Announcement

Collapse
No announcement yet.

Ναί ή Όχι στη δημιουργία Νέων ΧΚ?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Αγαπητέ, μην πας τόσο μακριά (Γράμμο), γιατί εκεί θα είσαι μόνος σου. Μην ξεχνάς ότι τα ΧΚ που έχουμε είναι μόνο κατ'όνομα ΧΚ. Έχεις πάει στο εξωτερικό να δεις τι σημαίνει ΧΚ; Και το κακό είναι ότι εμείς εδώ έχουμε βουνά, έχουμε χιόνια, λιφτ δεν έχουμε. Οργάνωση δεν έχουμε, σεβασμό στην φύση, κλπ. Έξω όταν οργανώνεται ένα ΧΚ, ανεβαίνει όλη η περιοχή. Εδώ, όλοι οι τσοπάνηδες γίνονται ξαφνικά επιχειρηματίες. Για όλα αυτά δεν φταίει το σκι. Βέβαια αν εννοείς να γίνουν και άλλα ΧΚ σαν τα υφιστάμενα, φυσικά και να μην γίνουν.
    Όμως στην Ελλάδα όλοι λέμε τι να ΜΗΝ γίνει. Όλοι αντιπολίτευση. Δεν είδα κάποιον να λέει τι πρέπει να γίνει πχ στον Παρνασσό για να φύγει η καφρίλα και να βοηθήσουμε το περιβάλλον παράλληλα με την ανάπτυξη.

Comment

αν θυμάμαι καλά πάντως, είχε παρουσιαστεί ένα νομοσχέδιο, ή κάποια απόφαση τελος πάντων η οποία απαγόρευε" την παραιτέρω δημιουργία νέων ΧΚ, έτσι δεν είναι???

Πρίν μία εβδομάδα περίπου που είχα μία συνάντηση μέ κάποιο στέλεχος του ΕΟΤ στη Θεσσαλονίκη, έτυχε και αναφερθήκαμε σε χειμερινό τουρισμό και της είπα για αυτό το νομοσχέδιο, το οποίο μου είπε ότι δεν ισχύει και μου έδειξε κάποιο άλλο ανάλογο έγγραφο το οποίο έλεγε το αντίθετο. (Να πω την αλήθεια όμως, δεν πρόσεξα αν το έγγραφο που μου έδειξε αργότερα, ήταν κυβερνητικό επίσημο έγγραφο.....)

Γνωρίζει κάποιος επ'αυτού?"
      Παραδοσιακός Ξενώνας "Χοροστάσι" στον Παρθενώνα (Σιθωνία) και σε υψόμετρο 320μ.Για διακοπές δίπλα στο βουνό και την θάλασσα ταυτοχρόνως.
      Η Χαλκιδική....στα "πόδια" σας
      WWW.HALKIDIKIPARTHENON.GR

Comment

kai epi pasok eixan ginei meletes apo to ypexwde oi opoies elegan sxedon to idio pragma.pantws milousan gia anava8mhsh tvn yfistamenvn kai aneferan isws ftiaksoyn kai sth zhreia ena san boh8htiko gia atoys a8hnaious. kai kati gia 8essalia eixan pei alla den ta exw mazi mou na sou pws akrivws.8a paw spiti na ta shmeiwsw k 8a sou pw ayrio. perilhptika omws. giati exw mia meleth apo tote alla einai megalh..Edited by: dimit

Comment

Εγω νομιζω οτι δεν πρεπει να ειμαστε καταρχην αρνητικοι.δεν νομιζω πια οτι ενα χιονοδρομικο προκαλει τοση καταστροφη στην περιοχη ιδιαιτερα οταν καταστρεφουμε καθημερινα το περιβαλλον με 1000 αλλους τροπους...
          Παραυτα για τα υποψηφια καινουρια χιονοδρομικα θα επρεπε να τεθουν αυστηροι οροι ωστα να ειναι σωστα οργανωμενα και με προυποθεσεις να εχουν αρκετο κοσμο ωστε να συντηρουνται. Βεβαια στην Ελλαδα ζουμε...

Comment

ειμαστε πολυ πισο παιδια δυστηχως

ΘΑ ΑΦΗΣΩ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ΣΕ ΕΝΑ ΠΕΤΑΛΟ G4

Comment

δεν βλεπετε ρε παιδια τα κλιματολογηκα για εμας που λατρευουμετο σκι ειναι απογοητευτικα ενα παραπανο απογοητευτικα ειναι για αυτους που θελουν να επενδησουν σε χ/κ σε λιγα χρονια δεν θα εχουμε καθολου χιονι
              http://www.skafotexniki.gr
              http://www.facebook.com/#!/group.php?gid=53949038923
              ΑΡΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ

Comment

Working...
              X