Announcement

Collapse
No announcement yet.

Απαράδεκτος Δάσκαλος Σκι

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Απαράδεκτος Δάσκαλος Σκι

Δεν είχα σκοπό να το κάνω θέμα αλλά όσο το επεξεργαζόμουν στο μυαλό μου σήμερα όλο και κάτι μου έλεγε οτι καλό θα ήταν να το κάνω.....
    Είχα λοιπόν την ατυχία να πέσω στο εξής περιστατικό:
    Ήμουν έτοιμος να πάρω την Δάφνη έχοντας μπροστά μου το πολύ 4-5 άτομα και ξαφνικά ακούω πίσω μου δύο τύπους να λογομαχούν θα έλεγα αρκετά άσχημα...Διαπιστώνω ότι ο ένας ήταν ένας χιονοδρόμος ο οποίος προσεγγίζοντας την Δάφνη δεν πρόλαβε να σταματήσει εγκαίρως και έπεσε πάνω σε κάποιον μαθητευόμενο που ήταν εκεί...Και φυσικά καταλάβατε ποιος ήταν ο δεύτερος του καυγά φυσικά.......Ο ΔΑΣΚΑΛΟΣ του Σκι.....[i]..Ο πρώτος
    ζήτησε συγνώμη και είμαι σίγουρος γι'αυτό καθώς και ο μαθητευόμενος δεν είπε τίποτα ο άνθρωπος συμβαίνουν αυτά...Σημειοτέον ότι δεν έπεσαν καν κάτω....απλά αγκαλιαστήκανε λίγο.....Αλλά παρόλα ταύτα ο Δάσκαλος του επιτέθηκε φραστικά "αμα δεν ξερεις σκι να πας στα baby lifts" και έπεσε με δύναμη πάνω του για να του κάνει δήθεν αναπαράσταση της δικής του σύγκρουσης!!!!!!!!Απίστευτο!!!!!!!!!Φυσικά δεν θα πω από ποιά σχολή ήταν γιατί δεν μπορώ να φέρω στην ίδια μοιρα συναδέλφους δικούς του ούτε την σχολή που δεν φέρει ευθήνη για την συμπεριφορά του στους λοιπούς χιονοδρόμους αλλά θα πώ ότι τέτοιες συμπεριφορές είναι απαράδεκτες από τους ανθρώπους της ίδιας της χιονοδρομίας που στο κάτω κάτω της γραφής ζουνε και από αυτό...Απαράδεκτες συμπεριφορές και σε μία μέρα χωρίς κόσμο (Κ.Δευτερα)!!!!!!!!
    "

Το σίγουρο είναι ότι η σχολή φέρει τεραστία ευθηνή ποιους δασκάλους επιλέγει .....και το αυτονόητο ύπαρξης παιδείας πάνω απο ολα
    Αντε να δουμε.....

www.freerider.gr

Comment

κακως που δεν αναφερεις την σχολη και το ονομα αυτου του δασκαλου. τετοιες συμπεριφορες δεν πρεπει να περνανε απαρατηρητες.

να πεις την σχολη ετσι ωστε να κανουμε τα παραπονα μας στην σχολη...
      http://www.imagestation.com/picture/sraid215/p7d1d44d0524f8cecd13e5bc1c3ed7a2a/ececea5c.jpg

Comment

συμφωνω με lambrosn αλλα καλο θα ηταν να γινει εκεινη την ωρα!φαντασου δλδ να μην τον αγκαλιαζε απλα και να τον χτυπαγε.τι θα εκανε τοτε ο δασκαλος;
        μαμ...κακα...SNOWBOARD και νανι!

http://instagram.com/liapos

Comment

Ημουν κ εγω εκεινη τη στιγμη διπλα..
          Οντως απαραδεκτη η συμπεριφορα του δασκαλου..
          Μαλιστα γυριζει ο δασκαλος και του λεει θα μας γ.... κιολας?
          Τι πραγματα ειναι αυτα μωρε? Δεν ντρεπεται λιγο? ? ?
          Και τσαμπουκα ο τυπος...Τι να πω..ειναι θεμα χαρακτηρα και προσωπικοτητας..Σιγουρα δεν ειναι ολοι ετσι..
          Απλα χτυπαει ασχημα..

Ντροπη του..
          Invisible...

Comment

Το θέμα είναι πώς χαρακτηρίζεσαι δάσκαλος του σκι; Για παράδειγμα ο δάσκαλος οδήγησης περνάει από αρκετές εξετάσεις και αποκτά δίπλωμα εξάσκησης επαγγέλματος. Ο δάσκαλος του σκι περνάει εξετάσεις, αποκτά δίπλωμα, και από ποιον φορέα; Εάν ναι, μήπως υπάρχουν και δάσκαλοι ¨'μαϊμούδες', π.χ. επειδή είμαι από παιδί στο βουνό, ξέρω να τσουλάω, και το χειμώνα το κοπάδι είναι στα πεδινά ας το παίξω δάσκαλος του σκι.

