Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΚΚ

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• laipos ανέβηκες επανω σημερα?Ηταν καλα? Εγώ ξυπνησα το πρωι στις 5 για να ανεβω και μεχρι τισ 6 το μελετουσα. Τελικα λυπηθηκα τα πεδιλα μου που μολις τους ειχα κανει και σερβις.

Comment

• Καμιά photo ρε πατριώτες ... μην τις τσιγκουνεύεστε [i]"

Comment

• ...μια και το ζητήσατε... [i]

"
        It doesn matter what kind of hat you wear on your head, but what sort of a head is under the hat..

https://www.facebook.com/pages/LOOP-Extreme-Sports-Shop-and-more-Official-Fan-Page/183639004981471

Comment

• ...μακάρι να βγει" η πρόγνωση και να ρίξει το χιονάκι από Τρίτη βράδυ...το "meteo" πάντως δίνει μέχρι και Κυριακή χιονοπτώσεις...δεν μπορεί...κάτι θα πέσει... "
          It doesn matter what kind of hat you wear on your head, but what sort of a head is under the hat..

https://www.facebook.com/pages/LOOP-Extreme-Sports-Shop-and-more-Official-Fan-Page/183639004981471

Comment

• το χιονι πως ηταν? Ηταν παγωμενο? Η Στυγα εβγαζε πετρες?

Comment

• Originally posted by loopman321
              ...μακάρι να βγει" η πρόγνωση και να ρίξει το χιονάκι από Τρίτη βράδυ...το "meteo" πάντως δίνει μέχρι και Κυριακή χιονοπτώσεις...δεν μπορεί...κάτι θα πέσει...
              Τι να το κανουμε το meteo??? εγω δεν το εμπιστευομαι...ας μιλησουν οι γνώστες του forum!!!
              Edited by: Spyros87 "

Comment

• Οτι θα ριξει θα ριξει. Το θεμα ειναι ποσο! Γενικα παντως δεν πιστευω να βαλει πολυ

Comment

• Έτσι όπως δείχνουν τα πράγματα μέχρι σήμερα θα έχουμε μέσα στην εβδομάδα ένα 20ποντο τουλάχιστον. Το ΣΚ φαίνεται να έχει πολύ κρύο. Από αέρα ΔΕΝ ξέρω. Το ενδιαφέρον καταρχάς παρουσιάζεται για Τετάρτη προς Πέμπτη...

Comment

• Κρυο πρεπει να εχει. Ας ελπισουμε μοναχα να μην μας τα χαλασει ο αερας για το σκ

Comment

• Δάφνη κλειστή σήμερα ...λόγω έλλειψης χιονιού ίσως;

Comment

• Originally posted by καλαματιανος
                        Originally posted by blades
                        καλαματιανε πηγες πανω ωρε?
                        να μαθεις αλλη φορα να ακους τον χελμο[i]
                        πηγα για βολτα μωρε αλλα απο χιονι καμια σχεση με ταυγετο οταν λεμε καιμια καμια.ειχε ναι μεν καμια 20αρια ποντακια το πολυ στα 1900 αλλα λιγα πραγματα.αλλα ειχεπ ολυ κρυο ρε το σαββατο και εριχνε και χιονι καλο αλλα δεν πρεπει να εκανε τιποτα
                        ελα ρε καλαματα θα σε φτιαξω να μια φωτο απο κορωνη πριν μια εβδομαδα
                        αη λιας στο βαθος κατασπρος ισα με τρια μετρα απ'οτι το κοβω με το ματι

μικρε την επομενη φορα μην ξεχασεις να παρεις μαζι σου τα πουδροπεδιλαγιατι εχει καργα χιονι ΠΟΥΔΡΑΤΟ!!!!!

Edited by: skimad "
                        la grave....

Comment

• Originally posted by gigithris
                          το χιονι πως ηταν? Ηταν παγωμενο? Η Στυγα εβγαζε πετρες?

Το χιόνι ήταν πάρα πολύ καλό μέχρι τις 12:30-13:00. Μετά μαλάκωσε (χαμηλά έγινε τελείως σούπα), αλλά κατά τις 3 παρά και μετά ξαναπάγωσε.

Λίγες πέτρες στην βάση της Στύγα, λίγες και στην αρχή της πίστας. Με προσεχτικό σκι δε θα έχεις πρόβλημα.

Comment

• σουπα ε;μετα την πουδρα ιδανικη η σουπα για τα bandit μου
                            αλλα οχι ιδανικες και οι πετρες
                            αν δεν ριξει δεν ανεβαινω
                            αφου γινω καλα πρωτα
                            τα β2 εχουν ερωθει και ειναι ετοιμα για γλυστριματα αλλα το ποδι μου δεν ειναι

α οταν γινω καλα θα χιονισει κιολας να το θυμαστε[i]

καλαματιανε σου αρεσαν οι φωτο;
                            "
                            la grave....

Comment

• Originally posted by powda
                              Δάφνη κλειστή σήμερα ...λόγω έλλειψης χιονιού ίσως;

Οχι φίλε μην ανησυχείς. Εχουν χιόνι και οι δύο οι Δάφνες (μερικές πέτρες στη βάση του λιφτ μόνο και λίγες διάσπαρτες στις πίστες). Το λιφτ (συνήθως) το κλείνουν καθημερινές.

Comment

• Το χιόνι επάνω ήταν καλό αλλά χρειάζεται γερή ενίσχυση επειγόντως. Αυτά που δείχνει το meteo για την βδομάδα που έρχεται πιστεύω ότι θα βγούν, ίσως και ενισχυμένα, αλλά δεν φτάνουν. Ψυχοβγαλτική κατάσταση. Θέλει τουλάχιστον 30 πόντους να μην πω μισό μέτρο για να πάρει τα ίσια του.
                                By the way, ένα μεγάλο ευχαριστώ στην γιατρό του χιονοδρομικού. Το Σάββατο πάλευε μόνη της χωρίς νοσηλεύτρια και ήταν άψογη. Την Κυριακή υπήρχε και ασθενοφόρο με άλλη μια γιατρό. Νοσηλεύτρια δεν προβλέπεται ; Στην περίπτωσή μου βοήθησε ένας πατέρας και βολεύτηκε η κατάσταση. Διαφορετικα;

Comment

Working...
                                X