Announcement

Collapse
No announcement yet.

Ποιά ειναι η χειρότερη τούμπα που φάγατε?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ποιά ειναι η χειρότερη τούμπα που φάγατε?

Με αφορμή τα τελευταία μηνύματα στο thread SILENT PROGRESSION, ειπα να γράψει ο καθένας για κάποια σαβούρα στο snowboard που τη θυμάται ακόμα. Εγώ προσωπικα, ασχολούμαι μόλις απο πέρυσι.
    Την τελευταία φορά που έκανα την περασμένη σαιζόν αρχισα να δοκιμάζω μικρά αλματα. Στο τελος της ημέρας περασα απο ενα αλμα δεξία απο το 4θεσιο στον Παρνασσο με αρκετη φορα για το επιπεδο μου. Το αποτελεσμα ηταν να φυγω ατσαλα, να ερθει η σανιδα καθετα στο εδαφος οσο εγω ημουν στο αερα, να προσγειωθω πανω στο πλευρο μου και να το σπασω. Ευτυχως που δεν θα ξανα ανεβαινα γιατι επι 4 εβδομαδες πονουσε πολυ.

Σαβουρες αλλος κανεις?
    Κάθε άνθρωπος είναι ξεχωριστός... όπως και κάθε άλλος άνθρωπος

se fs boardslide, kapou ston dionnisso, den anevika swsta sto rail, me apotelesma na kolisei to sanidi, na pesw pisw, na xtupisw to kefali mou, kai meta na paisw kai panw sta skalia spazontas ena daxtulo, pou ponaei akoma "
    to fanky style

Comment

Στα Καλάβρυτα με το φορείο λόγω γόνατος!
      "
      Hasta La Muerte

Comment

xa siga tis tubes..proswpika perisi sena fisiko hip ston parnaso xanw tin isoropia k fevgw opws na nai k skaw katefthian me ton afxena ..k telika ragismenos spondilos meta 2 mines me kolaro oxi to aplo...!!kalo riding

Comment

God Damn!!!!!!!!!!!! "
          Hasta La Muerte

Comment

μέχρι πέρσι, σε 7 χρόνια μέτραγα ένα μικρό τραυματισμό στο γόνατο και μια αγκαλιά με βράχο από άλματα.

φέτος βασιλίτσα φορείο με σπασμένο πόδι, 2 βδομάδες πριν αιμάτωμα στο νεφρό από άλμα και αρχές σεζόν ραγισμένος φακός μάσκας & ένα γερό γδάρσιμο στο γόνατο από πτώσεις "

Comment

to xereis to tragoudi tou Snoop Dog oute ston ex8ro mou na mhn tuxei na xei tetoia tuxh......."
              "
              Hasta La Muerte

Comment

Μα καλά, τι λέτε ρε παιδιά τώρα;
                Εγώ έλεγα να ξεκινήσω άλματα φέτος
                σιγά σιγά αλλά με αυτά που διαβάζω
                Ερωτικές περιπέτειες με βράχους..
                Κόκκινα νεφρά..
                Τον σπόνδυλο στο χέρι και σπίτι σου ζεστός..
                Ρε άντε ΓΕΙΑ!"
                Προσανατολισμός σανίδας στη μέγιστη αποχή με 0.5cc

Comment

re min anigete tetia kouvenda ka apothite ton kosmo na anevi sta vouna....kanete les kai pate gia polemo..

Comment

Φίλε snow sτα βουνά θα πάμε γιατί το μικρόβιο μπήκε και
                    δεν βγαίνει.
                    Απλά ήρεμα βρε παιδιά με τα άλματα, δε θα πάω να..χώσω 360 back flip indy και μετά να περπατάω με τα χέρια.. . Εγώ δηλαδή ήδη μετράω μισό γόνατο και μισό καρπό λιγότερο..
                    Edited by: forebas "
                    Προσανατολισμός σανίδας στη μέγιστη αποχή με 0.5cc

Comment

Φίλε Forebas, τα περισσότερα απο αυτά που ακούς δεν γίνονται με τα απλά αλματάκια που κάνουμε για να μάθουμε..
                      Εδώ φεύγεις με μεγάλη ταχύτητα. Αν ξεκινήσεις με μικρά άλματα που προσγειώνεσαι σε πατημένο χιόνι που έχεις ελέγξει οτι δεν υπάρχει κίνδυνος, δεν νομίζω να υπάρξει κάποιο πρόβλημα..

Comment

paidia egw perush arxes saizon katevena apo mia pista tou parnassou me osa kai kapoia stigmh sth strofh mou kolaei to maxairh me apotelesma na fygw me th mourh kai na sernomai gia dekades metra.kai mia alla skaw alma kai sta kapakia paw se ena mikro apotomo me polla kai me peta3e kai sernotan h mourh mou mexri to salle kokkinos efyga apo ekei afou htan toso poli to xioni sth mouri mou pou ekane egavma "

Comment

to xeirwtero pantws einai ena pou eixa dei otan epeina kafe sto seli me ton patera mou meta apo apisteyta freeride, ena palikari meta to teleytaio alma sto loyki araze kai perimene toys alloys na katevoyn kai o epomenos afyge teleiws atsala efage isa me 6-7 toympes kai sto telos to sanidi eskase me to maxairi sto kefali toy ka8hsmenoy filou toy kai meta ton mazeyan me foreia.. ta de kai o pateras moy kai arxise ta dika toy... tespa prosexete poy arazete giati pote den kserete ti mporei na paixtei!!!! eks alloy to ksereis ap thn arxh pws gia na ma8eis 8a fas xioni sth mapa..ara mhn ephreazesai (riskareis kai ma8aineis!!)

Comment

ολα τα μπροστινά δόντια σπασμένα και ραγισμένη κάτω γναθος από rail πρίν 3 χρόνια

Comment

ΦΘΨΚ!!!! (αυτό είναι f**k στα ελληνικά!!)

τι είναι αυτά που λέτε ρε????
                              χαλαρώστε λίγο, πηγαίντε λάου λάου για να μην σκοτωθείτε... respect στο βουνό γιατι είναι ζόρικο!!!!

και νόμιχα πως είχα φάει καλές τούμπες!!

πάντως μια φορά όταν πρωτοάρχιζα snowboard έφαγα μια σαβούρα σε μικρό άλμα στη χαράδρα του Παρνασσού και ήρθε ένας γαμη**νος skier σταμάτησε μπροστά μου πήρε σοβαρό ύφος και πριν με ρωτήσει αν είμαι καλά μου είπε πως ήταν η καλύτερη τούμπα που έχει δεί στη ζωή του!!!!

το hell ρεεεεεεεεεε!!!

Comment

Working...
                              X