Announcement

Collapse
No announcement yet.

Προσοχη!!!!!!!!!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Προσοχη!!!!!!!!!

Παρακαλώ να το προωθήσετε!

Φτάνει πια....

Εδώ και 10 ημέρες συμβαίνει κάτι παράξενο και εξωπραγματικό στην χώρα μας.
    Παρότι οι τιμές του πετρελαίου διεθνώς μειώθηκαν αισθητά και παραμένουν χαμηλά, η τιμή της βενζίνης στα πρατήρια αυξήθηκε κατά 10 περίπου λεπτά το λίτρο, σε όλα τα πρατήρια βενζίνης.
    Γιατί έγινε αυτό; Αυξήθηκε η τιμή του αργού; ΟΧΙ. Υπάρχουν αποθέματα που αγοράστηκαν με ακριβή τιμή; ΟΧΙ
    Τότε τι συμβαίνει;
    Είναι απλό:
    Μειώθηκαν 30-40% τα έσοδα των πρατηρίων από την πώληση πετρελαίου θέρμανσης λόγω της καλοκαιρίας.
    Η κυβέρνηση προσανατολίζεται να επαναφέρει το θέμα των ταμειακών μηχανών στα πρατήρια, για να μπορεί να ελέγχει τους τζίρους τους.
    Όλα αυτά όμως δεν αρέσουν στο καρτέλ των καυσίμων. Δεν θέλουν να μειωθούν τα έσοδα τους ούτε δραχμή και αποφασίζουν να αλλάξουν προς τα πάνω τις τιμές τους. ’λλωστε σε μια χώρα που αύξησε εν μια νυκτί το ΑΕΠ της κατά 25%, οι καταναλωτές δεν έχουν ανάγκη.
    Έτσι είναι όμως; Είμαστε πράγματι τόσο πλούσιοι; Είμαστε πράγματι τόσο πρόθυμοι να συντηρήσουμε το εισόδημα του καρτέλ από την δική μας τσέπη έτσι αβίαστα;
    Τι μπορούμε όμως να κάνουμε; Μπορούμε να αντιδράσουμε. Μπορούμε να δείξουμε σε αυτούς που βάζουν αβίαστα το χέρι στην τσέπη μας με το έτσι θέλω, ότι δεν είμαστε αγελάδες να μας αρμέγουν, είμαστε το χέρι που τους ταίζει...
    Την επόμενη Τετάρτη, 14 Μαρτίου 2007, μην βάλετε βενζίνη στο αυτοκίνητο σας. Αφήστε το σπίτι.. πάρτε το λεωφορείο...πάρτε το ποδήλατο...μοιραστείτε την διαδρομή με έναν φίλο σας... αλλά μην βάλετε βενζίνη... αφού είναι τόσο φθηνή και τα κέρδη του καρτέλ τόσα λίγα, δεν θα πάθει κανείς τίποτα. <?:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-comfficeffice" />"

ETSI RE FILE MIPWS KAI GINEI TIPOTA GIATI MAS EXOYN KATASTREPSEI

Comment

RE FILE APO POY EISAI TELIKA APO XALKIDA H APO BYTINA????????????

Comment

Λοιπόν εγώ μέσα δεν θα βάλω την Τετάρτη.... Αλλά τι θα γίνει?? Η την Τρίτη ή την Πέμπτη θα χρειαστεί να βάλουμε... ’ν δεν υπάρχει έλεγχος από το υπουργίο και καθημερινά να επιβάλλει πλαφόν δεν θα γίνει τίποτα. Εγώ πάντως ψάχνω και βάζω πάντα στο φθηνότερο, όχι επειδή κερδίζω και κανένα σημαντικό ποσό αλλά έτσι ως φιλοσοφία. Για να μήν στηρίζω τα ακριβά βενζινάδικα..

Comment

Originally posted by georgyboy

Λοιπόν εγώ μέσα δεν θα βάλω την Τετάρτη.... Αλλά τι θα γίνει?? Η την Τρίτη ή την Πέμπτη θα χρειαστεί να βάλουμε... ’ν δεν υπάρχει έλεγχος από το υπουργίο και καθημερινά να επιβάλλει πλαφόν δεν θα γίνει τίποτα. Εγώ πάντως ψάχνω και βάζω πάντα στο φθηνότερο, όχι επειδή κερδίζω και κανένα σημαντικό ποσό αλλά έτσι ως φιλοσοφία. Για να μήν στηρίζω τα ακριβά βενζινάδικα..
          Αυτή είναι κ η δύναμη που έχουμε ως καταναλωτές και λίγοι αντιλαμβάνονται...
          Γιατί αν το κάναμε όλοι, δε θα επεβίωναν οι κερδοσκόποι.

