Announcement

Collapse
No announcement yet.

Τελευταίο σκι για 2006. Κυ 03/03

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Τελευταίο σκι για 2006. Κυ 03/03

[i]Με μεγάλη μου λύπη πιστεύω ότι σήμερα ήταν η τελευταία φορά σκι για φέτος. Αν δεν κάνει κανένα καλό χιονιά μέσα στον Μάρτιο με καμιά 50αριά πόντους χιονόπτωση δεν μας βλέπω καλά. Σήμερα Καϊμάκ το χιόνι παγωμένο μέχρι τις 10, αρκετά μαλακό μέχρι τις 12 αλλά σούπα μετά. Πραγματικά μετά τις 12 κάναμε κατεβασιές μόνο και μόνο επειδή πιστεύουμε ότι δεν θα ξαναανέβουμε στα πέδιλα μας φέτος και ήταν σαν αγγαρεία. Το χιόνι μαρμελάδα και κολούσες παντού. Μάλιστα γύρω στις 1 πέτυχα και λακούβες όπου το νερό έφτανε στον αστράγαλο. Κρίμα. Πάντως με αρκετό κόσμο το ΧΚ λειτούργησε άψογα για τις παρούσες συνθήκες. Με αρκετό αέρα στην καρέκλα και ομίχλη κατα καιρούς ψηλά στην σαραντόβρυση η καρέκλα δούλεψε σχεδόν όλη μέρα.

Πάντως αν δεν κάνει καμία καλή χιονόπτωση εγώ δεν ξαναανεβαίνω. Δέν αξίζει. "

Θα συμφωνήσω απόλυτα... Η μόνη πίστα που κρατούσε αρκετά σκληρό χιόνι και αργότερα μαλακό ήταν η 4 (αυτή που κατεβαίνει από τα δεξιά της καρέκλας)... Για να επιστρέψεις στην βάση του χ.κ. έπρεπε να περάσεις με τεράστια προσοχή από ένα διάδρομο πλάτους 20-30 πόντων που είχε θανάσιμες πέτρες. Διαφορετικά έβγαζες τα πέδιλα και συνέχιζες... Όσο για τις λακούβες με το νερό, εγώ τις βρήκα πολύ διασκεδαστικές. Και τα πέδιλα έπλενες και έκανες και θαλλάσιο σκι...

Ακολουθούν φωτο
    Όλες οι μεγάλες αλήθειες ξεκίνησαν ως βλασφημίες...

Comment

Ορίστε και οι φωτογραφίες που υποσχέθηκα πιο πριν...

H 4 ήταν η μόνη αξιόλογη πίστα που άντεξε όλη τη μέρα
      [i]

Συμπέρασμα: Μία σεζόν που δεν άρχισε ποτέ έφτασε στο τέλος της

Κάποια σημεία με πέτρες εκτός των ορίων της πίστας

Η 2 στο μέσον της πριν το απότομο κομμάτι της, είχε γίνει σούπα από τις 10:30!

"

Comment

καλα πλακα κανετε? αυτο ειναι το πολυ το χιονι που εχει
        στο καιμακ?? Στη δευτερη φωτο δεν εχει ουτε 5 ποντους πατημενο χιονι...

Παμε για Θαλασσα...

Comment

Είναι εντυπωσιακό πως μέσα σε λίγες ώρες μπορείς από τους 80-90 να βρεθείς στους 5. Όλη η ζημιά έγινε την Τετάρτη με τον αέρα. Η ζέστη απλά το αποτελείωσε...
          Δεν πήγα Καιμακ αλλά η κρέμαση πρέπει να ήταν πολύ καλή!

Comment

Ακόμα είναι αρχές Μαρτίου. Θα ρίξει κι άλλο χιονάκι, έστω και λίγο. Μη στεναχωριέστε από τώρα [i]"

Comment

Originally posted by zermatt
              καλα πλακα κανετε? αυτο ειναι το πολυ το χιονι που εχει
              στο καιμακ?? Στη δευτερη φωτο δεν εχει ουτε 5 ποντους πατημενο χιονι...
              Αυτή η φωτο είναι από σημείο εκτός πίστας... Γενικότερα είχε χιόνι για αξιοπρεπές σκι μέχρι τις 10:30-11:00 και μετά μόνο στην 4.

Originally posted by alex_powder
              Δεν πήγα Καιμακ αλλά η κρέμαση πρέπει να ήταν πολύ καλή!
              Ούτε εγώ ανέβηκα Κρέμαση η οποία νομίζω ότι ήταν σε αναστολή λόγω της ομίχληςEdited by: Skier 2006

Comment

’νοιξε η Κρέμαση την Κυριακη????? Αφού ήταν σε αναστολή όλη μέρα...εκτός αν άνοιξε μετά τις 1-2 που έφυγα

Comment

βρέθηκα στο Καιμακ το σαββάτο.

Ομίχλή και αέρας έως τις 11 και μετα χαρά θεού.

’ψογο το χιόνι στην Κρέμαση και στην Κεντρική έως το ύψος του Συρόμενου.

Η Κρέμαση όλα τα λεφτα.Πολύ χίόνι και σκληρό.Μέχρι τις 2 το μεσημέρι που έκανα σκι special.

θα ακολουθήσουν photo και από το εκκλησάκι.

Comment

fantasteite sta alla xionodromika p k pio polu zesth exei k ligotero xioni...afhste paidia...sav/ko an rixei tpt twra...alliws!!
                    http://meteocam.gr/panorama/

Comment

Πάντως, μην εύχεστε να χιονίσει από εδώ και πέρα... ότι έχω δει από σπασίματα και ατυχήματα έχει γίνει άνοιξη με δηθεν" φρέσκο χιόνι.
                      Του χρόνου πάλι.."
                      Svalbard Polar Expedition

Comment

γιατι το λες αυτο;;;

Snow is on my D.N.A.-ζητειται δουλεια στις Δολομιτικες Αλπεις

Comment

Working...
                        X