ακουσε η κοπελια μου στο ραδιο κατι για αγωνες το σ/κ στο χιονοδρομικο αλλα δεν ακουσε πολλα να μου πει γιατι προλαβε την διαφημιση στο τελος! ξερουμε/ακουσαμε τιποτα σχετικο;
Announcement
Collapse
No announcement yet.
αγωνες snowboard/ski στο χ.κ.κ. ;
Collapse
X
-
Αφού τυχαίνει και κάποιοι καλοί φίλοι [i] μου στείλαν τη διαφήμιση σε mp3 πριν παιχτεί στο radio ...here you are: 3 και 4 Μαρτίου Κλαουδάτος και Nescafe Classic διοργανώνουν αγώνες Slalom Snowboard (λεπτομέριες για πίστες, ώρες δεν αναφέρονται στη διαφήμιση) με ελεύθερη συμμετοχή, μουσική, δώρα κλπ"
Comment
-
μητσαρα την αρτεμις την εχουν για αγωνες διεθνης.δεν νομιζω να την κλεισουν για ενα παρτυ.την στυγα παντως να μην πειραξουν και ας ανοιξουν και καμια μαυρηOriginally posted by MitsarasΝαι,αλλα κάποια πίστα θα είναι κλειστή.Φοβάμαι ότι θα είναι η Αρτεμις 3.Θα μας ενημερώσουν άραγε;la grave....
Comment
-
κυριακη μητσαρα ειναι καλυτερη μερα οσον αφορα τους ανεμους γι'αυτο κανονισε και συ.θα τα ξαναπουμε βεβαιαOriginally posted by MitsarasSkimad, όταν λέω Αρτεμις 3, εννοώ απο το σημείο που συναντά την Δάφνη 2.Συνήθως αυτή κλείνουν ή την Δάφνη 1.Θα μποτιλιαριστούμε πάλι, την γκαντεμιά μας μέσα!Εσύ πότε λες να ανέβεις;Σάββατο ή Κυριακή;la grave....
Comment
-
re paidiaaaaaaaaaaaaaaaa?????
ti itan ayta???
agwnes kai stis portes pou ekanes to slalom eixe petres..
ADIANOHTO!!!!!!!!!
KALA DEN DREPONTE LIGO LEW EGW ????
re oust!!!
tha mas skotosoune gia na paroun kana frago re....
kai reeeee dite ligo eurosport kanan agwna na mathete na vazete tis portes...
olos o kosmos evgene ektos pistas me tis m@l@kies sas....
eleos!!
oust!!!!
Edited by: deathmaster
Comment
-
Διαβαζω τα παραπονα του φιλου κ αλλα ποστ για τη λειτουργια του χ/κ απο 1/3 κ μετα , ειδικα για σ/κ κι αναριωτιεμαι που ειναι ορισμενοι απο εδω μεσα?Originally posted by deathmasterre paidiaaaaaaaaaaaaaaaa?????
ti itan ayta???
agwnes kai stis portes pou ekanes to slalom eixe petres..
ADIANOHTO!!!!!!!!!
KALA DEN DREPONTE LIGO LEW EGW ????
re oust!!!
tha mas skotosoune gia na paroun kana frago re....
kai reeeee dite ligo eurosport kanan agwna na mathete na vazete tis portes...
olos o kosmos evgene ektos pistas me tis m@l@kies sas....
eleos!!
oust!!!!
keep walking keep searching
Comment

Comment