Comment

Originally posted by Pateras

Το σίγουρο είναι ότι η σχολή φέρει τεραστία ευθηνή ποιους δασκάλους επιλέγει .....και το αυτονόητο ύπαρξης παιδείας πάνω απο ολα
              Μάνο σίγουρα φέρει ευθύνη η εκάστοτε σχολή ως προς το ποιόν προσλαμβάνει αλλά η σιμπεριφορά μας στα ΧΚ της χώρας δεν έχει να κάνει αν έισαι δάσκαλος ή expert skier ή αρχάριος...Όλοι υπακούμε σε κάποιους ρητούς και γραμμένους κανόνες δεοντολογίας πάνω απ'όλα...Οι άνθρωποι που ζούν κυριολεκτικά στα ΧΚ και δουλέυουν εκεί πρέπει να δείχνουν το καλό παράδειγμα και να αποδοκιμάζουν την καφρίλα πρώτοι!!!!! Εδώ τα 2 παιδιά που τους έκανε μάθημα ο εν λόγο δάσκαλος () ντράπηκαν τόσο πολύ που δεν κοιτάγανε καν προς την μεριά του καυγά....Από τους ανθρώπους αυτούς πρέπει να ζητήσει συγνώμη πρώτα απ'ολα και μετά ερχόμαστε εμείς που τον ακούγαμε...
              "

Comment

Φίλε Evank οι δάσκαλοι αυτοί περνάνε εξετάσεις και εμπάς περί πτώση υπάρχει μία συγκεκριμένη διαδικασία για να γίνεις δάσκαλος στο σκι(ΤΕΦΑ κτλ) που δεν είναι της παρούσης....Μπορεί και άλλοι τσοπαναρέοι να κάνουν σκι...Το ότι μπορεί να είσαι αμόρφωτος δεν σημαίνει ότι είσαι και ακαλιέργητος μαζί....Όλοι όσοι ανεβαίνουμε το βουνό οφείλουμε να σεβόμαστε ο ένας τον άλλο καθώς και το βουνό το ίδιο..[i]
                "

Comment

kala as to elege se mena kai tha ton ekana megalo" daskalo....

toulaxiston boreite na mas peite an itan tis "kokkinis sxolis" or tis "prasinis" ???Edited by: lambrosn "
                  http://www.imagestation.com/picture/sraid215/p7d1d44d0524f8cecd13e5bc1c3ed7a2a/ececea5c.jpg

Comment

Teo καλά έκανες και ανέφερες το περιστατικό και μπορεί να το έκανα και γω !
                    Το θέμα που σε ενόχλησε είναι όμως? ότι ήταν άνθρωπος του Χ.Κ? ή θα είχες και το ίδιο πρόβλημα αν ο καβγάς για τον ίδιο λόγο, πίσω σου γινόταν από δύο απλούς χιονοδρόμους ?
                    Το δεύτερο θέμα που θέλω να σου πω είναι, ότι έχω τσακωθεί και γω πολλές φορές στα διάφορα Χ.Κ, με διάφορους χιονοδρόμους και μάλιστα όχι αρχάριους ( γιατί από αυτούς θα δεχόμουν την συγγνώμη τους λόγο απειρίας) Αλλά από κάτι εξπέρ του είδους που μόλις έχουν μάθει να φρενάρουν δοκιμάζουν μέ τι ταχύτατα θα σταματήσουν στις ουρές των λιφτ για να πάρουν σειρά με εντυπωσιακό τρόπο, με αποτέλεσμα όταν πέσουν πάνω σου ή φρενάρουν πάνω στα πέδιλα σου, δεν έχουν ούτε την στοιχειώδη ευγένεια να πουν συγγνώμη και όταν τους την πεις να νιώσεις και μαλάκας που άνοιξες και συζήτηση μαζί τους του στιλ (και τι έγινε ρε φίλε, δεν έπαθες και τίποτα)!
                    ’ρα από ότι κατάλαβες ο πολιτισμός πρέπει να πιάνει όλους μας και όχι μόνο τους εργαζόμενους στα ΧΚ !
                    Πάντως όπως και να έχει θα συμφωνήσω ότι δεν ήταν όμορφη εικόνα εκείνη την στιγμή για το Χ.Κ !
                    Ότι δεν μας σκοτώνει… μας κάνει πιο δυνατούς !!!

[b]

Comment

Originally posted by nixterida
                      Ημουν κ εγω εκεινη τη στιγμη διπλα..
                      Οντως απαραδεκτη η συμπεριφορα του δασκαλου..
                      Μαλιστα γυριζει ο δασκαλος και του λεει θα μας γ.... κιολας?
                      Τι πραγματα ειναι αυτα μωρε? Δεν ντρεπεται λιγο? ? ?
                      Και τσαμπουκα ο τυπος...Τι να πω..ειναι θεμα χαρακτηρα και προσωπικοτητας..Σιγουρα δεν ειναι ολοι ετσι..
                      Απλα χτυπαει ασχημα..

Ντροπη του..
                      και εγώ που ήμουν μαζί με nyxterida" και δίπλα στο περιστατικό θα 'θελα να συμπληρώσω ότι στο τέλος και μετά το προκλητικό σπρώξιμο που έκανε ο δάσκαλος στον αρχάριο, επέστρεφε ο "έξυπνος" στο λιφτ και απαντάει "αν έχεις κανα πρόβλημα πάμε πιο κάτω να το λύσουμε".....

