Announcement

Collapse
No announcement yet.

Καταγγελια

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Καταγγελια

Καλημερα σε ολους. Θελω να κανω μια καταγγελια. Αγορασα του γιου μου ενα ηλεκτρονικο τζιπακι και εχει ενα κουμπι που λεει ραδιοφωνο. Εκει εχει καποια ηχογραφημενη ( ταινια κασετα δεν ξερω ακριβως) που λεει διαφορα και μεσα σε ολα λεει κιολλας ο καιρος σημερα ειναι καλος και ηλιολουστος και μαλιστα το λεει και με χαρα. Τι λες κυρα μου? Με ρωτας εμενα τι θελω για το παιδι μου? Μπορει να θελω να λεει ο καιρος ειναι καλος με χιονια και αρνητικες θερμοκρασιες. Δλδ πρεπει ντε και καλα να μαθει το παιδι μου οτι καλος καιρος ειναι με ηλιο??????????????????????????

Ειμαι πολυ αρρωστος γιατρε??[i]"

Δεν είσαι καθόλου άρρωστος, σωστά τα λές.
    Κλειστόν

Comment

τι να πεις.... αυτα τα παιχνιδια για τα παιδια σημερα καταστροφή ειναι..... αισχος....

Comment

ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΙΚΗ ΜΗΝΥΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ... [i]"

Comment

ντροπη, τσ τσ τσ [i]"

Comment

Τηλ στο ΙΝ.ΚΑ. ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΘΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ[i]"

Comment

TΗΛ ΙΝΚΑ 210-3632443
              ΚΙΝ. 694-5888409
              waiting for snow

Comment

TO PROION PREPEI NA APOSYRTHEI EPIGONTOS MAKRIA APO TO GIO SOU!!!!!!!!!
                AMBER ALERT!!!!Αγνοουνται 5-10 ποντοι στο μαρουσι...Αν τους εντοπισει κανεις ας τηλεφωνησει στο 100 στο 200 η στο χαμογελου του χαζου....
                www.northmeteo.gr
                Γνωστος και ως "ιερεας"

Comment

giannh posa metra erixe telika wraiokastro re????
                  pantws xthes otan efuga apo edw stia 12 evrexe k oso phgaina pros to kedro meiwntan h entash k meta thn aristotelous stamatousan ta fainomena...
                  http://meteocam.gr/panorama/

Comment

TORA EXO KANA DYO METRA RE EXEI LIOSEI TO PROI EIXA 3...........LOL!!!!EDO STAMATISAN TA FAINOMENA KATA TIS 11
                    AMBER ALERT!!!!Αγνοουνται 5-10 ποντοι στο μαρουσι...Αν τους εντοπισει κανεις ας τηλεφωνησει στο 100 στο 200 η στο χαμογελου του χαζου....
                    www.northmeteo.gr
                    Γνωστος και ως "ιερεας"

Comment

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ?????????????[i]"
                      Ώς πότε θα είμαι νιούμπης ρε παιδιά????

Comment

este polu ligoi" ekei re 2 wres prin stamathsan....-10 epiases t vrady??? "

Comment

Originally posted by kaimaktsalan
                          pantws xthes otan efuga apo edw stia 12 evrexe k oso phgaina pros to kedro meiwntan h entash k meta thn aristotelous stamatousan ta fainomena...
                          Καλά και οι δύο είστε [i] Ο ένας προσπαθεί να πείσει οτι έχει περισσότερο χιόνι η φαινόμενα Edited by: snowearth "
                          Κλειστόν

Comment

mono re!!!!-21.4 eixe stis 7 to proi ase kai perimena kana -30....pali ekso epesa pikra se leo aaseeeeee
                            www.northmeteo.gr
                            Γνωστος και ως "ιερεας"

Comment

Originally posted by snowearth
                              Originally posted by kaimaktsalan
                              Καλά και οι δύο είστε [i] Ο ένας προσπαθεί να πείσει οτι έχει περισσότερο χιόνι η φαινόμενα
                              oxi file egw dn eipa tpt gia thn perioxh m apla amfisvhtw tis anakriveies tou giannh "

Comment

Working...
                              X