Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΜΠΟΤΕΣ +/-

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ΜΠΟΤΕΣ +/-

Χωρις να μπορω να βοηθησω τον φιλο που εγραψε ενα παρομοιο θεμα εχω και εγω ενα παρομοιο προβλημα με την μποτα μου.

Ειναι η μποτα Burton Moto 2005.Ειναι τριτος χρονος που την χρησιμοποιω και δεν ειναι πολυ σκληρη.Το ποδι μου μεσα κουνιεται,κυριως οταν στριβω,(το imprint με το ποδι μου ανασηκωνεται και δεν ειναι σταθερο), με αποτελεσμα να εχω το response που θελω και να στριβω ακριβως την στιγμη που θελω εγω.
    Τωρα τι συμβαινει ομως?
    -Εχει λιωσει η μποτα?
    -Δεν ειναι οσο σκληρη την χρειαζομαι εγω?
    -Δεν δενω δυνατα την μποτα στις δεστρες?
    -Ή κατι αλλο?

Επισης πολυ συχνα με πιανει πονος στο πελμα μου , κυριως στο εσωτερικο της καμαρας του ποδιου.Εχω ακουσει και πολλους να παραπονιουνται για αυτο.Τι συμβαινει τελικα?

ΤΙ ΜΠΟΤΕΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ?
    ΠΟΙΑ ΤΑ + ΚΑΙ ΤΑ - ?
    ---------@#$%^&

sto sigekrimeno thema mporei na se voithisei o royale pou einai maniakos me oti exei sxesh me burton opws episeis kai o filos mou o ilioupolitis pou den thimamai ton nick tou(sorry file).Any way kai oi dyo eixan ayth th mpota kai eixan ta idia parapona me esena geniak thn xaraktirisan ws apo tis pio mufa mpotes ths burton.An kai esy thn exeis 3 xronia,kai 3 xronia mia sxedon malakh mpota apo to ergostasio den krataei einai kairos na thn allaxseis,Oi sklires mpotes kratane pio poly alla exoun alla mionektimata.Genika h mpota den prepei na se kourazei kai prepei to podi sou na einai apolytos stathero +/- den mporw na sou pw giati ola ayta einai ipokimenika
    Oti nanai re paidia kai ta myala sto mplenter!!!!!

Comment

Οποτε φιλε μου Royale το γαντι πεφτει σε σενα.Περιμενω νεα σου.
      Οσο για την πιο χαλια μποτα συμφωνω και εγω anastazio83
      ---------@#$%^&

Comment

Δεν είναι μόνο ο Νίκος ο μανιακός της Burton [i]
        (που χάθηκε?)
        Κι εγώ ασχολούμε αλλά όχι και μανιακός
        Λοιπόν.
        Πόνος στο πέλμα:
        Λάθος μπότα (πιό σκληρή απ'όσο χρειάζεσαι) ή πολύ σφιχτή δέστρα (ώστε να μην κυκλοφορεί το αίμα) ή μεγάλη κάμαρα που δεν εφίπτει σωστά με την μπότα.
        Το πρώτο μάλλον αποκλείεται αφού η μπότα σου είναι μαλακή. Προσωπικά όμως τις φτηνές Burton τις έχω για πέταμα (προσωπική άποψη πάντα)
        Η μπότα σου είναι μεγαλύτερη από το πόδι σου.
        Λογικά θα έχει ανοίξει λίγο. Γι'αυτό πάντα πέρνουμε το σωστό νούμερο κι όχι αυτό που νομίζουμε ότι φοράμε στα αθλητικά παπούτσια
        Η μπότα πρέπει να αγκαλιάζει τελείως το πόδι σου.
        Εγώ είχα παλιά τις Βurton Freestyle και την επόμενη χρονιά τις άλλαξα. Και πήρα τις θεικές, αγαπημένες, λατρευτές, χιλιοταλαιπωρημένες 32 306 που αποδείχθηκαν πολύ σκληρές για να πεθάνουν. (παραπεμπόντως είναι σκληρές και δεν θα συμφωνήσω με τον Αναστάσιο ότι έχουν μειονεκτήματα)
        Jini το καλύτερο που έχεις να κάνεις αφού έχεις τις μπότες 3 χρόνια, είναι να τις αλλάξεις. Πάρε μια σωστή μπότα και για να αποφύγεις πόνους στο πέλμα, μην ξεχνάς να σφίγεις σωστά την μπότα αλλά τις δέστρες όχι τέρμα. Αν νιώθεις ότι δεν έχεις σωστό έλεγχο στο ride, μπορείς στην κατεβασιά να τις σφίγγεις τέρμα και στο λιφτ να τις χαλαρώνεις αρκετά (τόσο ώστε να μην βγει το πόδι σου και κυκλοφορεί μια αδέσποτη στη πίστα )"

SUMMER NIGHTMARE

Comment

Xereto , ego ime o ilioupolitis!!
          Lipon ixa tis idies botes moto05 k fenomenika itan mia xara , meta apo kamia 15 fores apodixtikane petamena lefta!
          I bota ftei min to psaxnete giati tora pou exo kani idi 10 fores me tis kenourgies mou Northwave sl katalava ti pai na pi sosti Bota!
          Pote ksana Burton bota mono sanida giati sto telos oti kolopetra na exi kato i bota meni mia xara , isanida iparxi gia na ti skizis!
          UR 2 good to be 4gotten sucka!

