Announcement

Collapse
No announcement yet.

Απορια

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Απορια

Ποιο ΧΚ πιστευετε στην Ευρωπη (Αυστρια-Γαλλια-Ελβετια) παρουσιαζει τις πιο αντιξοες συνθηκες για σκι;;;
    αλλα μιλαμε να μπορεις να κανεις σκι...
    δηλαδη, πολυ κρυο, πολλες χιονοπτωσεις κλπ....

Snow is on my D.N.A.-ζητειται δουλεια στις Δολομιτικες Αλπεις

Θέλεις μια χιονοθυελούλα να την φας οπωσδήποτε ε?
    [i] "

Comment

χαχα
      εννοειται....δεν μπορω τις ηλιολουστες πιστες...

Comment

[i] "

Comment

χαχαχαχαχαχα

αυτο ειναι το κρυο-ζουζουνο....

Comment

ειναι ενα ζουζουνι που κανει την εμφανιση του μονο σε θερμοκρασιες κατω του -4...
            ειναι προστατευομενο ειδος...

[i] "

Comment

Α ρε αρρώστια, όλη η τρέλα εδώ μέσα μαζεύτηκε! Λοιπόν, απ' όσο ξέρω, ενα από τα πιο αφιλόξενα χιονοδρομικά στην Ευρώπη (καιρικά μιλάμε πάντα) είναι το Saas Fe στο Valais της Ν. Ελβετίας, πολύ κοντά στο Zermatt. Είναι περιστοιχισμένο από αρκετές τεσσάρες" κορυφές, έχει παγετώνα, δεν έχει δέντρα και γι'αυτό δεν "κόβει" από πουθενά και αν δε σε πάει ο καιρός πααάει το σκι! Επίσης, αν θες ποοοολλύ κρυο (μιλάμε για -30) δώσε κάτι παραπάνω και πήγαινε στον Καναδά στην Alberta. Είναι και πολύ όμορφο μέρος. Εγώ πάντως έχω φάει -25 στο Ischgl στην Αυστρία με αέρα (δηλ. προσλαμβάνουσα θεμοκρασία -30 με -35) και μου έφτανε. Δε θέλω άλλο...

Καλό ξεπάγιασμα!"
              Μπρρρρρρρρρρρρ!!!

Comment

Originally posted by Crystallo
                Α ρε αρρώστια, όλη η τρέλα εδώ μέσα μαζεύτηκε! Λοιπόν, απ' όσο ξέρω, ενα από τα πιο αφιλόξενα χιονοδρομικά στην Ευρώπη (καιρικά μιλάμε πάντα) είναι το Saas Fe στο Valais της Ν. Ελβετίας, πολύ κοντά στο Zermatt. Είναι περιστοιχισμένο από αρκετές τεσσάρες" κορυφές, έχει παγετώνα, δεν έχει δέντρα και γι'αυτό δεν "κόβει" από πουθενά και αν δε σε πάει ο καιρός πααάει το σκι! Επίσης, αν θες ποοοολλύ κρυο (μιλάμε για -30) δώσε κάτι παραπάνω και πήγαινε στον Καναδά στην Alberta. Είναι και πολύ όμορφο μέρος. Εγώ πάντως έχω φάει -25 στο Ischgl στην Αυστρία με αέρα (δηλ. προσλαμβάνουσα θεμοκρασία -30 με -35) και μου έφτανε. Δε θέλω άλλο...

Καλό ξεπάγιασμα!
                ε για καναδα αστο...πολυ μακρια...αλλα για το Ischgl ή Saas Fe με εβαλες σε τρελο πειρασμο...χαχαχαχα"

Comment

Working...
                X