Announcement

Collapse
No announcement yet.

custom x

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Oreooos. Ela kastoria na apolavseis voltes opou kai na pas mia fisiki pista.

Eimai 1.85(nomizo) kai 90 kg.

Comment

Originally posted by Ser_dr
      Oreooos. Ela kastoria na apolavseis voltes opou kai na pas mia fisiki pista.

Eimai 1.85(nomizo) kai 90 kg.
      kai sta grevena ehoume kalo eduro

Comment

Το να πάρεις περσινά μοντέλα είναι μια πάρα πολύ καλή ιδέα. Αρκεί πάντα να αγοράσεις ΑΚΡΙΒΩΣ αυτά που θέλεις. Δηλαδή όχι στο περίπου" μήκη σανίδας επειδή δεν έχει μείνει καμία σε αυτό που πρέπει, ούτε ένα νούμερο μπότας πάνω-κάτω.

Επίσης, επειδή αισθάνομαι σα να σε αποθάρρυνα λιγάκι με τα γραφόμενά μου: Αν θέλεις πραγματικά να ασχοληθείς και νιώθεις πεταλούδες στο στομάχι όταν το σκέφτεσαι, δώσε όσα θέλεις και πάρε και καινούργιο εξοπλισμό και ας μην τον αποσβέσεις στο έπακρο, χαλάλι. Απλά στο έγραψα εξαρχής γιατί το ρημάδι είναι ένα σπορ που θέλει πολλά πράγματα (μπουφάν, παντελόνια, γάντια, μάσκες, σανίδα, δέστρες, μπότες κλπ) και αν δεν είσαι σίγουρος ότι σου αρέσει, είναι κρίμα να δώσεις τόσα πολλά χρήματα για πράγματα που δε θα χρησιμοποιήσεις.

Πάντως τσέκαρε και στο blue tomato όσα περσινά έχουν βγάλει σε προσφορές (πρόσεχε όμως, όχι τα testboards! αυτά είναι που τα δίνουν για δοκιμές στα χιονοδρομικά). Καλή αναζήτηση!
        Edited by: royale "
        The map is full of places that only mean anything to me because of snowboarding...
        http://www.hiddencellar.eu

Comment

Ναι αλλα υπαρχουν και Testboards που ειναι σε άριστη κατασταση. Φιλος μου πήρε το F2 Real και ηταν σαν καινούριο! Το καλο ειναι οτι η τιμή πεφτει σχετικα πολυ. Μονο μην παραλειψεις να ζητησεις φωτογραφιες της σανιδας πριν το παραγγειλεις. Θα σου στειλουν οσο χρεπι κ να ναι και θα διαπιστωσεις και ο ιδιος

SUMMER NIGHTMARE

Comment

Originally posted by Ser_dr
            Malon o eleghos ginete ana periohes, giati ego me paidia pou kanoume mazi enduro
            olo to kalokairi girisame gramo kai vitsi kai den idame kamia kinisi gia elegho.
            gia to vermio mono....

Comment

Originally posted by royale
              Το να πάρεις περσινά μοντέλα είναι μια πάρα πολύ καλή ιδέα. Αρκεί πάντα να αγοράσεις ΑΚΡΙΒΩΣ αυτά που θέλεις. Δηλαδή όχι στο περίπου" μήκη σανίδας επειδή δεν έχει μείνει καμία σε αυτό που πρέπει, ούτε ένα νούμερο μπότας πάνω-κάτω.

Επίσης, επειδή αισθάνομαι σα να σε αποθάρρυνα λιγάκι με τα γραφόμενά μου: Αν θέλεις πραγματικά να ασχοληθείς και νιώθεις πεταλούδες στο στομάχι όταν το σκέφτεσαι, δώσε όσα θέλεις και πάρε και καινούργιο εξοπλισμό και ας μην τον αποσβέσεις στο έπακρο, χαλάλι. Απλά στο έγραψα εξαρχής γιατί το ρημάδι είναι ένα σπορ που θέλει πολλά πράγματα (μπουφάν, παντελόνια, γάντια, μάσκες, σανίδα, δέστρες, μπότες κλπ) και αν δεν είσαι σίγουρος ότι σου αρέσει, είναι κρίμα να δώσεις τόσα πολλά χρήματα για πράγματα που δε θα χρησιμοποιήσεις.

Πάντως τσέκαρε και στο blue tomato όσα περσινά έχουν βγάλει σε προσφορές (πρόσεχε όμως, όχι τα testboards! αυτά είναι που τα δίνουν για δοκιμές στα χιονοδρομικά). Καλή αναζήτηση!
              File Royale, thanks gia tin kathodigisei alla malon mperdeftikame... den ksekinao fetos, eho eksoplismo o opios pia den mou kanei kai eno ithela fetos na ton alakso me enan kainourio... tsoup na sou to KTM kai vgika ektos oikonomikou programatismou...
              Ki etsi apofasisa na paro metahirismeno mias kai me tin palia sanida den tin palevo katholou.
              Pantos synehizo kai eimai anihtos se oles tis sumvoules.