Comment

to jini ki egw lew na pame twra stis ektpwseis logo season na agorasoume alles botes

giati den mas vlepw kala!!

oi nitro ti lene?

Comment

Συμφωνω φιλαρακι γιατι η κατασταση δεν παει αλλο?
              panagiotis you always help!!!Απο ολα αυτα που λες βγαζω και εγω το συμπερασμα οτι συμβαινει αυτο διοτι σφιγγω αρκετα τις Μαλακες μποτες για να ειναι οπως το χρειαζομαι...
              ---------@#$%^&

Comment

και εγω το εχω αυτο...αλλα φταιει οτι οι μποτες εινια λιγο μεγαλες...
                το διορθωσα λιγο με 2 ζευγαρια καλτσες...και κανω οπως ειπε ο φιλος...στο κατεβασμα τερμα σφιξιμο οι δεστρες...μετα τις χαλαρωνω....

Snow is on my D.N.A.-ζητειται δουλεια στις Δολομιτικες Αλπεις

Comment

Ρε παιδια εγω που αντιμετωπιζω τα ιδια προβληματα με ολοκαινουργιο εξοπλισμο και μονο δυο session μηπω ειμαι υπερβολικος ή αγυμναστο? Πηρα ολοκαινουργιο εξοπλισμο Burton φετος και πηρα και μποτες τις Custom. Φτηνες ξερω.

Εχω αντιμετωπισει ακριβως τα ιδια προβληματα με μονο δυο session που εχω κανει. Η μποτα η πισω που τραβαει και το πιο ζορι μετα απο μερικες καταβασεις ειναι χαλαρη και την μπροστα με επιανε πολυς πονος στο πελμα σε κατι φασεις κυριως προς το τελος της μερας.

Comment

κοιτα...
                    η μποτες χαλαρωνουν μετα απο λιγο...
                    κ εγω μετα απο 2-3 κατεβασιες τις ξανασφιγγω...αυτο γαι το πελμα ειναι μαλλον επειδη σφιγγες πολυ τις δεστρες...

Snow is on my D.N.A.-ζητειται δουλεια στις Δολομιτικες Αλπεις

Comment

salomon f20!!! A L L T H E E U R O SEdited by: hotdog
                      GIA XIONI PEFTW KAI STON GKREMO!!!

Comment

re sy Hotdog pou eisai toso kairo pou rwtaw gia aytes ths <a href=mailto:G@m!#$" target="_blank">G@m!#$</A>#&amp; F20. Nwmizw exeis pei kati se allo 8ema alla den 8ymame kala. Pes mou se parakalw apo elastikothta pws einai kai apo antoxh ylikwn.Otan lew elastikothta den 8elw h mpota na einai entelos sklhrh 8elw na exei kai ligo thn es8hsh papoutsiou. A kai ta kordonia ama denoun kala kai na mhn xriazete na sfigo thn mpota 3 thn wra.

P.S Me th maka ebgales akrh???"
                        You can go fast, I can go anywhere

Comment

Lipon h mpota einai oli derma exei antoxi(tis exo 2 xronia kai akoma travane)kai exei poli kali elastikotita,igrasia den pernai me tipota,oso gia ta kordonia exei mia lavi tin opia travas me to ena xeri kai me to allo katevazis ena marafeti pros ta kato sfigki kai den xriazete na kaneis to fiogko me ta kordonia,exei poli grigoro desimo,kai stis plaines tripes pou anevenoun ta kordonia,einai etsi ftiagmena oste na skalonoun, kai den ksesfigki efkola i mpota.To esoteriko papoutsi tis den vgeni,einai ena me tin ipolipi mpota.Des stin foto,aftes akrivos exw.
                          Me ti maska den to epsaksa giati pou xioni?tou xronou!

<a href=http://imageshack.us" target="_blank"></a>"
                          GIA XIONI PEFTW KAI STON GKREMO!!!

Comment

Aυτες δεν ειναι περσυνες? Εγώ θα προτεινα F22 Limited.
                            Για τον σκληροπηρυνικό, τις απόλυτες Malamute!! Για όποιον δεν αντεχει το Superflex 10, οι 32 307 ειναι λύση!!

(προσωπικη αποψη παντα)

SUMMER NIGHTMARE

Comment

τεσπα τι να κανουμε τωρα αυτες πηρα μετα απο κανενα δυο χρονια με βλεπω και μενα gia salomon.

Comment

Working...
                              X