[i]

"μπραβο" στους υπευθυνους του site!!!!
η σελίδα, μία απο της πιο δημοφιλής, εχει την πιο "εγκυρη και αμερολυπτη" ενυμέρωση προς όλους τους αναγνώστες της!
ειμαι σίγουρος ότι "καμαρώνεται"
, μια και τα πέρνεται "χοντρά" για να κάνεται αυτό που διαβάζουμε καθημερινά!
θεωρό ότι απο την στιγμή που υπάρχει πολύς κόσμος που σας εμπιστεύται και σας παραχωρεί τα προσωπικά του δεδομένα, έχεται υποχρέωση, εαν θεωρήτε τους εαυτους σοβαρούς επαγγελματίες, να των ενημερώνεται σωστά για την κατάσταση που υπάρχει σε όλα τα χ/κ της χώρας μας και όχι να τον κατευθήνεται.
π.χ. δεν υπάρχει ούτε μία αναφορά για το χ/κ του φαλακρού!
και μην μου απαντήσει κάποιος ότι υπάρχουν τα σχετικά links!!!
αλλά έτσι τα καλήτερα πάντα θα τα ζυλεύουν και θα τα σαμποτάρουν!!
ντροπή απο εμάς προς εσάς,

μπράβο απο εσας προς τους εαυτούς σας μια κάνετε "καλά" τη δουλεία σας

όσο έχουμε λόγο σε αυτό το site, την δουλεία σας θα την κάνουμε εμείς ενημερώνωντας άπαντες για το χ/κ που έχει 20+ φυσικές πίστες και καμοία 10 αναβατήρες!!!
με εκτίμηση
Καλλίας ’γγελος"

"μπραβο" στους υπευθυνους του site!!!!
η σελίδα, μία απο της πιο δημοφιλής, εχει την πιο "εγκυρη και αμερολυπτη" ενυμέρωση προς όλους τους αναγνώστες της!
ειμαι σίγουρος ότι "καμαρώνεται"
, μια και τα πέρνεται "χοντρά" για να κάνεται αυτό που διαβάζουμε καθημερινά! θεωρό ότι απο την στιγμή που υπάρχει πολύς κόσμος που σας εμπιστεύται και σας παραχωρεί τα προσωπικά του δεδομένα, έχεται υποχρέωση, εαν θεωρήτε τους εαυτους σοβαρούς επαγγελματίες, να των ενημερώνεται σωστά για την κατάσταση που υπάρχει σε όλα τα χ/κ της χώρας μας και όχι να τον κατευθήνεται.
π.χ. δεν υπάρχει ούτε μία αναφορά για το χ/κ του φαλακρού!
και μην μου απαντήσει κάποιος ότι υπάρχουν τα σχετικά links!!!
αλλά έτσι τα καλήτερα πάντα θα τα ζυλεύουν και θα τα σαμποτάρουν!!
ντροπή απο εμάς προς εσάς,

μπράβο απο εσας προς τους εαυτούς σας μια κάνετε "καλά" τη δουλεία σας

όσο έχουμε λόγο σε αυτό το site, την δουλεία σας θα την κάνουμε εμείς ενημερώνωντας άπαντες για το χ/κ που έχει 20+ φυσικές πίστες και καμοία 10 αναβατήρες!!!
με εκτίμηση
Καλλίας ’γγελος"

που εχει το ΧΚΦ.
Comment