Announcement

Collapse
No announcement yet.

Πως άρχισαν όλα...

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Πως άρχισαν όλα...

Τώρα που ησύχασαν κατά πολύ τα πνεύματα, θεωρώ πως μου αξίζει μια ευκαιρία για να σας πω κάποια πράγματα που δεν μπόρεσα τις προηγούμενες μέρες λόγω της αυξημένης έντασης.
    Κατ' αρχάς επειδή δεν έχω τόοοοσο χρόνο και δεν είμαι, καλώς ή κακώς όλη μέρα εδώ μέσα, δεν ήξερα αν το μέλος Boozer αν είναι άνδρας ή γυναίκα, παντρεμένη ή μη. Για την ακρίβεια πρώτη φορά είδα αναρτημένο ποστ της όταν μου απάντησε σε κάποιο σχόλιο που είχα κάνει για σχόλιο του Νίκου Δήμου. Η κα Boozer απαντάει, με πολύ όμορφο τρόπο, ως εξής :

Boozer: «Καταπληκτικός πραγματικά! έχεις την αίσθηση ότι είναι επαγγελματίας ερασιτέχνης... και ότι δεν έχει υπάρξει ποτέ παιδί, αν και οι προτάσεις του είναι σαφής και κοφτές σαν να διαβάζει κανείς έκθεση από γυμνασιόπαιδο με πλούσιες εμπειρίες.»
    Πρόσεξα την φωτογραφία! Δεν ήξερα καν το τι κρύβεται πίσω από αυτήν – ο κάθε ένας μας εξάλλου μπορεί να βάλει όποια φώτο θέλει και να δηλώσει ότι θέλει- και απαντάω καπάκι αναφερόμενος στην φωτογραφία ΠΑΝΤΑ:

Nikitaras: Boozer στην φωτογραφία είσαι όντως εσύ ή τζάμπα χώρισα? Λολ

Από την πρώτη στιγμή λοιπόν, με το λολ, κατέστησα σαφές στην Boozer, αλλά και στο κάθε σκεπτόμενο ον το οποίο είναι μέλος μας, ότι κάνω πλάκα. Το μέλος Boozer το κατάλαβε πολύ καλά αυτό –αν και στη συνέχεια εδήλωσε συντετριμμένη από την σεξουαλική επίθεση- και απαντάει ως εξής

Boozer: από όσες κι αν χωρίσεις, δεν χωρίζω εγώ !!!

Nikitaras: Χμμμμ....μην είσαι απόλυτη! Εκτός και αν έχεις βρει το άλλο σου μισό! Έχεις?

Σε αυτό το σημείο, κοιτάξτε και το αρχικό ποστ, παρεμβαίνουν και άλλα μέλη στο ίδιο πάντα κλίμα του χαβαλέ. Γιατί όχι? Το Σάββατο εκείνο ήταν υπέροχο! Η Boozer απαντάει με ΠΕΝΤΕ ΔΥΝΑΤΑ ΓΕΛΙΑ αναφερόμενη στα είδη τιμωρίας που θα μου επέβαλε. Μου έδωσε γερή πάσα για συνέχεια, ενώ αν ήθελε το έκοβε εκεί!!!!!!! Μέχρι εκεί δηλαδή όλα καλά!!!!!

Boozer:Μου την πέφτεις δημοσίως ή είσαι περίεργος; γιατί η τιμωρία είναι διαφορετική

Παρεμβαση και από άλλα μέλη, πάντα σε χαβαλέ στυλ. Απαντάω ανυποψίαστος με γέλιο!

Nikitaras! Σου την πέφτω δημοσίως! Τιμώρησέ με ιδιωτικώς!
    Εν συνεχεία έχουμε παρεμβολή από ton Turms , και ψιλομπέρδεμα, ανατρέξατε στο αυθεντικό, και η Κα Boozer μες την καλή χαρούλα δίνει στον Turns μαθήματα χορογραφίας ή κινησιολογίας σαν την Εβελίνα Παπούλια….

Boozer: Eγώ στο είπα Turms σταμάτα το κούνημα ... και εσύ ζαλίζεσαι και ζάλισες και τον dnikitaras!!!

Μέχρι εδώ όλα καλά λοιπόν. Όλα τέλεια. στην συνέχεια ακολουθεί αυτό για το οποίο έγιναν όλα…Σχόλιο για το στήθος του μοντέλου της φωτογραφίας. Στο τέλος έβαλα πάλι το λολ για να καταλάβει ότι κάνω πλάκα αλλά μάταια.

Nikitaras: Εσύ με ζάλισες....Μις Σιλικόνη 2007. Τεσσάρα είναι?

Την συνέχεια την γνωρίζουμε! Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ο τσάκαλος, ώστερα από 5 ατελείωτες ώρες σκοτεινής προς εμέ οργής στέλνει κάτι σχετικό με την σεξουαλική παρενόχληση του σεισμού στο ειδυλλιακό τοπίο της Αράχωβας….

ωραια τα λεει,....ασ πει καποιος στο παλικαρακι οτι απλα η αραχωβα εχει χτιστει στο καλυτερο σειμιο της περιοχης και παρα το υψομετρο της προστατευεται τελεια απο τον παρνασσο που αποροφαει ολη σχεδον την δυναμικη..
    σοφος ο λαος επελεξε σε δεκαδες περιοχες το πιο <υσηχο λιμανακι για να στεγασει τα ονειρα του>

Επεξεργασμένο από ΓΙΑΝΝΗΣ - 23/2/2007 8:23μμ

Αυτά για την ιστορία για όσους δεν είχαν χρόνο ή τα άκουσαν αλλιώς. Κα Boozer δεν γνωρίζω εάν με διαβάζεται, συγγνώμη και πάλι, νόμιζα ότι είχατε καταλάβει ότι έκανα πλάκα, τελικά έκανα λάθος, όλα αυτά όμως τα έγραψα για να δουν όλοι πόσο εύκολα μπορεί να πέσει στο σφάλμα του λάθους ο οποιοσδήποτε.

Φιλικότατα Δημήτρης
    Προσδοκώ Κατάψυξη Ζωντανών

θελω να πιστευω πως ηταν ενα ατυχες συμβαν. και οι δυο σας εχετε χιουμορ και πολυ μυαλο. οποτε πειτε τελος καλο ολα καλα. και αν θελει και η βοοζερ να γυρισει στη παρεα μας θα ηταν πολυ καλα.

[i]"

Comment

Φυσικά ήταν κάτι το ατυχές,η κα Boozer είναι πάντα ευπρόσδεκτη στην παρέα μας! [i]"
      Προσδοκώ Κατάψυξη Ζωντανών

Comment

Δημητρη...
        γιατι ανακυκλωνομαστε στο ιδιο ληξαν θεμα???
        Το κουρασαμε παρα πολυ.
        www.YouWeather.com

Life is an adventure!

Comment

Working...
        X