Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΚΚ

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by jsboard
    Παιδες το κλεινω το μαγαζι την επομενη βδομαδα ολες τις μερες πανω μιλαμε οτι ολες οι προβλεψεις δειχνουν τρελο χιονι !!!!!!!!!!!!
    Ο κουτσο φλεβαρος φετος θα μας αποζημιωσει κι εχει κ 29 μερες φετος [i]

Εγω εχω παρει ηδη αδεια και θα ειμαι πανω απο κυριακη εως παρασκευη "

Comment

• ...ξεκινάει πάλι το σύστημα"...χώσε γερά λέμεεεεεεεεεεεε...!!!!!!!!

"
      It doesn matter what kind of hat you wear on your head, but what sort of a head is under the hat..

https://www.facebook.com/pages/LOOP-Extreme-Sports-Shop-and-more-Official-Fan-Page/183639004981471

Comment

• ΟΙ ΓΡΑΜΜΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΑ ΡΑΤΡΑΚ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΧΑΘΕΙ...

ΠΑΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ

ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΛΕΓΑ ΟΤΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΚΕΙ ΘΑ ΕΚΑΝΑ ΠΕΤΡΟΣΚΙ ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΘΑ ΠΑΤΑΜΕ ΣΕ ΦΡΕΣΚΟ ΧΙΟΝΑΚΙ [i]"

Comment

• βρε παιδια ...μεχρι τον απριλιο θα κανουμε σκι δεν το εχετε καταλαβει ?ειναι φλεβαρης ..ακομα ..!και εχει ακομα να ριξει ..!

Comment

• Η δευτερα για οσους δεν δουλευουν (οπως εγω [i]) προβλεπεται φανταστικη μερα για σκι...."

Comment

• ...πάρτε και τις ολόφρεσκιες photos... [i]

...και τέλος "ΣΤΥΓΑ 1" - πούδρα τρελή...ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ...

"
              It doesn matter what kind of hat you wear on your head, but what sort of a head is under the hat..

https://www.facebook.com/pages/LOOP-Extreme-Sports-Shop-and-more-Official-Fan-Page/183639004981471

Comment

• ρε παιδες εσβησα κατα λαθος μια απο τις αγαπημενες μου φωτο...

Ενας σκιερ σε καταβαση στο Χελμο με τρελη πουδρα....Φωτο που ειχε δημοσιυτει και σε ενα περιοδικο....

SOS!!!!!Edited by: ΧΕΛΜΟΣ

Comment

• Originally posted by ΧΕΛΜΟΣ
                  ρε παιδες εσβησα κατα λαθος μια απο τις αγαπημενες μου φωτο...

Ενας σκιερ σε καταβαση στο Χελμο με τρελη πουδρα....Φωτο που ειχε δημοσιυτει και σε ενα περιοδικο....

SOS!!!!!
                  ΄

Αν δεν κανω λαθος καπου ειχε ποσταριστει και εδω μεσα

Comment

• Originally posted by alex_mar
                    Originally posted by ΧΕΛΜΟΣ
                    ρε παιδες εσβησα κατα λαθος μια απο τις αγαπημενες μου φωτο...

SOS!!!!!
                    ΄

Αν δεν κανω λαθος καπου ειχε ποσταριστει και εδω μεσα

Ναι μπραβο...αυτην ψαχνω αλλα δεν εχω χρονο να ανατρεξω τις σελιδες γιατι εχω και το γιο μου και δεν με αφηνει σε χλωρο κλαρι...[i]"

Comment

• και αυριο θα ειναι καλη μερα, τι λετε? μαλλον θα ειμαι επανω..
                      Invisible...

Comment

• Originally posted by nixterida
                        και αυριο θα ειναι καλη μερα, τι λετε? μαλλον θα ειμαι επανω..

Μια χαρα δε λες τιποτα!!!!

εγω ανεβαινω Κυριακη!!!!

Comment

• μια χαρα τα βλεπω τα πραγματα!ελπιζω μονο να μην μεινουμε χωρις στυγα γιατι το σκ με τους αγωνες στην αρτεμις το βουνο απλα θα βουλιαξει!
                          και κατι αλλο,οσοι μπαινουν και γραφουν εδω,πιστευω οτι λατρευουν το χιονοδρομικο καλαβρυτων (μεταξυ αυτων κι εγω!).το φορουμ ομως εχει καταντησει αλμπουμ!δεν λεω,καλα κανουμε και ποσταρουμε φωτο που εχουμε τραβηξει εμεις και θελουμε να μοιραστουμε μαζι σας,αλλα να βαζουμε τις φωτο που βγαζει το χιονοδρομικο και τις εχει στην επισημη σελιδα του;ολοι ξερουμε που θα τις βρουμε αυτες! (loopman321 χωρις παρεξηγηση,ετσι
                          μαμ...κακα...SNOWBOARD και νανι!

http://instagram.com/liapos

Comment

• προσωπικα με βοηθαει πολυ η ενεγεια του loupman γιατι μπορω να τις βρω ολες μαζι καπου.
                            Παντα φιλικα
                            ΤασοςEdited by: basic_
                            ^^^^^ΥΠΟΜΟΝΗΗΗΗ!!!!!!!!!!^^^^^

Comment

• Τι πάλι αγώνες θα έχει το ΣΚ.................καλα κρασια [i]???"
                              You CAN run but you CANT hide

Comment

• Οπως και να εχει το σιγουρο ειναι οτι θα τρελαθουμε!!!Οσο για τις φωτο, ακομα κι αν τις εχει το site του χιονοδρομικου οταν τις βλεπω με παιρνει η χαρα.
                                (αυτο βεβαια θα μπορουσε ισως να ειναι προβλημα για καποιον με χαμηλη συνδεση)

Comment

Working...
                                X