Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΨΗΦΙΣΤΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ΨΗΦΙΣΤΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Τα 7 νέα θαύματα του κόσμου

Δύο μέρες μόνο έχουν απομείνει μέχρι να ανακοινωθούν τα νέα 7 θαύματα του κόσμου και όλοι ψηφίζουμε πυρετωδώς με σκοπό να εντάξουμε και πάλι την Ακρόπολη μέσα σε αυτά.<?:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-comfficeffice" /><O:P></O:P>
    Το περίφημο μνημείο βρίσκεται στην όγδοη θέση, ανάμεσα σε 21 υποψηφιότητες, κάτι που σημαίνει πως αν δεν βάλουμε κι εμείς το χεράκι μας, θα μας φάει η μαρμάγκα για μία ακόμα φορά.<O:P></O:P> <O:P></O:P> Η σειρά έως τώρα είναι:<O:P></O:P> <O:P></O:P> Top 7: Colosseum, Great Wall, Machu Picchu, Petra, Pyramids of Giza, Statues of Easter Island, Taj Mahal<O:P></O:P> <O:P></O:P> Middle 7: Acropolis, Angkor, Chichen Itza, Eiffel Tower, Kremlin/ St. Basil, Stonehenge<O:P></O:P> <O:P></O:P> Last 7: Alhambra, Hagia Sofia, Kiyomizu Temple, Neuschwanstein Castle, Statue of Liberty, Sydney Opera House, Timbuktu.<O:P></O:P> <O:P></O:P> Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν στις 07/07/07, σε μια σεμνή τελετή στη Λισαβόνα. Βάλτε, λοιπόν, οικογένεια, φίλους, γνωστούς και συναδέλφους να ψηφίσουν της Ακρόπολη στο site www.new7wonders.com , ή σε έναν από τους διεθνείς τηλεφωνικούς αριθμούς
    +372 705 00 22,
    +372 541 117 38,
    -423 663 900 299.<O:P></O:P> <O:P> </O:P>

Edited by: korn "

γιατί ρε φίλε να εντάξεις την ακρόπολη στα 7 θαύματα του κόσμου, τουριστικός πράκτορας είσαι; εδώ δενήταν στα εφτά θαύματα ούτε στην αρχαιότητα που υπήρχαν πολύ λιγότερα ενδιαφέροντα κατασκευάσματα απο σήμερα.
    μικροαστοί, θα σας φάνε τα παιδιά σας....

Comment

Originally posted by ismael
      γιατί ρε φίλε να εντάξεις την ακρόπολη στα 7 θαύματα του κόσμου, τουριστικός πράκτορας είσαι; εδώ δενήταν στα εφτά θαύματα ούτε στην αρχαιότητα που υπήρχαν πολύ λιγότερα ενδιαφέροντα κατασκευάσματα απο σήμερα.

Μάλλον έχεις μαύρα μεσάνυχτα για την Ακρόπολη μεγάλε διότι τυχαίνει να είναι ένα αρχιτεκτονικό επίτευγμα-θαύμα που όσοι και να δοκίμασαν να το αντιγράψουν ακόμα και σήμερα με την τεχνολογία που έχουμε έχουν αποτύχει παταγωδός....Ψάχτο λίγο και θα δείς ότι έχω δίκιο...Και μιλάμε για ένα κτίσμα που φτιάχτηκε πρίν από πολλά χρόνιαααααα...........

Comment

Originally posted by ismael

Mαθε ιστορια και μετα ελα να μου πεις η μαλλον να γραψεις

τουριστικος πρακτορας?????? οχι φιλε Αρχιτεκτωνας ειμαι εσυ??????????

Αλλα για πες μου και μερικα κατασκευασματα ?????????

Comment

Aς ψηφισουμε λοιπον ολοι την μια και μοναδικη Αγια Σοφια!

Comment

Τελικα ρε ΚΟΡΝ σου ειπε τιποτα ???????

Comment

Working...
            X