Announcement

Collapse
No announcement yet.

custom x

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• custom x

Μιας και φτάσαμε στο επίμαχο θέμα, θέλω να ρωτήσω την άποψη σας για το ποια σανίδα να αγοράσω, την Custom x 158 ή Custom x 160. Σημειωτέον έχω μια custom 62 η οποία είναι γαμάτη για riding situation αλλά λίγο μεγάλη για να βγαίνουν σωστά τα κόλπα.
    Απιτά.
    Α,..και ποιες δέστρες ,τις Cartel τις co2,ή τις P1?
    [i]Edited by: axll "
    Hasta La Muerte

Axll, αν η μπότα σου είναι κάτω από US10, πάρε την 58. Αν όμως όχι, πάρε την 60 αναγκαστικά, αφού η Custom X είναι πολύ λεπτό σανίδι και μόνο σε μήκη από 60 και πάνω παίρνει Large δέστρα. Η 58 παίρνει μόνο medium δέστρες (που αντιστοιχεί σε μπότες US 8-10), οπότε δεν έχεις άλλη επιλογή. Εκτός και αν επιλέξεις την Custom X Wide", που θα υπάρχει για πρώτη φορά φέτος και θα είναι κάτι αντίστοιχο της Baron ES...

Δέστρες κατά σειρά προτίμησης: Co2, P1, Cartel. Και οι τρείς είναι πολύ καλές, αλλά οι Cartel έχουν πολύ ψηλό hiback, βολεύουν αν θέλεις να κάνεις πολλά κόλπα κλπ. Οι P1 φημίζονται για την άνεσή τους (πολλά μαξιλαράκια κλπ) και έχουν λιγότερη απόκριση από τις Cartel. Οι Co2 αποθεώθηκαν από όλους όσους τις αγόρασαν (και απο αυτό το forum και από της Burton και γενικά), δεν μπορεί να είναι όλοι βαλτοί. Πρέπει να είναι φανταστική δέστρα.

Επίσης, έχε κατά νου και τις Triad. Τις βγάζει για πρώτη φορά φέτος και όλοι συζητάνε γι αυτές...
    "
    The map is full of places that only mean anything to me because of snowboarding...
    http://www.hiddencellar.eu

Comment

Mazi me uata pou leei o Roy gia tin destra paizei rolo kai ti mpota exeis.Poso stiff einai klp. P.x Co2 8/10 dil poli skliri,P1 5/10 medium kai cartel 7/10.Episis na deis an teriazi sto cap strap mprosta stis cartel.

Aggelos

Comment

Oi P1 δν μ αρεσουν ειναι μαλακες
        Co2/Cartel μια απο τις 2 διαλεξε

SUMMER NIGHTMARE

Comment

Re axll toso kero ixes Burton ,giati den pernis kamia ali marka etsi gia tin alagi?
          Edaksi kseris ego troo psilo kolima me tis Burton k gia afto den boro na sou protino
          Ala an skeftese gia ali marka boro na sou protino,,ego ti tha epena apo sanidi= Ride,Rome,Sapient,Nitro,Santa Cruz ,Volkl
          Apo destres an thelis na kanis k kana kolpaki tha elega Ride k Flux an pali thelis treles katevasies pare Drake
          Ego pistevo ine kalo na pernoume diaforetika pragmata gia na dokimazoume k na vlepoume k ales eteries
          UR 2 good to be 4gotten sucka!

Comment

Re oli i palioi ti ginane? oli diakopes tha pigane i koufales!!!
            UR 2 good to be 4gotten sucka!

Comment

περιμενουν να χιονισει για να γραψουν!
              μαμ...κακα...SNOWBOARD και νανι!

http://instagram.com/liapos

Comment

Originally posted by panagiotis
                Να μια χαρακτηριστική περίπτωση που χρειάζονται οι τόνοι... [i]
                "
                The map is full of places that only mean anything to me because of snowboarding...

Comment

Originally posted by royale
                  Originally posted by panagiotis
                  Να μια χαρακτηριστική περίπτωση που χρειάζονται οι τόνοι... [i]
                  8a legame,oi destres einai malakismenes h einai malakies.
                  telika menei h priptwsh na einai μαλακές! ara tonos den xreiazetai!Edited by: dimit "

Comment

Δεν γράφει όμως ότι οι P1 είναι δέστρες...
                    ...egoism dictates human relations...

