Μαγεια!!!
Announcement
Collapse
No announcement yet.
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΚΚ
Collapse
X
-
Πως τα βλέπετε τα πράγματα για Σ/Κ??? Στο μετεο δίνει βροχούλα για σήμερα Πέμπτη λέτε να το χαλάσει" το χιόνι? Επίσης δίνει και και υψηλες θερμ.....?
Προτιμω να είναι μαλακο και ελπίζω Σ/Κ να είναι γιατι το εχω στο προγραμμα να παω και δεν θέλω να ξενερώσω....
"Let_it_Snow
Comment
-
Originally posted by KELLYθα ειμαι κυριακη πρωι επανω... καλα θα ειναι καιρος καλος και το σαββατο ισως και να ριχνει μετα απο ενημερωση που ειχα απο τον kabman.....
Το Σαββατο θα ριξει λιγα πραγματα αλλα την Κυριακη θα είναι χαρα Θεου....
Να περασεις καλα....[i]"
Comment
-
Μπα τι βλεπω θα μας τιμησεται με την παρουσια σας αγαπητη! Δεν ερηξε φετος στο Μαιναλο ε?! κ καταδεχτηκατε ν ρθειτε στο χκκ!Originally posted by KELLYθα ειμαι κυριακη πρωι επανω... καλα θα ειναι καιρος καλος και το σαββατο ισως και να ριχνει μετα απο ενημερωση που ειχα απο τον kabman.....
Κελυ 90% θα ειμαι επανω θα τα πουμε απο κοντα θα σου τηλ
Γιαννης (για να μην μπερδευομαστε!)
Γιατι δεν πατε Βασιλω?keep walking keep searching
Comment
-
Originally posted by KELLYδε θα σε δουμε και σενα πανω? μονο για φωτο εισαι??????
Κελλυ μου δυστυχως ενα χειρουργειο στο γονατο(ριξη χιαστων)δεν μου επιτρεπει ακομα τις extreme καταστασεις.....
Παρολα αυτα οποτε ξεκλεβω χρονο ανεβαινω στην γενετειρα γιατι λατρευω τον τοπο μου...
την επομενη που θα ανεβω και θα είμαι καλα εχω και τα μαθηματα στο γιο μου..να μαθαινει σιγα σιγα..[i]"
Comment

Comment