"

Comment

Re pedia to provlima sto snowboard den ine o eksoplismos ala i venzines,ta xionodromika , i kafedes, ta penirli k.t.l

Ego pistevo an exis dio sanidakia,mia gia normal k mia gia tis petres,,k exis ependisi se botes k destres k paralila den ise kana psonio na alazis eksoplismo gia psilou pidima tote fisika kratas ta pragmata k 5 xronia k as anevenis 20+ fores sto vouno kathe xrono.
                To na nikiazis ine lefta ston aera giati den mathenis,k den exis kati na poulisis meta se antithesi me to na agorasis
                UR 2 good to be 4gotten sucka!

Comment

Simfono apolita alla shetika gia venzines kai fagito einai analoga kai tin periohi, malon den apefthinese se atoma pou einai konta.

Comment

apo athina ola makrya einai,,,min koitas,,p ex anagkis ...ta nomizoume konta ...

Comment

nai re c, pos tin palevete.....
                      thelo na po pos thelei kouragio kai porosi.

Comment

’στα...
                        Εδώ το Δεκέμβρη του 2006, με το που χιόνισε στο Περτούλι σηκωθήκαμε και πήγαμε αυθημερόν από Αθήνα! 4,5 ώρες οδήγηση, 5 ώρες τσούλημα σε μια πίστα και μετά άλλες 4,5 ώρες οδήγηση πίσω. Μιλάμε για πολύ εξάντληση...
                        The map is full of places that only mean anything to me because of snowboarding...

Comment

nai re file afto tha pei porosi.... [i] Edited by: Ser_dr "

Comment

Το καλύτερο πάντως το έκανα το Φεβρουάριο. Ήμουν σε διαδικασία ψαξίματος για δουλειά από τέλη Δεκέμβρη, δεν καθόταν κάτι που να με ικανοποιεί, και δε χιόνιζε κιόλας, να πω ότι ευχαριστιέμαι snowboard. Ε, γύρω στα μέσα Φλεβάρη σκάει η καλή δουλειά πέφτει και το πρώτο χιόνι (ο νόμος του Μέρφι...).

Είναι Κυριακή βράδυ και έχει ρίξει παπάδες στον Παρνασσό και με έχει πιάσει κατάθλιψη. Με παίρνει ο προϊστάμενός μου λοιπόν και μου λέει Νίκο, αύριο έλα αργούτσικα γραφείο, κατά τις 3 το μεσημέρι γιατί 11-3 θα έχω εξωτερική συνάντηση". Αποτέλεσμα: 05.00 αναχώρηση (μόνος) από Αθήνα, 07.40 Παρνασσό (πριν το προσωπικό!), 08.10 μόνος στις πίστες, 11.30 αναχώρηση από Παρνασσό, αλλάζω στο αυτοκίνητο, κατευθείαν δουλειά.

Τα σκέφτομαι τώρα και γελάω...
                            "

Comment

royale να σου πω τον δικο μου νομο;
                              Ο ΜΕΡΦΙ ΓΑΜ..ΤΑΙ
                              μαμ...κακα...SNOWBOARD και νανι!

http://instagram.com/liapos

Comment

Originally posted by royale
                                Το καλύτερο πάντως το έκανα το Φεβρουάριο. Ήμουν σε διαδικασία ψαξίματος για δουλειά από τέλη Δεκέμβρη, δεν καθόταν κάτι που να με ικανοποιεί, και δε χιόνιζε κιόλας, να πω ότι ευχαριστιέμαι snowboard. Ε, γύρω στα μέσα Φλεβάρη σκάει η καλή δουλειά πέφτει και το πρώτο χιόνι (ο νόμος του Μέρφι...).Είναι Κυριακή βράδυ και έχει ρίξει παπάδες στον Παρνασσό και με έχει πιάσει κατάθλιψη. Με παίρνει ο προϊστάμενός μου λοιπόν και μου λέει Νίκο, αύριο έλα αργούτσικα γραφείο, κατά τις 3 το μεσημέρι γιατί 11-3 θα έχω εξωτερική συνάντηση". Αποτέλεσμα: 05.00 αναχώρηση (μόνος) από Αθήνα, 07.40 Παρνασσό (πριν το προσωπικό!), 08.10 μόνος στις πίστες, 11.30 αναχώρηση από Παρνασσό, αλλάζω στο αυτοκίνητο, κατευθείαν δουλειά.Τα σκέφτομαι τώρα και γελάω...

Periptosi gia metalio..... Medal of ..... what?"

Comment

Working...
                                X