Comment

Originally posted by royale
                      Axll, αν η μπότα σου είναι κάτω από US10, πάρε την 58. Αν όμως όχι, πάρε την 60 αναγκαστικά, αφού η Custom X είναι πολύ λεπτό σανίδι και μόνο σε μήκη από 60 και πάνω παίρνει Large δέστρα. Η 58 παίρνει μόνο medium δέστρες (που αντιστοιχεί σε μπότες US 8-10), οπότε δεν έχεις άλλη επιλογή. Εκτός και αν επιλέξεις την Custom X Wide", που θα υπάρχει για πρώτη φορά φέτος και θα είναι κάτι αντίστοιχο της Baron ES...Δέστρες κατά σειρά προτίμησης: Co2, P1, Cartel. Και οι τρείς είναι πολύ καλές, αλλά οι Cartel έχουν πολύ ψηλό hiback, βολεύουν αν θέλεις να κάνεις πολλά κόλπα κλπ. Οι P1 φημίζονται για την άνεσή τους (πολλά μαξιλαράκια κλπ) και έχουν λιγότερη απόκριση από τις Cartel. Οι Co2 αποθεώθηκαν από όλους όσους τις αγόρασαν (και απο αυτό το forum και από της Burton και γενικά), δεν μπορεί να είναι όλοι βαλτοί. Πρέπει να είναι φανταστική δέστρα.Επίσης, έχε κατά νου και τις Triad. Τις βγάζει για πρώτη φορά φέτος και όλοι συζητάνε γι αυτές...
                      Thanks bro in advance.
                      Το πρόβλημα δεν είναι το μέγεθος της μπότας 8,5 US, αλλά το ύψος και το βάρος (1,75 και 83kg), που με προβληματίζει. Ο στόχος είναι να χάσω 3-4 κιλά που πήρα λόγω «κοψίματος» του τσιγάρου, έως το χειμώνα. Τι είναι όμως καλύτερο overall για riding και tricks για τα δεδομένα μου? 58' ή 60'? Μην ξεχνάς ότι έχω ένα custom 62'που έχει όμως διαφορετικά specs από τα X.

Edited by: axll "
                      Hasta La Muerte

Comment

Καθαρά λόγω βάρους είναι σίγουρα καλύτερα να πάρεις την 160. Αλλά είναι και θέμα προτίμησης (εμένα πχ. μου αρέσουν οι 160 (είμαι 180, 78 κιλά)). Δεν ξέρω, η 62 που έχεις σου αρέσει σαν αίσθηση; Εμένα μου αρέσει ο τρόπος που λυγίζουν με το βάρος μου (78-79 kg) οι 160. Και δεν έχεις και πρόβλημα όταν είναι μαλακό ή απάτητο το χιόνι.

Βέβαια, πολύς κόσμος παίρνει 56 και είναι 80 κιλά. Ο κατασκευαστής δε το προτείνει βάσει βάρους, αλλά από την άλλη αν θέλουν να κάνουν tricks όλη την ώρα τι να την κάνουν μια πιο μεγάλη σανίδα; Παίρνουν π.χ. μια dominant 56 και λιώνουν στα tricks. Η Custom X όμως είναι άλλη ιστορία. ’ν αυτή τη φορά θέλεις περισσότερο να κάνεις κόλπα, πάρε την 58. Για all-around νομίζω ότι θα είναι καλύτερη η 60. Επίσης, για να μην τρελαθούμε, δε θα έχουν και τη χαοτική διαφορά. Απλά η 58 θα είναι ελαφρώς πιο ευέλικτη. Αφού δεν έχεις πρόβλημα με τις μπότες, μπορείς να επιλέξεις ό,τι θέλεις. Να πέσεις έξω είναι απίθανο μιας και μιλάμε για εξαιρετική σανίδα και τα μήκη που σκέφτεσαι είναι πολύ κοντά στα προτεινόμενα...

Comment

Εγω ξερεις τι προτεινω? Να κοιταξεις τα καινουρια Rome γιατι ειναι ετσι ωστε να κανουν και για tricks και για πουδρες.
                          Το περηφημο Anthem εχει τοσο φαρδος οσο πρεπει και για τα 2 ενω το Custom X ειναι στενο για εκτος

SUMMER NIGHTMARE

Comment

thanks guys.
                            To: royale, panagiotis, resistance kai opoios allos 8elei.
                            ti lete gia ena potaki next week?
                            Hasta La Muerte

Comment

Thanks axll αλλα εγω και ο Νικος [royale] θα ειμαστε Αμοργο και θα λιωνουμε :P

SUMMER NIGHTMARE

Comment

Working...
                              X