Announcement

Collapse
No announcement yet.

XIONIZEI REEEEEEEE!!!!!!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

εισαι επιεικως απαραδεκτος ειμαι πολλα χρονια εδω μεσα απο τους πρωτους της δημιουργιας του snowreport και οχι απλα του foroum ο nikitaras θα θυμαται με τις παρνασιαδες Γιαννη εισαι απαραδεκτος ερειστικος μονο προβληματα δημιουργεις δεν εχεις προσφερεις απολυτως τιποτα το καλυτερο που μπορεις να κανεις ειναι να παραιτηθεις απο μοντ και καλο για σενα και για μας για αυτο ζηταω απο τον κυριο Βατικιωτη να σε παψει απο μοντ

Ανδρεας

Θεσσαλονικη
    Γνωστος αγνωστος αναρχοακροδεξιος μελος γνωστης κλικας που λυμαινει τους κολπους του snowreport!!

Comment

Οι περισσοτερες θερμοκρασιες, ειναι απο τους σταθμους του ΕΑΑ, και φυσικα ειναι πραγματικες. Δεν τιθεται θεμα ως προς αυτο.. Αλλά οταν το χιονι ειναι σαν ψιχαλα, οι σταθμοι δεν το πιανουν.
      ///Κιλκίς, 280m. κέντρο-360m. κορυφή λόφου Αγ.Γεωργίου///
      Σταθμός ΕΑΑ- Web Cam Κιλκίς:
      http://www.meteo.gr/stations/kilkis/

Comment

Αυτη ειναι η εικονα της χωρας μας αυτη την στιγμη για καποιον που ρωτησε. Στα αλλα τωρα δεν εχω προσοπικα με κανεναν (Ερμη που ρωτησες) εξαλλου δεν γνωριζω και κανεναν πλην του Αγγελου και του Μεγκρεμη απλα δεν μου αρεσει το αδικο και πεταγομαι. Κακο ειναι? Οσον αφορα τα θεματα που κλειδωθηκαν ορθως εγιναν μετα απο εξηγηση του Γιαννη στο τηλεφωνο.Edited by: dirfi

Comment

το χιόνι αποτελεί ευχάριστη έκπληξη για αυτόν που το γεύεται από εκεί και ύστερα εμένα αδιάφορο με αφήνει αν θα με πιστέψει κάποιος ότι το είδα ή όχι.
          Το φόρουμ αποτελεί μία σελίδα ενημέρωσης και όχι μια σελίδα αθέμιτου ανταγωνισμού. Ο χαβαλεντζίδικος ανταγωνισμός ορισμένες φορές δεν είναι κακός στα πλαίσια της πλάκα όμως.
          Μακάρι να ρίξει 25cm αυτόν τον μήνα και να μην με πιστέψει κανείς.
          Αν και νομίζω ότι η συζήτηση παρεξηγήθηκε από την αρχή και πιστεύω ότι και ο Γιάννης δεν είχε πρόθεση να πικάρει τα συγκεκριμένα πρόσωπα άλλο ήθελε να πει πιστεύω και αλλιώς του βγήκε η όλη συζήτηση .
          Πάντως είμαι κάθετα αντίθετος στο κλείδωμα θεμάτων που έχουν να κάνουν με οποιοδήποτε θέμα που έχει να κάνει γύρω από κάποιο πρόβλημα στο φόρουμ και ας μην είναι καιρικό. Θεωρώ λάθος την αντίδραση του Γιάννη αφού ήταν μια ευκαιρία να δώσει τις απαραίτητες εξηγήσεις και να μεταφερθεί το θέμα πολύ αργότερα έχοντας το θέμα λήξει, έτσι το πρόβλημα δεν λύνεται άλλα μεγαλώνει.

Comment

Originally posted by erythreabeach
            το χιόνι αποτελεί ευχάριστη έκπληξη για αυτόν που το γεύεται από εκεί και ύστερα εμένα αδιάφορο με αφήνει αν θα με πιστέψει κάποιος ότι το είδα ή όχι.
            Το φόρουμ αποτελεί μία σελίδα ενημέρωσης και όχι μια σελίδα αθέμιτου ανταγωνισμού. Ο χαβαλεντζίδικος ανταγωνισμός ορισμένες φορές δεν είναι κακός στα πλαίσια της πλάκα όμως.
            Μακάρι να ρίξει 25cm αυτόν τον μήνα και να μην με πιστέψει κανείς.
            Αν και νομίζω ότι η συζήτηση παρεξηγήθηκε από την αρχή και πιστεύω ότι και ο Γιάννης δεν είχε πρόθεση να πικάρει τα συγκεκριμένα πρόσωπα άλλο ήθελε να πει πιστεύω και αλλιώς του βγήκε η όλη συζήτηση .
            Πάντως είμαι κάθετα αντίθετος στο κλείδωμα θεμάτων που έχουν να κάνουν με οποιοδήποτε θέμα που έχει να κάνει γύρω από κάποιο πρόβλημα στο φόρουμ και ας μην είναι καιρικό. Θεωρώ λάθος την αντίδραση του Γιάννη αφού ήταν μια ευκαιρία να δώσει τις απαραίτητες εξηγήσεις και να μεταφερθεί το θέμα πολύ αργότερα έχοντας το θέμα λήξει, έτσι το πρόβλημα δεν λύνεται άλλα μεγαλώνει.
            Συμφωνω Γιωργο σε ολα, εκτος απο αυτο: πιστεύω ότι και ο Γιάννης δεν είχε πρόθεση να πικάρει τα συγκεκριμένα πρόσωπα άλλο ήθελε να πει πιστεύω και αλλιώς του βγήκε η όλη συζήτηση ." Και ξερεις γιατι διαφωνω? Γιατι δεν ειναι η πρωτη φορα που το κανει αυτο ο κυριος Μοντ.."
            ///Κιλκίς, 280m. κέντρο-360m. κορυφή λόφου Αγ.Γεωργίου///
            Σταθμός ΕΑΑ- Web Cam Κιλκίς:
            http://www.meteo.gr/stations/kilkis/

Comment

Υπαρχει ενας και μοναδικος μοντ που διαπληκτιζεται συνεχεια με τα μελη του φορουμ. Δε βλεπω κανεναν αλλον μοντ να κανει κατι τετοιο.

