Announcement

Collapse
No announcement yet.

Gastein

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Gastein

Μολις γυρισα (Σαββατο) από Gastein

εμενα προσωπικα μου αρεσε παρα πολυ...αρκει να εισαι με αμαξι γιατι η καρτα πυο βγαζεις ειναι για μια ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΜΕΓΑΛΗΗΗΗΗ περιοχη γαι σκι με παρα πολλες επιλογες....

επιπλεον εχεις και τον παγετωνα dachtstein glacier...την ημερα που ανεβηκα εκει, ειχε 80χλμ αερα, -5 θερμοκρασια, και .... 400 εκ χιονι....

θα ανεβασω φωτο οταν μπορεσω....

Snow is on my D.N.A.-ζητειται δουλεια στις Δολομιτικες Αλπεις

βασικα πως ανεβαζω φωτο;;;

Comment

Originally posted by TURMS
      Μολις γυρισα (Σαββατο) από Gastein

εμενα προσωπικα μου αρεσε παρα πολυ...αρκει να εισαι με αμαξι γιατι η καρτα πυο βγαζεις ειναι για μια ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΜΕΓΑΛΗΗΗΗΗ περιοχη γαι σκι με παρα πολλες επιλογες....

επιπλεον εχεις και τον παγετωνα dachtstein glacier...την ημερα που ανεβηκα εκει, ειχε 80χλμ αερα, -5 θερμοκρασια, και .... 400 εκ χιονι....

θα ανεβασω φωτο οταν μπορεσω....

Comment

Ελα ρε ΤURMS μη μας ξενερώνεις ......................
        Φώτο θέλουμε ...για τις χιονομπαταρίες μας...

Ιmageshack.us διαλέγεις το αρχείο, upload, και μετά copy paste to link για φόρουμ στο snowreport....

’ντε και γρήγορα ....
        Περιμένουμε...
        ΗΜΟΥΝ ΚΑΙ ΓΩ ΣΤΗ ΣΑΜΑΡΙΝΑ ΟΕΟ!
        Θεατρική Ομάδα Πολυτεχνείου

Comment

στην βαση του Sportgastein...<a href=http://img248.imageshack.us/my.php?image=1000129ol9.jpg" target="_blank"></a>

απο το λιφτ, προς τα κατω, και προς τα πανω...

στην βαση του Dachtstein Glacier...δεξια απο την φατσα μου φαινεται η ενημερωση για τον παγετωνα...στις πιστες πανω, το χιονι εφτασε αισιως τα 400εκ...

στην κορυφη αναμεσα σε Dorfgastein και Gorssarl...
          "

Comment

δυστυχως μου βγαινουν μικρες οι φωτο...κατι κανω λαθος...παντως αυτες ειναι μονο οι 8 απο τις 117...επεται συνεχεια...

Comment

Φιλε,αν επιτρεπετε ποσα πληρωσες,ποσες μερες και τι περιλαμβανε το πακετο??

Comment

γυρω στα 700 και κατι..για 7 βραδια...αεροπορικα απο θεσνικη, αυτοκινητο, διαμονη και καρτα λιφτ...και ενοικιαση σανιδας...
                αλλα λιγο το παραεκανα...εκανα κ αρκετα περιττα εξοδα...εκανα αρκετες εκδρομες εκτος της περιοχης μου, δυο φορες νυχτερινο που ειναι εξτρα, και γενικως στο φαγητο θα ελεγα οτι καλοπερασα...και το παραεκανα με τις μπυρες...χαχαχαχαχ

Comment

αλλα μην ξεχναμε οτι η περιοχη εινια σχετικα φθηνη....και απο τα τρια χωρια εμεινα στο πιο μικρο και το πιο φθηνο...

Comment

το αυτοκινητο βγηκε φθηνο...φθηνοτερο απο οτι περιμενα...και το φαγητο...

Comment

α και προς αποφυγη παρεξηγησεων:
                      δεν ηταν πακετο απο πρακτορειο...τα εκλεισα ολα μονος μου μεσω ιντερνετ...τα παντα...δωματιο, αυτοκινητο, εισητηρια...
                      μην πηγαινετε σε πρακτορεια...βγαινουν ακριβοτερα...

Comment

Ευχαριστω φιλε!!!Πραγματι απο το ιντερνετ βγαινει πιο φθηνα.Αλλα το φοβαμαι λιγακι μην μου σκασει καμμια στραβη με την πιστωτικη και τρεχω μετα και δεν φτανω.

Comment

κοιτα...εγω μεσω πιστωτικης εκλεισα τα αεροπορικα...αλλα μπορουσες κ απο τα γραφεια της στο αεροδρομιο...
                          το δωματιο το πληρωσα μετρητοις...
                          μονο το αμαξι χρειαζεται απαραιτητα πιστωτικη...αλλα απο οσο ρωτησα ΚΑΜΙΑ εταιρεια δεν δεχεται χωρις πιστωτικη...

Comment

Μια λεπτομέρεια για το αυτοκίνητο(γιατί την πατήσαμε - ίδια ακριβώς εκδρομή), ρώτα-διευκρίνησε-απαίτησε να έχει χειμερινά λάστιχα αλλιώς πληρώνεις πρόστιμο (παράβαση του ΚΟΚ). Εμείς το αντιληφθήκαμε αργά και οταν τους ενοχλήσαμε μας είπαν να αγοράσουμε αλυσίδες και θα το έβγαζαν απο το λογαριασμό (το οποίο τελικά δεν έγινε). Κατα τα άλλα οι διαδρομές απίθανα πολλές και χορταστικές, νομίζω turms, θα ξετρελλάθηκες[i]"
                            ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΡΥΘΡΟΣΤΑΥΡΙΤΗΣ, ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΕΡΥΘΡΟΣΤΑΥΡΙΤΗΣ

Comment

Originally posted by wevetgr

Μια λεπτομέρεια για το αυτοκίνητο(γιατί την πατήσαμε - ίδια ακριβώς εκδρομή), ρώτα-διευκρίνησε-απαίτησε να έχει χειμερινά λάστιχα αλλιώς πληρώνεις πρόστιμο (παράβαση του ΚΟΚ). Εμείς το αντιληφθήκαμε αργά και οταν τους ενοχλήσαμε μας είπαν να αγοράσουμε αλυσίδες και θα το έβγαζαν απο το λογαριασμό (το οποίο τελικά δεν έγινε). Κατα τα άλλα οι διαδρομές απίθανα πολλές και χορταστικές, νομίζω turms, θα ξετρελλάθηκες[i]
                              το εψαξα πολυ για το ποια εταιρεια να διαλεξω οποτε ετυχε και το διαβασα οτι χρειαζονται αλυσιδες...
                              οντως πολυ καλη φαση...
                              εκανα πανω απο 1.000 χλμ...
                              χαχαχαχαχα"

Comment

Working...
                              X