Announcement

Collapse
No announcement yet.

Ευγε στον Γιαννη

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ευγε στον Γιαννη

Ευγε σε ολους τους μαγκες του φορουμ (10-12 ατομα) που μονιμα δημηουργουν καταστασεις εδω μεσα.Κυριοι δειχνετε το επιπεδο σας απο μονοι σας. Εμεις οι υπολοιποι τι φταιμε? Καθε τρεις και λιγακι τσαμπουκαδες και καυγαδες. Δεν βαρεθηκατε? Ο χωρος εδω σας φταιει η μηπως μπορειτε και βγαζετε την χολη σας και τα κομπλεξ σας μεσω της ανωνυμιας ενος υπολογιστη? Τι να λεμε τωρα? Μονιμα χαλατε το φορουμ. Αντε και αυτοδιαγραφτητε γιατι στο τελος μονοι σας θα μεινετε εδω και δεν θα εχει νοημα να τσακωνεστε γιατι δεν θα σας βλεπει κανεις. Μπραβο σας και παλι και συνεχιστε ετσι. ΚΑθε χρονο τα ιδια και τα ιδια.

Γιατι κλειδωσες το θεμα? Οσες φορες να το κλειδωνεις εγω θα το ανοιγω

Comment

[i]
      "

Comment

Ο κυριος Μοντ εχει το δικαιωμα να κανει ο,τι θελει φιλε μου Γιαννη, δεν το εχεις καταλαβει? Ειμαστε 0 μπροστα στη χαρη του.Edited by: nick_ts157
        ///Κιλκίς, 280m. κέντρο-360m. κορυφή λόφου Αγ.Γεωργίου///
        Σταθμός ΕΑΑ- Web Cam Κιλκίς:
        http://www.meteo.gr/stations/kilkis/

Comment

τι θα γινει??500 ποστ με το ιδιο θεμα?για να ηρεμησουμε λιγο!

Comment

Και επιδη τιθετε στους κανονισμους και θεμα ενυπογραφης οομαζομαι Τζινης Ιωαννης και μενω στην Δροσια Χαλκιδας και το τηλεφωνο μου βρισκετε εδω και καιρο στα γραφεια του snowreport αν υπαρχει προβλημα με τον ιδιοκτητη

Comment

γιαννη εχεις καμια φωτο η βιντεο για τις τ που εδωσες η μονο λογια[i]

(στο κλειδομενο θεμα)"

Comment

ερμη κανενας δεν κλειδωνει λογαριασμο αν δεν βρισει καποιος,,το ποστ κλεινει ως ασχετο,,,σιγουρα εχει δικιο δεν επρεπε να ασχοληθω με 5-6 παιδακια.
                καμερα στον ευξεινο 420m τις ημερες με ενδιαφερον μονο http://dionisos.pblogs.gr/

Comment

Working...
                X