ΒΑΛΕ ΦΩΤΟ, ΒΑΛΕ......ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ? ΘΑ ΒΟΛΕΥΤΟΥΜΕ ΜΕ ΑΥΤΕΣ....ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΑΥΞΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΩΤΟ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΑΡΧΕΙΟ....[i]"
Παραδοσιακός Ξενώνας "Χοροστάσι" στον Παρθενώνα (Σιθωνία) και σε υψόμετρο 320μ.Για διακοπές δίπλα στο βουνό και την θάλασσα ταυτοχρόνως.
Η Χαλκιδική....στα "πόδια" σας
WWW.HALKIDIKIPARTHENON.GR
Κατερίνα από φωτογραφίες καλά πάμε να είχαμε και λίγο στη πράξη καλά θα ήταν
κάπου εδώ να πω και γω με τη σειρά μου ότι πήγε κουβά η σεληνοπρόβεψη για 3-5/3 που είχα κάνει εδώ και κανά εικοσαήμερο
και επειδή δεν σταματώ να ελπίζω πάμε για τα επόμενα 11-14/3
Ασε, οσο σκεφτομαι οτι εχουμε πεσει εξω!!!! Μακαρι απο τις 11 να γινει η αλλαγη! Εγω βασικα πιστευω γυρω στις 9 του μηνα να δουμε τις αλλαγες....
Ευχομαι να μη πεσουμε εξω, γιατι δε μας βλεπω καλα [i] "
κάπου εδώ να πω και γω με τη σειρά μου ότι πήγε κουβά η σεληνοπρόβεψη για 3-5/3 που είχα κάνει εδώ και κανά εικοσαήμερο
Φίλε μου δεν πάει καθόλου κουβά η σεληνοπρόβλεψη. Εκείνο το διάστημα θα έχουμε απλά στροφή των ανέμων απο νοτιάδες σε βοριάδες και μια πτώση της θερμοκρασίας κατα 4-5 βαθμούς στην ανατολική Ελλάδα κυρίως. Οπότε έστω και αυτό είναι μια αλλαγή, παρόλο που δεν θα έχουμε φαινόμενα, ελπίζω απλά να είναι η πρόγευση αυτή και να γίνει το καλό μπαμ μετά τις 11.
Φίλε μου δεν πάει καθόλου κουβά η σεληνοπρόβλεψη. Εκείνο το διάστημα θα έχουμε απλά στροφή των ανέμων απο νοτιάδες σε βοριάδες και μια πτώση της θερμοκρασίας κατα 4-5 βαθμούς στην ανατολική Ελλάδα κυρίως. Οπότε έστω και αυτό είναι μια αλλαγή, παρόλο που δεν θα έχουμε φαινόμενα, ελπίζω απλά να είναι η πρόγευση αυτή και να γίνει το καλό μπαμ μετά τις 11.
Ναι αυτό θέλω να πιστεύω το καλό θα γίνει δε μπορεί καλές ενδήξεις υπάρχουν και για αργότερα από την παραπάνω ημερομηνία ακόμη και για Απρίλη ή και ακόμη αργότερα για Μαίο αλλα λόγω του προχωρημένου της εποχής δε μπορούμε πλέον να περιμένουμε κάτι σοβαρό από άποψης χιονιού μιλάω ( αλλά και η 4/11 εκτός εποχής δεν ήταν )[i]"
Έτσι είναι και αν υπάρχουν οι κατάλληλες συνθήκες ακόμα και Μάιο χιονίζει στα πεδινά αν θέλει, απλά δεν έχει τύχει τα τελευταία χρόνια κάτι τέτοιο. Όμως παλιότερα εγω έχω ακούσει οτι είχε γίνει απο γιαγιάδες και τέτοια, για χιόνια στα πεδινά δεν ξέρω αλλά σίγουρα υπήρχε χειμωνιάτικο κρύο και άναβαν θέρμανση μέχρι και μέσα Μαίου.
Comment