Announcement

Collapse
No announcement yet.

HELP..MΟΝΑΧΟ

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• HELP..MΟΝΑΧΟ

ΦΤΑΝΩ ΜΟΝΑΧΟ 12/03/07 ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΦΕΥΓΩ ΠΕΜΠΤΗ ΑΠΟΓΕΥΜΑ

ΣΕ ΠΟΙΟ ΧΚ ΝΑ ΠΑΩ /ΚΑΝΩ SNOWBOARD/ΠΟΣΗ ΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΜΕΣΟ ΝΑ ΠΑΡΩ?

ΠΟΥ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ 2ΑΤΟΜΑ?

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΠΑΙΔΙΑ ,ΟΤΙ 8ΕΛΕΤΕ ΑΠΟ BANSKO...(TO BAΡΕΘΗKAME)

HELP[i]"

Καλημέρα από το Zell am See.
    Λοιπόν πληροφορίες για Zell am See/Kaprun.
    Απέχει 3-3.15 ώρες από Μόναχο,μπορείς να πας με τρένο ή να κλείσεις λεωφορείο από πριν ή να κλείσεις ταξί.Πληροφορίες εδώ<a href=%20" target="_blank">http://www.vorderegger.at/db_downloads/airport_express0607.pdf</a>
    Για τρένο χρησιμοποίησε το www.bahn.de
    Κατα την γνώμη μου βολεύει περισσότερο το λεωφορείο που κλείνεις απο το παραπάνω link γιατί η χρηματική διαφορά με το τρένο είναι περίπου 10€.
    α υπάρχει και η δυνατότητα της ενοικίασης αυτοκινήτου,που είναι πιο "ελεύθερη" σαν λύση αλλά μάλλον μαζί με βενζίνη και διόδια θα σου κοστίσει παραπάνω.
    Όσον αφορά στην διαμονή υπάρχουν αρκετά ελεύθερα δωμάτια από όσο βλέπω για όλα τα βαλάντια(από 25€ το δίκλινο με πρωινό μέχρι όσο θες....).
    Κάνε ένα inquiry σε αυτό το link http://www.europasportregion.info/en/winter/accommodation.html και θα σου απαντήσουν πολύ σύντομα.
    Αν έχεις καιάλλες απορίες ευχαρίστως να σε βοηθήσω (αν μπορώ)."

Comment

Καλύτερα να νοικιάσεις αυτοκίνητο, θα έχεις περισσότερη ελευθερία, μπορείς να μένεις και λίγο πιο μακριά από ΧΚ, πληρώνοντας φτηνότερα και βρίσκοντας πιο ευκολα δωμάτιο.
      Τώρα φέτος ο καιρός είναι περίεργος, άρα να διαλέξεις ΧΚ με μεγάλο υψόμετρο, καλύτερα που να ξεκινάει πάνω από 1.400 μέτρα.
      Υποψήφια: Ischgl, Kappl, Gurgl, Soelden, St Anton, Lech, Obertauern.

Comment

FILE ALEXISM, APO TA PARAPANW GIA SNOWBOARD KAI PIO KONTA APO MONAXO TI NA DIALEXW? (NA EXEI KAI XIONI)

THANKS

[i]Edited by: diougreg "

Comment

Δεν είμαι ο Αλέξης , αλλά προτείνω ανεπιφύλακτα Ischgl γιατί είναι snowboard-friendly χιονοδρομικό, έχει πολλά καρεκλάκια και τελεφερίκ οπότε δεν έχει σπρώξιμο και περπάτημα και χιονάκι πολύ καλό καθ' 'οτι σε καλό υψόμετρο. Και ανα σου αρέσουν και πιο extreme πλαγιές κάνε και μια βόλτα St Anton, είναι πολύ κοντά. Νοίκιασε αυτοκίνητο, θα μπορείς να μένεις όπου θέλεις, γιατί τα δωμάτια μέσα στα resorts είναι γενικώς αλμυρά. Bon voyage! [i]"
          Μπρρρρρρρρρρρρ!!!

Comment

Δεν είμαι η Κρυστάλλω και μόλις γύρισα από Ischgl. ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ!!
            Προσοχή, μην διαλέξεις ΧΚ με χαμηλά υψόμετρα, αρχίζουν ζέστες αυτή την εβδομάδα.
            Για δωμάτιο ψάξε στο site του χωριού, αλλά φτηνότερα και σίγουρα ευκολότερα θα βρεις στο διπλανό χωριό www.kappl.at
            Έτσι βρήκα εγώ, σψετικά εύκολα.

Comment

εγω ψηφιζω Soelden
              δεν εχω παει σε κανενα απο αυτα...απλα απο οσα εχω δει σε φωτο κλπ μου αρεσε πιο πολυ...
              μετα Ischgl

Snow is on my D.N.A.-ζητειται δουλεια στις Δολομιτικες Αλπεις

Comment

to Ischgl Ποσο απεχει απο μοναχο;;;
                εχει επικοινωνια με λεωφορειο τραινο;;;

Comment

απο οτι ειδα οι πιστες ειναι σχετικα φαρδιες και μεγαλες και σε πλατος...
                  τα λιφτ τι ειναι;;;
                  ως επι το πλειστον...

Comment

Προσωπική άποψη, αλλά και όσων ξέρω που έχουν πάει εκτός εμού, είναι ότι το Ischgl είναι ανώτερο σε σχέση με το Solden σε όλα τα επίπεδα. Είναι μεγαλύτερο και πιο σύγχρονο όσον αφορά τους αναβατήρες (ίσως το πιο μοντέρνο δίκτυο λιφτ στην Ευρώπη και δεν είναι υπερβολή). Η εξαθέσια καρέκλα είναι,ας πούμε, ένα θέαμα πολύ συνηθισμένο. Το μόνο, ίσως, μειονέκτημα είναι ότι δεν έχει αρκετες μαύρες πίστες, έχει όμως δυνατότητες off-piste και απάτητες πούδρες σε αφθονία. Η συντριπτική πλειοψηφία των πιστών είναι κόκκινες. Από Μόναχο, θα σε γελάσω γιατί δεν πήγα από εκεί,αλλά σε καμία περίπτωση πάνω από 3 ώρες.Ελπίζω να βοήθησα.
                    Μπρρρρρρρρρρρρ!!!

Comment

από Μοναχο είναι 210 χιλ. από τω αεροδρόμιο όμως περίπου 250, τρένο πάει νομίζω μέχρι τo Landeck και από εκεί είναι πoλη κοντά

Και είναι όντως τέλεια 40 καρέκλες χωρίς ουρές , πετάγεσαι και Ελβετία αν θέλεις.

.
                      Kaimak inn

Comment

υποθετω αποσυμπλεκομενες κλπ κλπ
                        οχι σαν τις δικες μας εδω...

Comment

α ρε που καταληξαμε...
                          σκεφτοαμι απο τωρα για τον αλλο χειμωνα...τσ τσ στ

Comment

Originally posted by TURMS
                            υποθετω αποσυμπλεκομενες κλπ κλπ
                            οχι σαν τις δικες μας εδω...
                            έτσι, έτσι [i]"
                            Kaimak inn

Comment

καλη φαση...αλλα ποιος περιμενει ως του χρονου...

Comment

Working...
                              X