Announcement

Collapse
No announcement yet.

Μπραβο μας

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Μπραβο μας

Αυτο ειναι φορουμ καιρου? Μπραβο μας. Πως τα καταφερνουμε ετσι? Να πω την γνωμη μου? Αλλα θα ειναι μεγαλη και θα πονεσει ολους μα ολους. Και παλι ενα μπραβο μας[i]"

κάθε φορά όλο κάτι θες να πεις και δεν το λες,μετά το ξεφουρνίζεις όμως άντε πές τω ρε Γιάννη!!!! [i]"

Comment

Originally posted by dirfi
      Αυτο ειναι φορουμ καιρου? Μπραβο μας. Πως τα καταφερνουμε ετσι? Να πω την γνωμη μου? Αλλα θα ειναι μεγαλη και θα πονεσει ολους μα ολους. Και παλι ενα μπραβο μας[i]
      ΟΛΟ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΝΟΙΓΕΙΣ ΡΕ ΑΚΥΡΕ"
      ΠΑΟΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Comment

πες τη Γιαννη!!!
        sigpic

Comment

αναλογο ποστ ανεβασε το SNOWREPORT ΟΤΑΝ ΖΗΤΗΣΕ Ο ΕΡΜΗΣ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ.ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΑΦΟΥ ΕΛΛΕΙΠΕ Ο ΕΡΜΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΚΑΝΕΝΑΣ
          καμερα στον ευξεινο 420m τις ημερες με ενδιαφερον μονο http://dionisos.pblogs.gr/

Comment

Μου αρεσει που εισαι και moderator Γιαννη.... Και ναι, αυτο το γραφω ειρωνικο! Ο τροπος σου ειναι προκλητικος, αναιδης, ειρων και πιστευω οτι αυτο το post το εκανες για να δημιουργησεις εντυπωσεις και τιποτα αλλο. Δε πιστευω οτι τηρεις τους κανονες του φορουμ, αλλα και ουτε οτι βαζεις σε ταξη αυτους που ειναι ταραξιες....
            Αλλωστε στο θεμα που εγινε η ολη ιστορια δε βγηκες να υποστηριξεις την Αννα πουθενα... Παρολο που απαντας σε καποιο θεμα οπως αυτο:

ωραια τα λεει,....ασ πει καποιος στο παλικαρακι οτι απλα η αραχωβα εχει χτιστει στο καλυτερο σειμιο της περιοχης και παρα το υψομετρο της προστατευεται τελεια απο τον παρνασσο που αποροφαει ολη σχεδον την δυναμικη..
            σοφος ο λαος επελεξε σε δεκαδες περιοχες το πιο <υσηχο λιμανακι για να στεγασει τα ονειρα του>

Επεξεργασμένο από ΓΙΑΝΝΗΣ - 23/2/2007 8:23μμ "

Εκεινη την ωρα μπροστα στα ματια σου γινοταν η ολη ιστορια... Δε βγηκες ομως να γραψεις κατι. Περιμενες να διαμαρτυθει η κοπελα και μετα να κανεις τον τροχονομο, που ουτε και αυτο εκανες ακριβως.... Απλα εκανες ban τον "κακο" Νικηταρα που εκανε πλακα.
            Οσο για τους κανονες... Τους εχεις να μη γραψω που!
            Οταν το Σαββατο βγηκες και εγραφες τα ονοματεπωνυμα των παιδιων, νομιζεις οτι τηρουσες τους κανονες; Νομιζω οτι εισαι moderator και πρεπει να μας προστατευεις, αλλα καθε αλλο παρα αυτο κανεις και φυσικα εκανες το Σαββατο. Αν δε κανω λαθος εβγαλες προσωπικα δεδομενα... Λοιπον, τι εχεις να πεις γι' αυτο;
            Φυσικα ξερω οτι ολα τα εχεις κανει edit, οποτε τωρα δεν φαινεται τιποτα...
            "
            καιρομανια!!!!!

Comment

Τωρα το γραφω στο world και θα το κανω copy paste μολις τελιωσω ρε Γιωργο. Οσο γιαυτο που λες Μιμη τι να σου απαντησω τωρα. Ειμαι απο τα παλαιοτερα μελη αυτου του φορουμ (5 χρονια) και νοιαζομαι γιαυτο

Comment

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΕΛΑ CHAT
                ΠΑΝΕ ΟΙ ΧΕΙΜΩΝΕΣ!! ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΜΕ ΤΑ 10 ΜΕΤΡΑ ΧΙΟΝΙ!!

Comment

ΚΑΝΕΙΣ ΛΑΘΟΣ!!!ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΚΑΤΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ.Η ΒΟΟΖΕΡ ΜΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ Π.Μ. ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΟΠΟΤΕ 1ο ψεμμα
                  2)και το δικο μου επιθετο γραφτηκε εδω πολλες φορες απο τον ερμη και ειναι ακομη γραμμενο..δεν ντρεπομαι!!
                  3)κανονας¨΄οταν θιγεται μελος και σου ζητα(και εχει δικιο με αυτα που διαβασα) τοτε γινεται προσωρινα βαν.
                  4)ποτε θα με συνχωρεσεις που ειπα οτι τα μερομηνια ειναι ανοησιες??????σε καθε ευκαιρια εμφανιζεσαι απο το πουθενα!!! [i] το οτι ειμαι μοντ δεν σημαινει οτι πρεπει να δεχομαι τα φεγγαρια σου σωστα??εχω αποψη δεν εγινα μοντ για να μην γραφω,εχει αλλους γ αυτη την δουλεια!αλλωστε ο φιλος σου ερυθραια μπιτσ εδωσε την καταλληλη απαντηση για τα μερομηνια σου σημερα!!!!"
                  καμερα στον ευξεινο 420m τις ημερες με ενδιαφερον μονο http://dionisos.pblogs.gr/

Comment

Γουσταρουμε πολυ σημερα απο οτι βλεπω...
                    www.YouWeather.com

Life is an adventure!

Comment

2 ποστ ενα για ερμη και ενα για τον κλεαρχο απο το σνοουριπορτ για αιτημα διαγραφης τους.οποτε επρεπε να γινει το ιδιο για την ΒΟΟΖΕΡ δεν θα το εκρυβα λοιπον παρ οτι 5-6 ηθελαν

Comment

ΧΟΝΤΡΟΣ ΚΑΒΓΑΣ ΒΡΩΜΑΕΙ... ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ.....
                        ειμαι ευτυχισμενη ειναι χειμωνας!!!!!!!!

Comment

ΤΡΕΛΛΑ
                          [i]"
                          ΠΑΝΕ ΟΙ ΧΕΙΜΩΝΕΣ!! ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΜΕ ΤΑ 10 ΜΕΤΡΑ ΧΙΟΝΙ!!

Comment

Αφιερωμένο τραγουδάκι στο φόρουμ:
                            και έχεις χάσει το νόημα"

Sorry για το άσχετο του θέματος
                            "

Comment

Γιάννη λυπάμαι που θα σου το πω, αλλά έχεις κάνει άνω κάτωο το φόρουμ. Κλείσε το θέμα, γιατί έχει πάρει άσχημη τροπή και δεν συμφέρει κανέναν ειδικά εσένα.

http://weatherparty.blogspot.gr/
                              Η καλύτερη εποχή μετά το χειμώνα, είναι απλά ο επόμενος χειμώνας!!!

Comment

Working...
                              X