Επειδη την περασμενη εβδομαδα ειχα ενα μικρο ατυχημα στην Αυστρια (πεφτοντας γυρισε το δαχτυλο του αριστερου χεριου - ριξη τενοντα) Θα ηθελα να μαθω τι γαντια υπαρχουν που να προστατευουν τα δακτυλα και τον καρπο.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Γαντια Snowboard
Collapse
X
-
Για τα δάχτυλα δεν είμαι σίγουρος πάντως για τον καρπό υπάρχουν πάρα πολλά μοντέλα από πολλές εταιρίες τα οποία περιλαμβάνουν μία ενίσχυση κατά μήκος της παλάμης η οποία προστατεύει το χέρι σου σε περίπτωση πτώσης και επιπλέον είναι και αφαιρούμενο για όταν δεν το χρειάζεσαι...
Η σειρά protection της <a href=http://www.levelgloves.com/snowgloves.htm" target="_blank">Level</a> είναι σχεδιασμένη για αυτό τον σκοπό.
Επιπλέον και η Burton έχει κάποια μοντέλα με προστασία για τον καρπό.Edited by: christoforos86 "
-
εγω πηρα εξτρα προστατευτικα...τα φορα μεσα απο τα γαντια...
θεωρω οτι ειναι καλυτερο αυτο γαιτι τα γαντια φθειρονται κλπ
ενω το εσωτερικο το κρατας...εγω ηδη αλλαξα δυο ζευγαρια γαντια...
αλλα προστατευει τον καρπο...γαι τα δαχτυλα δεν αθ το ελεγα
Snow is on my D.N.A.-ζητειται δουλεια στις Δολομιτικες Αλπεις
Comment
-
tatanga,και οι δυο αποψεις που σου λενε τα παιδια παραπανω ειναι απολυτως ακριβεις και σωστες.υπαρχουν γαντια με το λεγομενο κοκκαλο" στην παλαμη και τον καρπο που αφαιρειται πανευκολα και υπαρχουν και ξεχωριστα κομματια-wrist supports- για τον καρπο.στα δαχτυλα δυστυχως δεν μπορεις να βρεις καποιο προστατευτικο για τον απλο λογο του οτι θα σου περιοριζε τις κινησεις με τις δεστρες κλπ.περαστικα λοιπον και καλη αναρρωση
δες ενα site που εχει accesories για να παρεις ιδεα.και εμενα φιλοι απο το φορουμ μου το εμαθαν
www.bluetomato.com "
Comment
-
Level με κλειστα τα ματια. Το biomex τους ειναι πολυ καλο.
Burton δεν νομιζω αξιζουν.
Εναλλακτικα παρε ξεχωριστο προστατευτικο. Εχουν ολες οι μεγαλες εταιριες πχ Red, Pro Tec...
Υπάρχουν και ορθοπεδικα σε φαρμακεια.
Της Level ένα τετοιο καλο γαντι κανει 80+ euro. Εγω εχω το Fly και ειμαι ικανοποιημενος.
SUMMER NIGHTMARE
Comment
-
εγω ρε παιδια εχω βελει τα γαντια της μηχανης και κανω. σαν αποτελεσμα εχει πολυ καλυτερο απο ολα οσα αλλα ειχα δοκιμασει. Εχουν kevlar ενισυχεις και ειναι δερμα και goretex to ipoloipo.Βεβαια αυυτα με το περικαρπιο δεν τα εχω δοκιμασει. ξερετε κανενα μαγαζι να πουλαει αυτα τα level na ta dokimaso?
Comment
-
Αν θέλεις πάρε σε <a href=http://www.levelgloves.com/network/greece.htm" target="_blank">αυτόν</a> που είναι ο αντιπρόσωπος Ελλάδος και ρώτα σε ποιους δίνει στην Αθήνα,πιθανόν να σου πει και παραπάνω από έναν,για να δεις ποιος σε βολεύει καλύτερα.
Πάντως αυτό που λες ότι FD3S περί γαντιών μηχανής ισχύει μιας και οι απαιτήσεις προστασίας σε μηχανοκίνητα sport είνια πολύ περισσότερες,μην περιμένεις να βρεις γάντια snowboard με kevlar,το μόνο ίσως καλύτερο είναι το λεγόμενο "κόκκαλο" το οποίο μάλλον δεν απιτείται για τις ανάγκες μίας πτώσης με μηχανή,γι'αυτό μάλλον δεν έχω δει ούτε και εγώ γάντια μηχανής με wrist protection..Edited by: christoforos86 "
Comment

Comment