Δεν ήθελε η γυναίκα μου, αλλά και δούλευα Σάββατο... [i] Το μικρόβιο μαθαίνει γρήγορα!!!"
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Εκδρομή S/R στο Καρπενήσι
Collapse
X
-
Θελω να πιστευω πως δεν ειναι κατι σοβαρο "Originally posted by alex_mar
ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΤΟ ΜΙΚΡΟΒΙΟ ΠΟΥ ΚΑΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΞΕΘΑΡΕΥΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΑΤΑΚΙ ΧΤΥΠΗΣΕ ΤΟ ΠΟΔΙ ΤΗΣ [i]Αντε να δουμε.....
www.freerider.gr
Comment
-
ΤΟ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΠΟΥ ΠΟΝΟΥΣΕ ΜΕ ΠΑΡΑΚΑΛΑΓΕ ΝΑ ΤΗΝ ΑΦΗΣΩ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΦΗΝΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ Ε????
ΕΥΤΥΧΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΤΗΣ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ.
ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ ΤΗΝ ΠΙΕΣΑ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΣΤΙΓΜΗΝ ΦΟΒΗΘΗΚΑ ΟΤΙ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΑΤΗΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΕΙΧΑΝ ΠΙΑΣΕΙ ΝΑ ΝΕΥΡΑ ΤΗΣ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΠΟΥ ΕΠΕΡΝΕ ΤΟ ΠΙΑΤΑΚΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΕΡΝΕ ΝΑ ΤΣΟΥΛΑΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΜΕ V ΦΥΣΙΚΑ ΟΛΑ SUPER ΤΗΣ ΑΡΕΣΕ ΠΟΛΥ
Comment
-
Οταν λέμε ότι δεν χιονίζει με ΒΑ στο Καρπενήσι δεν σημαίνει ότι όντως δεν χιονίζει (δεν πέφτουν νιφάδες που φαίνονται κανονικά), αλλά δεν χιονίζει έτσι ώστε να δημιουργεί προβλήματα, αλλά επίσης δεν είναι και κανόνας. Ισχύει βέβαια αλλά...Η χιονόπτωση δεν είναι πάντα ποιοτική με ΒΑ, αλλά ούτε και συνεχής.
Ομως όταν βλέπουμε ένα μέλος να μεταφέρει μια εικόνα την οποία σχηματίζει από τις αναφορές φίλων που βρίσκονται εκεί και έρχονται άλλα μέλη και φίλοι να τις αμφισβητήσουν, επειδή δεν ξέρω κι εγώ γιατί, ε τότε καταντάει πολύ γραφικό και επικίνδυνο. Και λέω επικίνδυνο, όχι με την σημασία της λέξης, αλλά με την έννοια ότι προσπαθεί να δημιουργηθούν εντυπώσεις ή αρνητικές σε βάρος ενός μέλους, ή θετικές σε άλλη περίπτωση για κάποια πρόγνωση που έχει πέσει έξω και ντε και καλά θέλουμε να την στριμώξουμε για να την φέρουμε στα μέτρα μας.
Προσωπικά θεωρώ την όλη εικόνα που έδειξαν ορισμένοι απλά και μόνο μικροπρεπή, ατυχή και το κλείνω εδώ, λέγοντας ότι ουδέποτε από τη στιγμή που γράφτηκα σε αυτό το φόρουμ αμφισβήτησα και προσπάθησα να μειώσω ταυτόχρονα κάποιον σε καιρικά ζητήματα, καιρικές αναφορές και nowcast ειδικά, αλλά σέβομαι το καθετί σοβαρό που θα πει ο καθένας από εμάς. Και αυτό θέλω να γίνεται και από τους άλλους.Edited by: beach-snow
http://weatherparty.blogspot.gr/ Η καλύτερη εποχή μετά το χειμώνα, είναι απλά ο επόμενος χειμώνας!!!
Comment

Comment