Κυριακή το χιόνι ήταν τέλειο αλλά αυτή η ομίχλη μας χάλασε την ημέρα. Αλλά γενικά δεν εχουμε και παράπονο, γιατί άνοιξε και η καρέκλα για 2-3 ώρες πρίν το κλείσιμο (στις 430!) οπου καθάρισε και η ομίχλη και ήταν τέλεια. Κρέμαση δεν ξέρω γιατί δεν πήγα καθόλου, οι ουρές όμως στο μετερίζι τεράστιες και γύρισε και ένα πιατάκι και έκλεισε για κανένα τέταρτο. Δευτέρα σχεδόν τα ίδια αλλά το χιόνι στην Σαραντοβρυση ήταν λίγο χειρότερο, αλλά η ορατότητα λίγο καλύτερη χαμηλά αλλα στην κορυφή της καρέκλας στα 20μ περίπου. Εκτός πίστας έιχε τέλειο χιόνι αλλά δεν έλεγε να πάς λόγω ορατότητας. Πάντως όλοι οι εργαζόμενοι στο Χ.Κ. ευγενικότατοι και πιο εξυπηρετικοί από κάθε άλλη χρονιά. Μπράβο. [i]
Πάντως το βασικότερο πρόβλημα του ΧΚΚ για μένα είναι ο κόσμος που ανεβαίνει για καφέ και να κάνει την μόστρα του. Βαρέθηκα να βλέπω κόσμο μπροστά μου στην πίστα μέσα (Μετερίζι) να σταματάει όπου να'ναι και να βγάζει φωτο. Όπως και αυτόυς στον δρόμο που περιμένουν να κολήσουν για να βάλουν αλυσίδες και σταματάνε όπου νά'ναι κλείνοντας τον δρόμο.
Καί άπειρα ευχαριστώ σε έναν κύριο (επισκέπτη στο ΧΚΚ) που μου έδωσε καλώδια και με έβαλε μπρός το αμάξι επειδή είχα αφήσει τα φώτα ανοιχτά και είχα νεκρώσει την μπαταρία στο parking. Πραγματικά με εξυπηρέτησε άπειρα και ήταν και φιλικότατος. Θέλω να πιστεύω ότι όλοι οι άνθρωποι που πραγματικά αγαπάνε το βουνό είναι έτσι!
Θα ήθελα να ακούσω και άλλε εντυπώσεις για το τριήμερο από εσάς που πήγατε. "
Πάντως το βασικότερο πρόβλημα του ΧΚΚ για μένα είναι ο κόσμος που ανεβαίνει για καφέ και να κάνει την μόστρα του. Βαρέθηκα να βλέπω κόσμο μπροστά μου στην πίστα μέσα (Μετερίζι) να σταματάει όπου να'ναι και να βγάζει φωτο. Όπως και αυτόυς στον δρόμο που περιμένουν να κολήσουν για να βάλουν αλυσίδες και σταματάνε όπου νά'ναι κλείνοντας τον δρόμο.
Καί άπειρα ευχαριστώ σε έναν κύριο (επισκέπτη στο ΧΚΚ) που μου έδωσε καλώδια και με έβαλε μπρός το αμάξι επειδή είχα αφήσει τα φώτα ανοιχτά και είχα νεκρώσει την μπαταρία στο parking. Πραγματικά με εξυπηρέτησε άπειρα και ήταν και φιλικότατος. Θέλω να πιστεύω ότι όλοι οι άνθρωποι που πραγματικά αγαπάνε το βουνό είναι έτσι!
Θα ήθελα να ακούσω και άλλε εντυπώσεις για το τριήμερο από εσάς που πήγατε. "

"
Comment