[i]
          "
          ΗΜΟΥΝ ΚΑΙ ΓΩ ΣΤΗ ΣΑΜΑΡΙΝΑ ΟΕΟ!
          Θεατρική Ομάδα Πολυτεχνείου

Comment

Eτσι ακριβως για να μαθουν

Comment

Kαταγωγη απο Βυτινα αλλα μενω Χαλκιδα απο το καλοκαιρι μετα το γαμο μου

Comment

βυτινα μαιναλαρα για παντα ετσι καλα τοβουνοσου εχει τα πιο εντυπωσιακα ελατοδαση θα ξερεις φυσικα αλλα δενχιονιζει πολυ τσαμπα το χουν το χιονοδρομικο νομιζω ενα στον αιλια που ειναι σαν αυγο δεν μπορουν να φτιαξουν γαμω την τυχη μου
                σας ποναει αλλα ο ταυγετος μετραει και τις περισσοτερες χιονουρες απο πελλοπονησο θα εχει.ταυγετοσ και καλαματιανος love for ever!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Comment

Originally posted by καλαματιανος
                  βυτινα μαιναλαρα για παντα ετσι καλα τοβουνοσου εχει τα πιο εντυπωσιακα ελατοδαση θα ξερεις φυσικα αλλα δενχιονιζει πολυ τσαμπα το χουν το χιονοδρομικο νομιζω ενα στον αιλια που ειναι σαν αυγο δεν μπορουν να φτιαξουν γαμω την τυχη μου
                  και ποιος θα πεει για σκι εκει πανω ρε μικρε; εγω εσυ και αλλοι 5-6 τρελοι θα παμε ειναι τεκειος νοτια και κραταει χιονι μονο σε χαραδρες δεν κανει ο αι λιας για χιονοδρομικο
                  la grave....

Comment

ρε σκιμαδ στο εχω πει και στο ξαναλεω ο ταυγετος εχει πιο πολυ χιονι απο χελμο και ζηρια παντα επισης ακομα και οι νοτιοδυτικες πλευρες του εχουν χιονι πιο πολυ απο χελμο επισησ παρε το αυτοκινητο σου και πηγαινε στον αγιο παντελεημωνα και κατσε και κοιταξε νοτια θα δεις τις βορειες πλευρες του αιλια και θα παθεις πλακα με το χιονι που εχουν σε σχεση με τον χελμο το σαββατο πηγα καλαβρυτα και σιγα το χιονι ενω ο ταυγετος ειχε πραμα οχι αστεια 90 στις 100 φορες περισσοτερο
                    σας ποναει αλλα ο ταυγετος μετραει και τις περισσοτερες χιονουρες απο πελλοπονησο θα εχει.ταυγετοσ και καλαματιανος love for ever!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Comment

ρε σκιμαδ στο εχω πει και στο ξαναλεω ο ταυγετος εχει πιο πολυ χιονι απο χελμο και ζηρια παντα επισης ακομα και οι νοτιοδυτικες πλευρες του εχουν χιονι πιο πολυ απο χελμο επισησ παρε το αυτοκινητο σου και πηγαινε στον αγιο παντελεημωνα και κατσε και κοιταξε νοτια θα δεις τις βορειες πλευρες του αιλια και θα παθεις πλακα με το χιονι που εχουν σε σχεση με τον χελμο το σαββατο πηγα καλαβρυτα και σιγα το χιονι ενω ο ταυγετος ειχε πραμα οχι αστεια 90 στις 100 φορες περισσοτερο
                      χιονοδρομικο εχει; δεν εχει τιποτα
                      la grave....

Comment

οχι ρε τα μαθες τα δυσσαρεστα ενα παιδι απο το σχολειο μου σκοτωθηκε με μηχανη στην κρητης και φιλλενηνων

Comment

οχι ρε τα μαθες τα δυσσαρεστα ενα παιδι απο το σχολειο μου σκοτωθηκε με μηχανη στην κρητης και φιλλενηνων
                          οχι σκοτωθηκε,το σκοτωσε μια ανιδεη που περασε το στοπ αουα απο φιλελληνων κριμα για το παλικαρη
                          la grave....

Comment

ton ηξερα ετρεχε ο μαλακας με 100 πηγαινε αλλιως θα την γλιτωνε και το μηχανακι δεν ηταν δικο του τι μηχανακι δηλαδη 250 κυβικα μηχανη ηταν και γαμω τα παιδια το μονο του ελαττωμα η ζουρλια γαι τα μηχανακια κριμα παντως κριμα

Comment

Working...
                            X