έχεις δίκιο iceman και όχι για τίποτε άλλο άλλα ρυμάξαμε το σημαντικό θέμα του Γιάννη.(Γιάννη αν μπορείς διέγραψε κάποια από τα ποστ).
και μετά θέλουν να με κάνουν και mod [i]"
Ρε Γιώργο μην το παιδεύεις τόσο... Ο Γιάννης σου πρόσφερε της θέση του κι εσύ πλατσουρίζεις στα ανοιχτά! Αν δε μπορείς άστο, είναι και ο Μάουντ που γουστάρει μονερειτοριλίκι!
αν γινει ο erythreabeach mod εγω θα φυγω απο το φορουμ!
αντε ρε που θα τον κανουμε και μαγκα ακομα δεν το ειδαμε! [i]"
Αν ρωτήσεις κάτι θα φανείς μια φορά βλάκας... Αν δεν ρωτήσεις θα είσαι για πάντα...!!!
Αν δεν ξέρεις ναγαπάς....μάθε τουλάιστον να μην πληγώνεις!
Καλύτερα να μετανιώσεις για κάτι που έκανες...παρά για κάτι που δεν έκανες!
ευχαριστώ Τάκη για την εμπιστοσύνη που μου δείχνεις αυτήν ακριβώς χρειάζομαι [i] στο τέλος θα μήνω μόνος μου .
Ας καθαριστεί το θέμα αν είναι δυνατόν από τα άσχετα μια και το αλοιώσαμε τόσο όσο να χάσει την ουσία του αρχικού ποστ του Γιάννη δίνοντας μαθήματα νοοτροπίας."
Για αλλη μια φορα ο Γιαννης εδειξε τον καλο του χαρακτηρα. Ωρες ωρες απορω ρε φιλε" διχασμενη προσοπικοτητα εισαι? Αλλα παλι ισχυει αυτο που λενε πολλοι εδω μεσα. Χωρις κοντρα και με ηρεμο μιαλο βγαινει του καθενος ο καλος χαρακτηρας. Γιαυτο καλο θα ειναι να προσεχουμε παντα τι θελουμε να γραφουμε και να το διαβαζουμε και μια δευτερη φορα. Γιωργακη σιδεροκεφαλος ρε και παρε και κανενα κρανος. Θα χρειαστει Edited by: dirfi "
Γιαννη, δεν περιμενα να παραιτηθεις τωρα που αρχιζουν τα ωραια (δηλαδη πλησιαζει ο χειμωνας)!
Γιωργο (ερυθραια) ειμαι σιγουρος οτι θα φανεις αξιος αντικαταστατης του Γιαννη.
Λεωσθενη μην μιλας εξ ονοματος μου... Αν γουσταρω το μοντερεητοριλικι" εχω τη δυνατοτητα να τηλεφωνησω στον κ. Βατικιωτη και να ζητησω κατι τετοιο.
moderator με μονιμως γεματο mailbox δεν προβλεπεται!
ουτε γκομενα να ησουνα [i]"
Αν ρωτήσεις κάτι θα φανείς μια φορά βλάκας... Αν δεν ρωτήσεις θα είσαι για πάντα...!!!
Αν δεν ξέρεις ναγαπάς....μάθε τουλάιστον να μην πληγώνεις!
Καλύτερα να μετανιώσεις για κάτι που έκανες...παρά για κάτι που δεν έκανες!
Ε, δε μπορώ να καταλάβω το λόγο που εκνευρίστηκες από αυτό που έγραψα. Και ούτε μίλησα εξ' ονόματός σου, απλά αυτό που πιστεύω έγραψα. ’λλωστε αυτό που θέλει και δε θέλει ο καθένας από τους παλιούς εδώ μέσα φαίνεται μίλια μακρυά. Δεν είναι ντροπή άλλωστε να γουστάρεις μοντερειτοριλίκι, τόσοι και τόσοι το θέλουν εδώ μέσα...
Ε, δε μπορώ να καταλάβω το λόγο που εκνευρίστηκες από αυτό που έγραψα. Και ούτε μίλησα εξ' ονόματός σου, απλά αυτό που πιστεύω έγραψα. ’λλωστε αυτό που θέλει και δε θέλει ο καθένας από τους παλιούς εδώ μέσα φαίνεται μίλια μακρυά. Δεν είναι ντροπή άλλωστε να γουστάρεις μοντερειτοριλίκι, τόσοι και τόσοι το θέλουν εδώ μέσα...
Δεν εκνευριστηκα φιλε απλως δεν θελω να ακουγονται διαφορα... Η μονη φορα που ζητησα να μπω ηταν τοτε που γινοταν χαμος και καναμε και εκλογες. Τα πραγματα ηρεμησαν απο τοτε και πλεον νομιζω οτι εχουμε αρκετους μοντερεητορς. Ο Ερυθραια ειναι γενικα αμεροληπτος και πιο ψυχραιμος απο τον Γιαννη. Οποτε ειναι ιδανικη περιπτωση μοντερεητορ. [i]"
Είναι ελαφρώς πικρή η παραίτηση του Γιάννη(όπως και κάθε παραίτηση) , από τη στιγμή όμως που είναι απόφαση του δεν μου πέφτει λόγος.Γιώργο (erythreabeach) , καλή θητεία ως μόντ, την άποψη μου την έχω εκφράσει να μην επαναλαμβάνομαι.
Ήταν καθαρά δική του πρωτοβουλία του Γιάννη και για δικούς του λόγους.Ως mod έχει πολύ θετική λειτουργία και στην περίπτωση που είμαι εγώ στη συνέχεια θέλω να ξέρει ότι οποιαδήποτε στιγμή θεωρήσει ότι θέλει να ξαναδουλέψει μέσο αυτής της ιδιότητας για το φόρουμ μπορεί την ίδια στιγμή.
Ευχαριστώ όλα τα παιδιά αν και εμένα αυτό που με ενδιαφέρει είναι να ακούω καλά λόγια για την συμβολή μου στην θεματολογία για τον καιρό αυτό ήθελα και πάντα.Φυσικά αν τελικά επιλεγώ για mod θα με ενδιαφέρει και το να μπορώ να διαχειριστώ όσο γίνεται καλύτερα την κατάσταση για την σωστή λειτουργία του φόρουμ.Αν δω ότι δεν τα καταφέρνω ή ότι η ιδιότητα αυτή είναι εμπόδιο στην λειτουργία μου όπως θέλω εγώ ως μέλος τότε έχω φύγει.
Comment