Announcement

Collapse
No announcement yet.

Ψηφίστε για τον Ερμή....

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ψηφίστε για τον Ερμή....

Αυτό το πόστ είναι κάτι σαν πορεία διαμαρτυρίας..Πιστεύω πως δεν είναι και τόσο ευχάριστο να αποχωρούν άτομα από το φόρουμ...Είναι μια προσπάθεια όχι για ένα άτομο αλλά για όποιον θα σκεφτόταν να αποχωρήσει...Εδώ μέσα ο ένας χρειάζεται και στηρίζεται στον άλλον κατά τη ταπεινή μου άποψη...
    Ερμή μετά από αυτό σκέψου κάποιοα πράγματα..και μη γίνεασαι υπερβολικός....
    0
    Ναι
    0%
    0
    Όχι
    0%
    0
    www.northmeteo.gr Μη αυτοματοποιημένες προγνώσεις για περιοχές της Ελλάδας

στιβ τι εγινε δεν μας εξηγητε και μας? 5 λεπτα δεν ειδαμε φορουμ και εγινε χαμος?

Comment

Aν συνεχίσει ως έχει η κατάσταση στο φόρουμ, πιστεύω ότι και άλλοι θα φύγουν και θα φύγουμε. Υπάρχει και μια αξιοπρέπεια στην τελική.

http://weatherparty.blogspot.gr/
      Η καλύτερη εποχή μετά το χειμώνα, είναι απλά ο επόμενος χειμώνας!!!

Comment

Τι παίχτηκε πάλι ρε παιδιά?
        ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΟΝΤΕΥΟΥΜΕ!
        Skigr.org

Comment

Κέλλυ δεν ξέρω και βασικά με τον Ερμή προσωπικά δε μίλησα ποτέ...Το μόνο που κατάλαβα είναι ότι του βάλαν κάποια ποστ στα άσχετα...όπως και να έχει δεν είναι καλό να φεύγουν άτομα και γι'αυτό δημιούργησα αυτή τη δημοσκόπηση και μόνο....

Comment

Κωστα, τι συμβαινει στο φορουμ τελικα γιατι το εχω απορια....
            Αν εξαιρεσουμε τα ενα-δυο κλειδωματα θεματων για τα οποια εγινε τοσο μεγαλη κουβεντα πιο ειναι το παραπονο που υπαρχει γιατι δεν εχω καταλαβει και εγω ο ιδιος που θα μπορουσα ισως και να βοηθησω.
            www.YouWeather.com

Life is an adventure!

Comment

Απο την στιγμη που δεν γυρναει το θεμα πισω γιατι τοσος θορυβος? Μπορουσες να το κανεις ξανα ποστ. Και εμενα εχουν κλειδωθει θεματα στο παρελθον που ειχαν παρει αλλη τροπη αλλα ποτε δεν εκανα ετσι.
              Συγνωμη αλλα αν δεν υπαρχει και καλη θεληση δεν προκειται να βρουμε ποτε κοινο τοπο και παντα θα μαλωνουμε.
              www.YouWeather.com

Life is an adventure!

Comment

ερμακο να σε ρωτησω αν θυμαμαι καλα και λεω αν γιατι δε ειμαι και σιγουρη μηπως το θεμα κλειδωθηκε γιατι εγινε μπαχαλο με ποδοσφαιρικα τυπου???????????

Comment

Αντε ρε παλικάρια ηρεμήστε και καθήστε να παρακολουθήσουμε όλοι μαζί την επερχόμενη και κατα τη γνώμη μου ακόμα πιθανολογούμενη κακοκαιρία.Το λέω αυτό γιατί τα έχω παίξει με αυτά που είδα φέτος.

Παροιμία του σοφού λαού μας: Η ΓΡΙΑ ΑΜΑ ΚΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΥΡΚΟΥΤΙ, ΦΥΣΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ.[i]"

Comment

Βολιότη αυτό είναι αφιερομένο στον Ηρακλή (την ομάδα)???χαχαχαχαχα!!!!
                    Ερμάκο απλά είπα να βρω έναν τρόπο να σε προτρέψω να μη φύγεις.. Παρεξηγήσεις πάντα συμβαίνουν...Το θέμα είναι κατα πόσο μπορείς να προσπερνάς τέτοιες καταστάσεις και να δείχνεις ανωτερότητα..Εκεί φαίνεται πόσο αξιοπρεπής είσαι...Εγώ προσωπικά αν και δε σε ξέρω θα θελα να παραμείνεις..Ελπίζω να αλλάξεις γνώμη και την Τρίτη να βλέπουμε όλοι μαζι την επερχόμενη κακοκαιρία...

