Announcement

Collapse
No announcement yet.

BANSKO Καθαρά Δευτέρα 19-2-07

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• BANSKO Καθαρά Δευτέρα 19-2-07

Μπάνσκο Καθαρά Δευτέρα αυθημερόν....

Η ουρά της γόνδολας κατ...έβαινε τις σκάλες ...διέσχιζε το κτήριο...έβγαινε έξω...κ συνέχιζε καμιά 150μ έξω στο δρόμο ως τη διασταύρωση...
    Αλλά σε 30 λεπτά ή λίγο παραπάνω ήμασταν μέσα....!
    ’ξιζε ασυζητητεί![i] Από τη στιγμή κιόλας που μπήκα στη γόνδολα...
    Τόσο σκι δεν ευχαριστήθηκα σε κανένα Ελληνικό ΧΚ απ'όσα φυσικά έχω περάσει κ τόσα χιλιόμετρα σκι..........................

Πανικός φυσικά...αλλά έδειχνε πάνω στο ΧΚ να μπορεί (για να μην πω κ άνετα) να εξυπηρετήσει αυτό τον κόσμο...

"
    ΗΜΟΥΝ ΚΑΙ ΓΩ ΣΤΗ ΣΑΜΑΡΙΝΑ ΟΕΟ!
    Θεατρική Ομάδα Πολυτεχνείου

<a href=http://imageshack.us" target="_blank"></a>

Στην τελευταία έχεις φτάσει στο χωριό-βάση 900μ...
    Κατεβαίνοντας όοοολο το Χκ από την κορυφή μέχρι τη βάση του κ έπειτα αντί να πάρεις τη γόνδολα για κάτω κατεβαίνεις την πίστα/δρόμο (~8χμ) μέχρι το χωριό κάτω....
    Καλά το τι τεχνητή χιόνωση έχουν στήσει οι άνθρωποι και το πώς την έχουν αξιοποιήσει δεν περιγράφεται....
    Αξίζει το μπράβο...καμία σχέση με μας ,που ένα κανόνι να έχουν οι δικοί μας περηφανεύονται.
    Κοιτάξτε μόνο από πού μέχρι πού συντηρούν το δρόμο(Στο βάθος της φωτό φαίνεται η κορυφή του ΧΚ)
    Edited by: Zeus "

Comment

<a href=http://imageshack.us" target="_blank"></a>

"

Comment

Πολύ τυχερός που είσουν εκεί!Super!

Έχω να πάω Bansko από το το 2005. ’κουσα ότι το έχουν επεκτείνει κι άλλο. Είναι αλήθεια?

Comment

καλημέρα σε όλους
          μετά από ένα υπέροχο τριήμερο στο BANSKO είμαι πλέον ικανοποιημένος μιας και το χιόνι και το χ/κ ήταν τέλειο.Αν και το Σαββατο είχε ουρά 30 λεπτών στα εκδοτήρια(καρτες μαγνητικές με foto)αι τις αλλες μέρες ουρά στην γόνδολα.Παρόλαυτά όλα καλά μιας και το χιόνι ήταν αρκετό και η οργάνωση του χ/κ άψογη.θέλει προσοχή η προπληρωμή της ασφάλειας μιας και γίνει κατι τότε το κόστος μεταφοράς ήτα 8ο ευρώ και το κόστος των εγετάσεων στο νοσοκ. του χ/κ 300(περιστατικό από το group).
          TEK

Comment

Originally posted by mariannitsa
            Πολύ τυχερός που είσουν εκεί!Super!

Έχω να πάω Bansko από το το 2005. ’κουσα ότι το έχουν επεκτείνει κι άλλο. Είναι αλήθεια?
            Ευτυχώς που έκανα σκι κιόλας γιατί παραλίγο δε θα έμπαινα στη γόνδολα (με τόσο κόσμο που έβλεπα...).

Και γω απότι συζητούσα το επεκτείνουν και είναι στα σχέδια η συνεχής επέκταση,με νέα γόνδολα και καρεκλάκια...
            Λογικό αφού ο κόσμος κάθε χρόνο πολλαπλασιάζεται με τρελούς ρυθμούς (πού να γίνει αυτό στα δικά μας ΧΚ...)

Βέβαια το ίδιο διαβάζω και για το Μπόροβετς(δεν έχω πάει) με τρελή επέκταση - σχέδιο Super Borovets"...με διπλασιασμό κ βάλε των πιστών (παίζονταν και οι Ολυμπιακοί του 2014 βλέπεις...)
            "

Comment

Μπαααααα νέα γόνδολα τέλος, όπως και επέκταση τέλος. Πρέπει να κόψουν δέντρα και η ΕΕ δαγκώνει.
              το κομπλεξ είναι επίκτητο και κολλητικό....

Comment

Eμένα μου είπαν πως νέα γόνδολα θα μπει.Τώρα πότε κ πώς είναι άγνωστο.
                Γιατί στο σχέδιο super borovets " δε θα κόψουν δέντρα για να διπλοτριπλασιάσουν πίστες? Έχει πάρει έγκριση.
                "

Comment

Τυχερέ......εμείς πήγαμε τα Χριστουγεννα και είχε λίγο χιόνι...Να'ναι καλά τα 48 απ'ότι ξέρω κανόνια που έχουν αλλιώς.......Ιδου:
                  <a href=http://img136.imageshack.us/my.php?image=dsc00222th3.jpg" target="_blank"></a>

"

Comment

Να δούμε άν θα δούμε ποτέ τέτοιες photos από Ελληνικό ΧΚ!! μάλλον ποτέ

Comment

Originally posted by TeoAthens
                      Τυχερέ......εμείς πήγαμε τα Χριστουγεννα και είχε λίγο χιόνι...Να'ναι καλά τα 48 απ'ότι ξέρω κανόνια που έχουν αλλιώς.......Ιδου:
                      Εκτός από τα κανόνια (καμία σχέση με τα δικά μας, πάνω σε ψηλές περιστρεφόμενες βάσεις πολύ πιο οργανωμένα κ μελετημένα) έχουν και αμέτρητα STICKS σαν αυτά στο Καιμάκτσαλαν...
                      Αλλά αμέτρητα μιλάμε...
                      Φαίνονται στη φωτό με την τουριστική πίστα-δρόμο που κατεβαίνει από το χιονοδρομικό στο χωριό (900μ)...
                      Πώς άλλωστε θα συντηρούσαν αυτό το δρόμο των 8χμ ?
                      Οι άνθρωποι αξίζουν [i] για την οργάνωση και τη μελέτη και αξιοποίηση.

"

Comment

Working...
                      X