Announcement

Collapse
No announcement yet.

deksi i aristero podi?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

βασικα δοκιμασε...κ εγω το δεξι βαζω οταν κοντραρω αλλα το αριστερο με βολεψε...αφιερωσε μερικες φορες που θα πας στα χιονια στο να βρεις το μπροστα ποδι, τις μοιρες κλπ κλπ

Snow is on my D.N.A.-ζητειται δουλεια στις Δολομιτικες Αλπεις

Comment

Όσοι γνωρίζουν σουαχίλι μπορούν να ενημερωθούν, για το πιο πόδι βάζεις μπροστά και για άλλες χρήσιμες πληροφορίες, από το παρακάτω site:
      http://snowboarding.about.com/index.htm
      Hasta La Muerte

Comment

στο manual τον σανιδιων της burton λεει το κλασικο κολπο με το σπρωξιμο απο πισω.

Παντως αυτο μ ετην μπαλα δεν το ηξερα οτι το δυνατο ποδι ειναι οχι αυτο που κλωτσας αλλα το αλλο που κρατας ισοροποια...

Να ζητησω και εγω την βοηθεια σας επι της ευκαιριας στο θεμα.Πριν απο λιγο καιρο ανεβηκα με την αδερφη μου για snowboard στο βουνο. Πρωτη της φορα και την εβλεπα οτι ενω οι ρυθμισεις στις δεστρες της τις βαλαμε για αριστερο ποδι μπροστα εκεινη πιγαινε με το δεξι. Οσο μπροουσε να παει δλδ για πρωτη φορα.

Λετε να τις αλλαξω τις ρυθμισεις και να τις βαλω το δεξι μπροστα, ή να την αφησω να το παλευει ετσι?Edited by: FD3S

Comment

Ναι, να της κάνεις την αλλαγή και αν όντως το σώμα της λειτουργεί καλύτερα με το δεξί μπροστά θα φανεί αμέσως.
          Hasta La Muerte

Comment

ετσι λεω να το παω και εγω. το θεμα αντε να δουμε θα κρατησει το χιονι για λιγο ακομα!

Comment

Working...
            X