αναυδος έμεινα,........

αστειευόμενος για το περιστατικό....(αυτό μας έλλειπε)..και πάνω στη φασαρία έκλεψα τη σειρά ενός παιδιού και του λέω "σορυ που σου έκλεψα τη σειρά"...γελάω λίγο και συμπληρώνω..."όχι αν έχεις κάνα πρόβλημα να το λύσουμε"

και ο καλός θεός με τιμώρησε .... προχωρώντας κατά πάνω με τη Δάφνη μου καρφώθηκε το μπατον κάτω και το πήρε το παιδί που είπα την ατάκα.....που ήταν πίσω μου λεγοντάς μου "με 50 €λάκια καθαρίζεις"

"
                      ΜΕΡΙΚΟΙ ΤΑΞΙΔΕΥΟΥΝ ΜΕ ΤΗ ΦΑΝΤΑΣΙΑ....ΕΓΩ ΜΕ ΤΟ FZ6S!

Comment

Είναι πάνω από όλα θέμα νοοτροπίας και χαρακτήρα κάθε ανθρώπου. Ευτυχώς αν και σχετικά αρχάριος από πολλούς εδώ μέσα χαίρομαι γιατί οι περισσότεροι στην πλειοψηφία τους αν και έμπειροι είναι εντάξει τύποι, σέβονται τους άλλους που πάνε στο βουνό για να απολαύσουν το ίδιο χόμπι. Εν τέλει πόσες γνωριμίες έχουν γίνει πάνω στα ΧΚ. Ουκ ολίγες! Αυτό να κρατήσουμε, να αφήσουμε τους όποιους κομπλεξικούς χαρακτήρες στο περιθώρειο και να κρατήσουμε μόνο τα θετικά.
                        Μακάρι να μην ξαναυπάρξουν ανάλογα περιστατικά, είναι κρίμα.

Comment

ναι,κριμα!κριμα που δεν πεταχτηκε εστω ενας απο σας να παρει το μερος του παιδιου ή εστω να ηρεμησει τα πνευματα!το κακο δεν αργει να ερθει παιδια και αν οι πιο ψυχραιμοι κανουν αισθητη την παρουσια τους τα προβληματα τετοιου ειδους τελειωνουν πριν καν αρχισουν!Edited by: liapos7
                          μαμ...κακα...SNOWBOARD και νανι!

http://instagram.com/liapos

Comment

Καμιά φορά η υπεροψία και αλαζονεία μαζί με την υπεροχή και αυταρέσκεια κάνουν τον άνθρωπο να φέρεται άσχημα. Σαν δάσκαλος όφειλε να έχει λίγο παραπάνω την αίσθηση της εγκράτειας.Αλίμονο αν τέλος πάντων πηγαίνουμε στο βουνό για να πάρουμε καθαρό αέρα και να αθληθούμε και αντί αυτού να βριζόμαστε και να αγχωνόμαστε και να φευγουμε με πικρια."

Comment

Melo φυσικά και δεν περιμένω μόνο από τους δασκάλους ή τους εργαζόμενους του οποιουδήποτε ΧΚ να κρατούν το επίπεδο εκεί που πρέπει αλλά από όλους που ανεβαίνουν στο βουνό....Το αναφέρω στο προηγούμενο πόστΌλοι όσοι ανεβαίνουμε το βουνό οφείλουμε να σεβόμαστε ο ένας τον άλλο καθώς και το βουνό το ίδιο.." Το φαινόμενο του "είμαι και ο πρώτος σκιέρ κάτσε να σταματήσω super στο lift" το γνωρίζουμε σχεδόν όλοι....Απλά έχω την απαίτηση από τους εμπλεκόμενους με το άθλημα να δείχνουν πρώτοι το καλό παράδειγμα!!!!!Αυτό τίποτα άλλο...Από καφρίλα και έλειψη στηχειώδους ευγένειας (βλ. συγνώμη) έχουμε φάει όλοι....
                              Τώρα όσον αφορά τα χρώματα δεν ύπαρχει περίπτωση να πώ τίποτα....Είναι τουλάχιστον αντιεπαγγελματικό. Δεν είμαι δάσκαλος αλλά οι συνάδελφοί του δεν έχουν καμία σχέση με το περιστατικό!!!!!Εξ'άλλου υπάρχουν και κόκκινες και πράσινες και κίτρινες και μπλέ σχολές.....
                              Και τέλος θα ήθελα να πω το εξής....Stavraka δεν φτάνει που μου πήρες την θέση.....δεν φτάνει που μου χρωστάς ακόμα τα 50 €....... βγαίνεις στο φόρουμ και το λες κιόλας............τσ τσ τσ ντροπή σου........Το σάββατο που θα είμαι πάνω θα σου πω εγώ.......(χι χι χι)Ρε μικρός που είναι ο κόσμος του Φόρουμ!!!!!!!

"

Comment

Working...
                              X