Comment

[i]"
                AMBER ALERT!!!!Αγνοουνται 5-10 ποντοι στο μαρουσι...Αν τους εντοπισει κανεις ας τηλεφωνησει στο 100 στο 200 η στο χαμογελου του χαζου....
                www.northmeteo.gr
                Γνωστος και ως "ιερεας"

Comment

Το βραδυ θα παιχτει κατα 99% αναβαση σε Χορτιατη να δουμε τι εγινε τελικα... ελπιζω την ωρα που θα ανεβω να εχει και υετο.

Comment

Δυστυχως με τον γραπτο λογο μεσω internet χανετε η αμεσοτητα και προκαλουνται συχνα παραξεγησεις σε επικοινωνια τηλ που ειχα με τον Γιαννη εν μερει τον παρεξηγησα και εξηγω εν μερει γιατι θεωρω λαθος να κλειδωνει θεματα απο την ωρα που δεν προσβαλει και δεν βριζει κανενα.Το προυηγουμενο μου μηνυμα που εγραψα το θεωρω ακυρο γιατι το εγραψα εν θερμω και κατι τελευταιο επειδη τεθηκε θεμα τοσο παλιος ειμαι οποιος ενδιαφερεται ας ανατρεξει σε παλια αρχεια πολυ πριν γινει το forum τοτε εγραφα με τα ονοματα magesnow ή magesnow79 snowmage ή snowmage79.

Ανδρεας 40 Εκκλησιες Θεσσαλονικη.
                    Γνωστος αγνωστος αναρχοακροδεξιος μελος γνωστης κλικας που λυμαινει τους κολπους του snowreport!!

Comment

• Δεν παιζει ρολο η παλαιοτητα, απλα αναφορες θελουμε απο ολες τις περιοχες.
                      Τωρα για τις προγνωσεις...υπαρχουν πολλα παιδια εδω που προσπαθουν..αλλα φετος δεν τους βοηθησε και ο καιρος[i]...ετσι και εγω βλεπω ολα τα site και βγαζω εναν μεσο ορο..παντα ειμαι μεσα ετσι.

"

Comment

• Λοιπόν Γιάννη για να τελειώσει το θέμα εδώ..Θα σου πω τη διαφορά μας...Εγώ μπορεί να είμαι παιδάκι γιατι όντως τώρα άρχισα να το βλέπω επαγγελματικά το θέμα (αν και όπως είπα έχω την ψόρα από μικρός) αλλά απ'τη στιγμή που σπουδάζω εχω τη δυνατότητα να γίνω επαγγελματίας σε αυτό το είδος..Εσύ απλά θα μείνεις ερασιτέχνης όσα βιβλία και να διαβάσεις, άρα σε διακιολογώ που προσπαθεις να το παίξει ο τρομέρος μετεωρολόγος σε αυτό το site....ΤΕΛΟΣ!
                        www.northmeteo.gr Μη αυτοματοποιημένες προγνώσεις για περιοχές της Ελλάδας

Comment

• ΠΑΙΔΙΑ ΗΡΕΜΗΣΤΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΣΑΚΩΘΗΚΜΕΤΟΝ ΑΝΓΕΛΤΡΙΠΟΛΙ ΠΡΟΧΤΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ ΜΑΣ ΕΝΩΝΟΥΝ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΟΣΑ ΜΑΣ ΧΩΡΙΖΟΥΝ ΟΠΤΕ ΔΩΣΤΕ ΤΟΠΟ ΣΤΗΝ ΟΡΓΗ ΜΩΡΕ
                          σας ποναει αλλα ο ταυγετος μετραει και τις περισσοτερες χιονουρες απο πελλοπονησο θα εχει.ταυγετοσ και καλαματιανος love for ever!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Comment

• Όταν κάποιος είναι προκλητικός και σε αμφισβητεί δεν μπορείς να μην απαντήσεις...Μετά λένε τους Θεσσαλονικείς κομπλεξικούς, αλλά ευχαριστούμε που επιβεβαιώνεται μόνη σας ότι ισχύει το αντίθετο...(Δεν το λέω για σένα Καλαματιανέ, ξέρουν αυτοί ποιοι είναι)

Comment

• ΤΟ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΤΑΞΕΡΟΥΝ ΟΛΑ ΑΛΛΑ ΓΡΑΦΤΟΥΣ ΣΤΑ ΠΑΛΙΑ ΣΟΥ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ[i]"
                              σας ποναει αλλα ο ταυγετος μετραει και τις περισσοτερες χιονουρες απο πελλοπονησο θα εχει.ταυγετοσ και καλαματιανος love for ever!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Comment

• Ακριβώς αυτό θα κάνω φίλτατε καλαματιανέ...
                                Ασχολείται με μενα που είμαι 19 και αυτός δεν ξέρω πόσο είναι...
                                Ποιος είναι άραγε μικρος?

Comment

Working...
                                X