Comment

νομίζω ότι έχουμε δώσει στο θέμα πολύ σημασία....απο ποια άποψη όμως....για να μη παρεξηγηθώ κιόλας. Ο Ερμής πήρε μία απόφαση, και καλά έκανε εάν και εφόσον θίγονται θέματα αξιοπρέπειας όπως λέει. Μεγάλος άνθρωπος είναι ο Ερμής και δεν χρειάζεται να του πούμε εμείς εάν θέλουμε να κάτσει ή όχι! Εξάλλου, ο καθένας κάνει ότι κάνει για την πάρτυ του κυρίως. Ο Ερμής γούσταρε και ήταν τόσο καιρό εδώ μέσα, ε και πλέον δε γουστάρει για τους δικούς του λόγους. Οπότε και δεν υπάρχει λόγος να του ζαλίζουμε τα αυτιά με τέτοιου είδους θέματα. Η αλήθεια είναι ότι το μεράκι του θα λείψει πολύ απο εδώ μέσα. Τώρα βέβαια, όλοι και όλα κρίνονται εκ του αποτελέσματος, και έτσι θα γίνει και ακόμη μία φορά. Και εγώ κάπως ανάλογα θα έπραττα αν θιγόταν η αξιοπρέπεια μου σε τόσο μεγάλο βαθμό που λέει ο Ερμής . Ενδεικτικά αναφέρω ότι δεν γνωρίζω όλες τις λεπτομέρειες, και τους ΑΚΡΙΒΕΙΣ, ΑΚΡΙΒΕΙΣ ΟΜΩΣ λόγους που αποχωρεί.

Γενικά όμως, καλό είναι όταν πέρνουμε μία τέτοια απόφαση, να μην το διατυμπανίζουμε και πολύ. Κακώς για μένα ο Ερμής έβγαλε ανακοίνωση, γιατί θα έπρεπ να περιμένει ανάλογες κινήσεις, απο μέλη που τον εκτιμούν. Απο την άλλη όμως καλώς πράττει και ζητάει να μη δώσουμε συνέχεια στο θέμα.

Ερμή, αν τελικά κάποια στιγμή αλλάξεις την απόφασή σου...γνωρίζεις πολύ καλ'α ότι αυτος ο χώρος είναι ανοιχτός για σένα και είσαι πάντα ευπροσδεκτος. Εάν αποφασίσεις να μην πράξεις έτσι, τότε εγώ προσωπικά σου εύχομαι τα καλύτερα.

(Φιλικά, Γιάννης)
                      Παραδοσιακός Ξενώνας "Χοροστάσι" στον Παρθενώνα (Σιθωνία) και σε υψόμετρο 320μ.Για διακοπές δίπλα στο βουνό και την θάλασσα ταυτοχρόνως.
                      Η Χαλκιδική....στα "πόδια" σας
                      WWW.HALKIDIKIPARTHENON.GR

Comment

Πάντως , είτε κλειδώθηκε είτε όχι το θέμα, σημασία έχει ότι εμείς, η κοινότητα του snowreport το βλέπουμε, το περιμένουμε , το διαβάζουμε , μας ενδιαφέρει πολύ και το εκτιμούμε.

Συνεπώς...ας συγχωρούνται και τα λάθη που όλοι κάνουμε (και όχι σπάνια..)
                        ΗΜΟΥΝ ΚΑΙ ΓΩ ΣΤΗ ΣΑΜΑΡΙΝΑ ΟΕΟ!
                        Θεατρική Ομάδα Πολυτεχνείου

Comment

Originally posted by Hermes
                          .....Αυτα και πρεπει να φυγω να παω βολτα με την κοπελα
                          Εγώ λέω να φύγει ο Hermes και να αφήσει την κοπέλα του να ποστάρει, για αυτόν ! [i]"
                          Ότι δεν μας σκοτώνει… μας κάνει πιο δυνατούς !!!

[b]

Comment

Hermes είμαι νέος στο φορουμ και βλέπω πως μάλλον αδικείς τον ευατό σου...

Comment

Originally posted by Hermes
                              Mελετη εισαι θεος....LOL
                              Ελπιζω να τα πουμε για κανενα κοψιδι....

Υ.Γ
                              Φιλε jmail μαλλον περιτα ηταν ολα οσα εγραψες....Ετσι και αλλιως μην σου θυμισω παλιοτερες συμπεριφορες σου σε αναλογα θεματα....
                              Καληνυχτα σου

Φίλε Hermes καταρχάς το nick name μου ειναι jmal και όχι jmail!

Επίσης αν ήσουν λίγο πιο έξυπνος, (γιατί το αντίθετο μου έδωσες να καταλάβω με αυτή σου την απάντηση) θα καταλάβαινες ότι δεν είπα κάτι εναντίον σου. Ισα ίσα που σου λέω ότι εδώ μέσα σε εκτιμούμε πολλά άτομα για αυτό που κάνεις.

Οσο για να μου θυμισεις παλαιότερες συμπεριφορές δε χρειάζεται. Το φόρουμ είναι πολύ ήρεμο τώρα πλέον και τον λόγο τον γνωρίζουμε όλοι μας.

Τέλος πάντων, εφόσον δεν έπιασες τον γραφικό μου χαρακτήρα" σε αυτά που σου έγραψα, δεν θα μπω καν στον κόπο να σου τα εξηγήσω...."
                              Παραδοσιακός Ξενώνας "Χοροστάσι" στον Παρθενώνα (Σιθωνία) και σε υψόμετρο 320μ.Για διακοπές δίπλα στο βουνό και την θάλασσα ταυτοχρόνως.
                              Η Χαλκιδική....στα "πόδια" σας
                              WWW.HALKIDIKIPARTHENON.GR

Comment

Working...
                              X