝΑΡΕ "
    ΠΑΟΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Comment

Γιάννη με εκπλήσεις....
      Μπράβο..[i]
      "
      www.northmeteo.gr Μη αυτοματοποιημένες προγνώσεις για περιοχές της Ελλάδας

Comment

giannh polla mpravo kai apo mena! eyge giannare kai me to telefteo sou xarika polu...kai pali mpravo!!![i] Edited by: xionoforos 13 "
        τα χιονια ειναι ονειρα, που κανουνε παιδακια.. και σαν παιδι κι εγω, γουσταρω τα χιονακια..:cool:

Comment

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΟ ΞΕΡΕΙ??????????? [i]"

Comment

EPITELOYS EPESE TO KATESTIMENO..

OLE OLE OLE!!!!!!!!!!!!!!!!!
            eimai kynigos oxi dolofwnos

Comment

να πω με την σειρά μου δύο πράγματα.
              1. Θα ήθελα να το ξανά σκεφτεί ο Γιάννης μια και το σύνολο του φόρουμ ξέρει ότι έκανε αυτή την δουλειά και σωστά άλλα κυρίως αφιερώνοντας αμέτρητες ώρες τιμώντας την αρμοδιότητα αυτή.
              2. Σίγουρα για να κάνεις κάτι όπως πρέπει και σωστά δεν είναι εύκολο γι αυτό και καταλαβαίνω τον Γιάννη αφού έως ένα βαθμό τον κούρασε(μια και βρέθηκε στην αρχή να αντιμετωπίζει την δίνη που είχε δημιουργηθεί) εγώ δέχομαι να τον αντικαταστήσω για όσο εκείνος επιθυμεί υπό έναν όρο όμως:
              μαζί με εμένα το SR να ορίσει έναν επιπλέον mod και συγκεκριμένα τον επόμενο στην λίστα που είναι ο Γιώργος(mountexplorer) όπως επίσης σε περίπτωση που θέλω να αφήσω την «θέση» αυτή να επιστρέψει στον Γιάννη. Σε περίπτωση που αυτό (για τον 2ο mod) δεν είναι εφικτό τότε παραιτούμαι αυτόματα και ως αντικαταστάτης του Γιάννη ορίζεται ο Γιώργος χωρίς 2η σκέψη. ’λλωστε το έχω πει πάρα πολλές φορές δεν ήταν ποτέ αυτοσκοπός μου ούτε στόχος μου να γίνω mod, απλά στηρίζω τον Γιάννη που με εμπιστεύεται.
              Αυτά πολύ γρήγορα και στα κλεφτά.

Comment

γιωργο οτι γραφει δε ξεγραφει... τωρα εγινες..... και να πω και κατι.... ειναι καλο καθε χρονο να αλλαζουνε οι μοντ. και για ξεκουραση των ιδιων και για να βλεπουνε και καποιοι αλλοι τι πακετο τρωνε..... οσοι ειναι σε τουτη τη θεση........

γιωργο καλοριζικος

Comment

οι λογοι αποχωρησεως γιωργο οπως βλεπεις δεν ειναι..λογοι.
                  πρεπει απλα να υπαρξει συνεχεια.πρεπει απλα να αναλαμβανει καποιος αλλος μετα απο 1 χρονο τοσοι υπαρχουν.αρα δεν υπαρχει κατι για να σκεφτω!εισαι ο επομενος τοσο απλα και ειναι πολυ καλο.
                  καλο θα ειναι να μιλησεις και εσυ και ο μαουντ αν θελει στο 3617790 στον κ.βατικυωτη για αυτο που προτεινεις.
                  καμερα στον ευξεινο 420m τις ημερες με ενδιαφερον μονο http://dionisos.pblogs.gr/

Comment

θα μιλήσω Γιάννη οκ.Κέλλυ ότι είπα ισχύει 100% αυτό δεν το διαπραγαματεύομαι, σε ευχαριστώ πάντως για το καλορύζικος,άλλα τι καλορύζικος εδώ είμαι τόσα χρόνια παιδάκι σε βρήκα και γέρασες.

Comment

αι χασου βρε....... δε κοιτας που μαζι με σενα μπηκανε οι γερμανοι στην ελλαδα μιλας κιολας!!!!! [i] που προλαβες την καθαρευουσα και τα κοντα παντελονακια στο σχολειο. χιχιχιχιιχιχιχιχιχιχι"

Comment

και βέβαια το θυμάμαι Κέλλυ αφού εσύ ήσουν η δασκάλα μου. [i]"

Comment

ξανα φτου σου ρε.... βαλτε τον μοντ ετσι για εκδικηση!!!!! ολοι ρε ειδανε την ταυτοτητα μου εγω δε ντρεπομαι να την δειξω.... η δικια σου ειναι ακομα με περισπωμενες..... χαχαχαχαχαχα

να μπει μοντ ο γιωργος θελω.....

Comment

Τώρα αυτό ανήκει στην ενότητα <<καιρός γενικά >> ;;
                            My lifestyle determines my deathstyle

Comment

πια ταυτότητα??από μόνη σου μας είπες την ιστορία.....

ναι βγάλτε με mod και θα απαιτήσω όλες οι κοπέλες του φόρουμ να αναγράφουν την ηλικία τους.Την πραγματική!!!!!!!

Comment

Working...
                              X