Χωρις να μπορω να βοηθησω τον φιλο που εγραψε ενα παρομοιο θεμα εχω και εγω ενα παρομοιο προβλημα με την μποτα μου.
Ειναι η μποτα Burton Moto 2005.Ειναι τριτος χρονος που την χρησιμοποιω και δεν ειναι πολυ σκληρη.Το ποδι μου μεσα κουνιεται,κυριως οταν στριβω,(το imprint με το ποδι μου ανασηκωνεται και δεν ειναι σταθερο), με αποτελεσμα να εχω το response που θελω και να στριβω ακριβως την στιγμη που θελω εγω.
Τωρα τι συμβαινει ομως?
-Εχει λιωσει η μποτα?
-Δεν ειναι οσο σκληρη την χρειαζομαι εγω?
-Δεν δενω δυνατα την μποτα στις δεστρες?
-Ή κατι αλλο?
Επισης πολυ συχνα με πιανει πονος στο πελμα μου , κυριως στο εσωτερικο της καμαρας του ποδιου.Εχω ακουσει και πολλους να παραπονιουνται για αυτο.Τι συμβαινει τελικα?
ΤΙ ΜΠΟΤΕΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ?
ΠΟΙΑ ΤΑ + ΚΑΙ ΤΑ - ?
Ειναι η μποτα Burton Moto 2005.Ειναι τριτος χρονος που την χρησιμοποιω και δεν ειναι πολυ σκληρη.Το ποδι μου μεσα κουνιεται,κυριως οταν στριβω,(το imprint με το ποδι μου ανασηκωνεται και δεν ειναι σταθερο), με αποτελεσμα να εχω το response που θελω και να στριβω ακριβως την στιγμη που θελω εγω.
Τωρα τι συμβαινει ομως?
-Εχει λιωσει η μποτα?
-Δεν ειναι οσο σκληρη την χρειαζομαι εγω?
-Δεν δενω δυνατα την μποτα στις δεστρες?
-Ή κατι αλλο?
Επισης πολυ συχνα με πιανει πονος στο πελμα μου , κυριως στο εσωτερικο της καμαρας του ποδιου.Εχω ακουσει και πολλους να παραπονιουνται για αυτο.Τι συμβαινει τελικα?
ΤΙ ΜΠΟΤΕΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ?
ΠΟΙΑ ΤΑ + ΚΑΙ ΤΑ - ?

)"
Πηρα ολοκαινουργιο εξοπλισμο Burton φετος και πηρα και μποτες τις Custom. Φτηνες ξερω.
</a>"
Comment