Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΚΚ

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Μαγεια!!!

www.tattoos.gr

Comment

• Παιδια σημερα ηταν απιστευτα..
      Ειχε τρελο χιονι...πανεμορφα!
      Καθημερινη μιλαμε δε περιγραφεται με λογια ποσο γ....... ειναι!!!!!!!!!!!
      ΟΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
      Invisible...

Comment

• mpravo re paidia...na pername kala panta etsi!

Comment

• πω πω ζήλειααααααα!! sniff [i]"

Comment

• Πως τα βλέπετε τα πράγματα για Σ/Κ??? Στο μετεο δίνει βροχούλα για σήμερα Πέμπτη λέτε να το χαλάσει" το χιόνι? Επίσης δίνει και και υψηλες θερμ.....?

Προτιμω να είναι μαλακο και ελπίζω Σ/Κ να είναι γιατι το εχω στο προγραμμα να παω και δεν θέλω να ξενερώσω....

"
            Let_it_Snow

Comment

• θα ειμαι κυριακη πρωι επανω... καλα θα ειναι καιρος καλος και το σαββατο ισως και να ριχνει μετα απο ενημερωση που ειχα απο τον kabman.....

Comment

• Originally posted by KELLY
                θα ειμαι κυριακη πρωι επανω... καλα θα ειναι καιρος καλος και το σαββατο ισως και να ριχνει μετα απο ενημερωση που ειχα απο τον kabman.....

Το Σαββατο θα ριξει λιγα πραγματα αλλα την Κυριακη θα είναι χαρα Θεου....

Να περασεις καλα....[i]"

Comment

• δε θα σε δουμε και σενα πανω? μονο για φωτο εισαι??????

Comment

• akseizei savvato i kyaraki ston helmo?

Comment

• ok θα περασουμε τελεια
                      Let_it_Snow

Comment

• θα με δειτε... ροζ μαυρο μπουφαν μαυρο παντελονι... καπου θα πετυχετε... και κοκκινο σακιδιο στη πλατη.

Comment

• ...από ό,τι φαίνεται, την Κυριακή στο ΧΚΚ θα γίνεται ΧΑΜΟΣ...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! [i]"
                          It doesn matter what kind of hat you wear on your head, but what sort of a head is under the hat..

https://www.facebook.com/pages/LOOP-Extreme-Sports-Shop-and-more-Official-Fan-Page/183639004981471

Comment

• αυτο δε το θελουμε

Comment

θα ειμαι κυριακη πρωι επανω... καλα θα ειναι καιρος καλος και το σαββατο ισως και να ριχνει μετα απο ενημερωση που ειχα απο τον kabman.....
                              Μπα τι βλεπω θα μας τιμησεται με την παρουσια σας αγαπητη! Δεν ερηξε φετος στο Μαιναλο ε?! κ καταδεχτηκατε ν ρθειτε στο χκκ!
                              Κελυ 90% θα ειμαι επανω θα τα πουμε απο κοντα θα σου τηλ
                              Γιαννης (για να μην μπερδευομαστε!)
                              Γιατι δεν πατε Βασιλω?
                              keep walking keep searching

Comment

δε θα σε δουμε και σενα πανω? μονο για φωτο εισαι??????

Κελλυ μου δυστυχως ενα χειρουργειο στο γονατο(ριξη χιαστων)δεν μου επιτρεπει ακομα τις extreme καταστασεις.....

Παρολα αυτα οποτε ξεκλεβω χρονο ανεβαινω στην γενετειρα γιατι λατρευω τον τοπο μου...

την επομενη που θα ανεβω και θα είμαι καλα εχω και τα μαθηματα στο γιο μου..να μαθαινει σιγα σιγα..[i]"

Comment

Working...
                                X