Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΕΛΛΕΙΨΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by objector
    oso gia to an to snowreport krinei analoga me opoion to plironei

ena site tetoiou eidous gia na einai axiopisto prepei prota apo ola na einai antikimeniko me olous anexeretos simferonton.
    to na to prirono ego k na leei sto kosmaki oti exo 60 pontous eno exo 10 einai koroidia...
    k apla den einai axiopisto
    οσο γι'αυτο συμφωνω μαζι σου.. και καταλαβαινω σε ποιο ΧΚ αναφερεσαι ... ομως τετοια ενημερωση προφανως περνει απο το ΧΚ

Στο προηγουμενο post ειπες πως ολες οι πιστες του Σελιου ειναι σε μια πλαγια ... το οποιο δεν συμβαδιζει με την πραγματικοτητα οπως τελικα υποστηριξες στο επομενο post σου...

Επιπλεον εγω μενω σταθερος στο θεμα το οποιο ηταν η ενσταση μου περι της αποψης οτι το Σελι δεν ειναι
    ΧΚ μιας πλαγιας ενω εσυ συνεχως πεταγεσαι απο το ενα
    θεμα στο αλλο (τη μια μου λες πως το Φαλακρο ειναι μεγαλυτερο απο το Σελι, την αλλη παω στο Φαλακρο, και στα υπολοιπα ΧΚ της χωρας αλλα και του εξωτερικου ...και αλλα ασχετα).. νομιζεις οτι ετσι μπορεις να κανεις συζητηση ?

Τελος καταλαβαινω πως αυτο ειναι το forum του Φαλακρου
    αλλα δεν ημουν εγω ο πρωτος που ανεφερα τη λεξη Σελι εδω μεσα.

Comment

oxi apo oti fenete nomizo oti den mporoume na kanoume sizitisi! [i]"
      (NSA)NeverSummerAgain Snowboard Crew - the Objectors rules...

Comment

Για την πληροφορια, το snowreport αναφερει οτι του δηλωνουν τα ιδια τα contact persons των ΧΚ.

Καθημερινα -στις 8πμ- κανει 19 τουλαχιστον τηλεφωνήματα (σε όλα τα ΧΚ δλδ) κ λαμβανει την πληροφορια που χρειαζεται να γνωριζουν οι χιονοδρομοι (υψος χιονιου, ανεμος, θερμοκρασια, ανοιχτοι αναβατηρες κοκ), οπου κ βαζει στις αντιστοιχες σελιδες.

Αν καποιο κεντρο θελει να περασει καποιο επερχομενο νέο/εκδηλωση ή κατι το ιδιαιτερο στην ενημερωση, απλα το δηλωνει προφορικα ή γραπτα με μαιλ-φαξ κ μπαινει στην πρωτη σελιδα. Αλλωστε συμφερει το snowreport, snowclub, skifun etc να εχουν νεα για να κρατιεται ‘ζωντανη κ φρεσκια’ κ η δικη τους σελιδα!
        Νιωθω πως πιθανως δεν εχει φτασει καποια σημαντικη πληροφορια στο snowreport τις τελευταιες μερες απο το ΧΚΦ, εκτος αν γνωριζεις κατι αλλο φιλε objector.

Πρεπει κ τα ιδια τα ΧΚ να κυνηγανε την πληροφορηση/ενημερωση μεσω του snowreport κ των υπολοιπων αναγνωρισμένων μεσων’ κ να μην τους τα βγαζουμε εμεις (χιονοδρομοι) με το τσιγκελι.. [i]"
        Η συνεχής αναζήτηση της ευτυχίας είναι μία από τις βασικές αιτίες της δυστυχίας.

Comment

sigoura tous simferei na kratiete ‘ζωντανη κ φρεσκια’ opos les alla tha simfoneis mazi mou oti den tous simferei katholou na lene anakrideis plirofories opos simbenei se polles periptoseis.
          mporei na fteei o ipefthinos tou ekastote XK alla iparxei k meridio efthinis ston anametadoti ton anakribion k ton parapliroforion...
          den me endiaferei sto finale emena pios einai ipefthinos alla me endiaferei na enoimeronome sosta k otan afto dn ginete tote kapoios fteei

Comment

makalu απο την ολη υποθεση ζημιωμενοι βγαινουν
            - το κοινο γιατι κανει ασκοπα χιλιομετρα
            - το ΧΚ γιατι το κοινο δεν ξαναπαταει στο ΧΚ
            - αλλα και το snowreport αφου αναμεταδιδει λανθασμενες πληροφοριες .. χανοντας την αξιοπιστια του

νομιζω πως θα πρεπει να βρεθει τροπος να ελεγχονται οι πληροφοριες

Comment

νομιζω πως θα πρεπει να βρεθει τροπος να ελεγχονται οι πληροφοριες"

poli sosto"

Comment

Νομίζω ότι πρέπει να επισημάνω την στάση της κεντρικής σελίδας του snowreport.gr απέναντι στο χ.κ. Φαλακρού. Εδώ και μέρες δεν αναφέρει καμιά ουσιαστική πληροφορία σε ότι αφορά το κέντρο (ώστε να δώσει και το έναυσμα σε κάποιον να κάνει ενα κλικ στη σελίδα) . Διαμαρτύρομαι γιατί δεν είναι καθόλου αντικειμενική η αντιμετώπιση[i]!!!!!!

ΣΤΟ ΦΑΛΑΚΡΟ ΡΙΧΝΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΞΥΜΕΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΗ ΑΠΟ ΠΕΜΠΤΗ. Ε!!!! ΡΙΧΝΕΙ ΧΙΟΝΙ!!! ΠΕΣΤΕ ΤΟ, ΚΑΙ ΦΩΝΑΞΤΕ ΤΟ ΔΥΝΑΤΑ!! ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ!!!"

Comment

Νομίζω ότι έθεσα το θέμα σχετικά καλά. Δεν θέλω σε καμιά περιπτωση να θίξω κανένα χκ για κανένα λόγο και θεωρώ ότι κακώς επικεντρωθήκατε στο θέμα Σέλι (αυτές οι συζητήσεις ποιος το έχει πιο μεγάλο είναι για γέλια, ότι και να είναι αυτό). Το ζήτημα είναι ότι αν το snowreport.gr δεν μπορεί να ελέγξει την πληροφόρηση που παραθέτει, τότε ή θα πρέπει να κόψουμε τις επισκέψεις ή να το βοηθήσουμε να βελτιωθεί. Επίσης, αν είναι θέμα χρημάτων θα ήθελα τη γνώμη κάποιου υπεύθυνου.

ΥΓ Συνέχισε angel1974 τη ροή πληροφοριών για το βουνό
                  ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΡΥΘΡΟΣΤΑΥΡΙΤΗΣ, ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΕΡΥΘΡΟΣΤΑΥΡΙΤΗΣ

Comment

Working...
                  X