Δεν είχα σκοπό να το κάνω θέμα αλλά όσο το επεξεργαζόμουν στο μυαλό μου σήμερα όλο και κάτι μου έλεγε οτι καλό θα ήταν να το κάνω.....
Είχα λοιπόν την ατυχία να πέσω στο εξής περιστατικό:
Ήμουν έτοιμος να πάρω την Δάφνη έχοντας μπροστά μου το πολύ 4-5 άτομα και ξαφνικά ακούω πίσω μου δύο τύπους να λογομαχούν θα έλεγα αρκετά άσχημα...Διαπιστώνω ότι ο ένας ήταν ένας χιονοδρόμος ο οποίος προσεγγίζοντας την Δάφνη δεν πρόλαβε να σταματήσει εγκαίρως και έπεσε πάνω σε κάποιον μαθητευόμενο που ήταν εκεί...Και φυσικά καταλάβατε ποιος ήταν ο δεύτερος του καυγά φυσικά.......Ο ΔΑΣΚΑΛΟΣ του Σκι.....[i]..Ο πρώτος
ζήτησε συγνώμη και είμαι σίγουρος γι'αυτό καθώς και ο μαθητευόμενος δεν είπε τίποτα ο άνθρωπος συμβαίνουν αυτά...Σημειοτέον ότι δεν έπεσαν καν κάτω....απλά αγκαλιαστήκανε λίγο.....Αλλά παρόλα ταύτα ο Δάσκαλος του επιτέθηκε φραστικά "αμα δεν ξερεις σκι να πας στα baby lifts" και έπεσε με δύναμη πάνω του για να του κάνει δήθεν αναπαράσταση της δικής του σύγκρουσης!!!!!!!!
Απίστευτο!!!!!!!!!Φυσικά δεν θα πω από ποιά σχολή ήταν γιατί δεν μπορώ να φέρω στην ίδια μοιρα συναδέλφους δικούς του ούτε την σχολή που δεν φέρει ευθήνη για την συμπεριφορά του στους λοιπούς χιονοδρόμους αλλά θα πώ ότι τέτοιες συμπεριφορές είναι απαράδεκτες από τους ανθρώπους της ίδιας της χιονοδρομίας που στο κάτω κάτω της γραφής ζουνε και από αυτό...Απαράδεκτες συμπεριφορές και σε μία μέρα χωρίς κόσμο (Κ.Δευτερα)!!!!!!!!
"
Είχα λοιπόν την ατυχία να πέσω στο εξής περιστατικό:
Ήμουν έτοιμος να πάρω την Δάφνη έχοντας μπροστά μου το πολύ 4-5 άτομα και ξαφνικά ακούω πίσω μου δύο τύπους να λογομαχούν θα έλεγα αρκετά άσχημα...Διαπιστώνω ότι ο ένας ήταν ένας χιονοδρόμος ο οποίος προσεγγίζοντας την Δάφνη δεν πρόλαβε να σταματήσει εγκαίρως και έπεσε πάνω σε κάποιον μαθητευόμενο που ήταν εκεί...Και φυσικά καταλάβατε ποιος ήταν ο δεύτερος του καυγά φυσικά.......Ο ΔΑΣΚΑΛΟΣ του Σκι.....[i]..Ο πρώτος
ζήτησε συγνώμη και είμαι σίγουρος γι'αυτό καθώς και ο μαθητευόμενος δεν είπε τίποτα ο άνθρωπος συμβαίνουν αυτά...Σημειοτέον ότι δεν έπεσαν καν κάτω....απλά αγκαλιαστήκανε λίγο.....Αλλά παρόλα ταύτα ο Δάσκαλος του επιτέθηκε φραστικά "αμα δεν ξερεις σκι να πας στα baby lifts" και έπεσε με δύναμη πάνω του για να του κάνει δήθεν αναπαράσταση της δικής του σύγκρουσης!!!!!!!!
Απίστευτο!!!!!!!!!Φυσικά δεν θα πω από ποιά σχολή ήταν γιατί δεν μπορώ να φέρω στην ίδια μοιρα συναδέλφους δικούς του ούτε την σχολή που δεν φέρει ευθήνη για την συμπεριφορά του στους λοιπούς χιονοδρόμους αλλά θα πώ ότι τέτοιες συμπεριφορές είναι απαράδεκτες από τους ανθρώπους της ίδιας της χιονοδρομίας που στο κάτω κάτω της γραφής ζουνε και από αυτό...Απαράδεκτες συμπεριφορές και σε μία μέρα χωρίς κόσμο (Κ.Δευτερα)!!!!!!!!"

) ντράπηκαν τόσο πολύ που δεν κοιτάγανε καν προς την μεριά του καυγά....Από τους ανθρώπους αυτούς πρέπει να ζητήσει συγνώμη πρώτα απ'ολα και μετά ερχόμαστε εμείς που τον ακούγαμε...
" Το φαινόμενο του "είμαι και ο πρώτος σκιέρ κάτσε να σταματήσω super στο lift" το γνωρίζουμε σχεδόν όλοι....Απλά έχω την απαίτηση από τους εμπλεκόμενους με το άθλημα να δείχνουν πρώτοι το καλό παράδειγμα!!!!!Αυτό τίποτα άλλο...Από καφρίλα και έλειψη στηχειώδους ευγένειας (βλ. συγνώμη) έχουμε φάει όλοι....
Comment